Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027
Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Delphin Be Grand Hotel
Bij Delphin Be Grand Hotel voel je de warme zon al op je huid terwijl je met een verfrissend drankje op het strand zit. Dit stralende resort ligt aan de zonnige Turkse Riviera, op steenworp afstand van de zee én met tal van leuke faciliteiten. Klaar voor een ontspannen, gezellige vakantie vol herinneringen die je nooit vergeet? Dit wil je meemaken!
De ligging
Delphin Be Grand Hotel ligt op ongeveer 50 meter van een privé zandstrand, ideaal voor wie graag meteen het water ingaat. Het hotel is ongeveer 5 km van het toeristisch centrum van Lara en zo’n 13 km van de levendige stad Antalya. De luchthaven Antalya ligt op circa 8 km afstand, wat reizen simpel maakt. In de buurt vind je winkels op zo’n 5 km en er is een handige shuttlebus naar de omgeving. Hierdoor is alles binnen handbereik en kun je je focussen op lekker genieten. Bovendien zorgt de ligging dicht bij het strand en de stad dat je volop kunt ontdekken én relaxen. Een ontspannen start van je vakantie wacht hier, met genoeg avontuur om de hoek!
Het Delphin Be Grand Hotel voelt als je luxe thuis weg van huis. Door de grote uitgestrekte tuin en moderne gebouwen raak je meteen in vakantie-modus. Het hotel heeft 534 kamers, allemaal met comfortabele uitstraling en veel faciliteiten. Je krijgt plezier van meerdere zwembaden, inclusief een kinderbad én een binnenzwembad, plus een waterpark met glijbanen en een whirlpool. Er is volop activiteit met tennis, beachvolleybal, jeu de boules en zelfs watersporten zoals snorkelen en waterskiën. Wil je even helemaal ontspannen? Dan ga je naar de spa met sauna, hamam, stoombad en massage, of je geniet gewoon van de gezellige sfeer in de mini-club of bioscoop. Met meerdere restaurants, bars en een eigen winkel maak je je vakantie compleet. Alles is ingericht voor jouw comfort, met rolstoeltoegankelijke voorzieningen en allerlei faciliteiten die een ontspannen sfeer creëren. Dit is echt jouw vakantie-thuis, waar alles is om je plezierig en relaxed te voelen!
De culinaire opties bij Delphin Be Grand Hotel zijn uitgebreid en lekker makkelijk. Geniet van vers belegde broodjes bij het ontbijt en duik daarna in het buffet met diverse warme en koude gerechten. Lunch en diner worden ook in verschillende restaurants geserveerd, dus je hoeft niet te kiezen. Tijdens de dag kun je snacks halen bij de bar of genieten van lekkere drankjes aan de strandbar, perfect voor een zonnige middag. De timing is flexibel, want er is ruime openingstijd voor eten en drinken. En als je speciale dieetwensen hebt, wordt daar zeker rekening mee gehouden. Of je nu voor de gezelligheid gaat of echt wilt genieten van goed eten, hier vind je zeker iets dat past. Dus klaar voor ontspannen genieten en smakelijke herinneringen? Cheers!
Je betaalt ter plekke de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen, deze zijn nog niet inbegrepen bij de prijs. Sommige faciliteiten zoals bepaalde restaurants, bars of behandelingen kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen en het weer sluiten. Het hotel heeft goede rolstoeltoegankelijke voorzieningen en biedt vele faciliteiten voor een comfortabele vakantie. Verder is het verboden om te roken binnen het hotel en in de kamers, en wordt hier streng op gecontroleerd. Door je goed voor te bereiden, weet je zeker dat je zonder zorgen kunt genieten van je vakantie. Zo blijf je relaxed en hoef je nergens over na te denken voor je vertrekt. Hef jezelf op, je bent klaar voor die heerlijke, vakantievolle tijd! Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Vakantie bij Delphin BE Grand Resort in Lara is echt een feestje. Je wordt meteen warm ontvangen en voelt je snel thuis in de ruime, nette kamers. Het eten is een feestje op zich, met elke dag nieuwe thema’s en overvloedige keuzes bij ontbijt, lunch en diner. De zwembaden en glijbanen zorgen voor plezier voor jong en oud, en de lazy river is perfect om te relaxen. Het strand ligt vlakbij en overal vind je gezellige eet tentjes. Het entertainment en de animatie houden je zeker niet vervelen, en de sfeer is zonnig en vrolijk. De saunamogelijkheden en het vriendelijke personeel maken de vakantie compleet. Kortom, een herinnering om nog eens terug te keren.
24-uurs receptie
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 38 Lara Tourism Center, TR-07110 |
Website | Delphin Be Grand Hotel |
Delphin Be Grand Hotel
Wij hebben met vier volwassenen en twee kindren een fantastische vakantie gehad bij Delphin BE Grand in Lara, Turkije. Vanaf de aankomst voelden we ons welkom met een drankje en we konden direct naar onze nette, ruime kamer. Het eten was geweldig: enorm veel keuze bij ontbijt, lunch en diner, met elke avond een ander thema. Ook overdag was er volop eten en drinken beschikbaar.
De zwembaden werden dagelijks gecontroleerd op hygiëne. Onze kinderen genoten enorm van de glijbanen en de lazy river. De avondshows waren elke dag weer spectaculair. Ook vonden wij het fijn dat handdoeken pas vanaf 08.30 uur op de ligbedden mochten worden gelegd, zodat iedereen een eerlijke kans had.
Kleine verbeterpunten zijn Candyland, waar het erg druk was en volwassenen soms kinderen opzij duwden zonder dat hierop werd gelet. Ook mochten de cocktails iets minder sterk zijn.
Al met al hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar
Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Delphin BE Grand Resort in Turkije! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het eten was erg lekker en er was elke dag een ruime keuze voor iedereen. Onze kamer was groot, ruim, schoon en mooi ingericht, waardoor we ons direct thuis voelden. De ligging van het resort is ideaal en het strand is gemakkelijk bereikbaar. Het resort zelf is groot en er is genoeg te doen voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn meerdere zwembaden, leuke activiteiten en volop entertainment. Het personeel was overal vriendelijk, gastvrij en altijd bereid om te helpen. Alles bij elkaar vormde dit een compleet plaatje. Wij hebben enorm genoten van onze vakantie en zouden dit resort zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een luxe, ontspannen en zorgeloze vakantie. Wij komen zeker nog eens terug!
Super hotel
Lief en leuk personeel
Eten / drinken top van alles te krijgen
Animatie groot /klein geweldig
Je hoef Je daar niet te vervelen
Heerlijke zwembaden ook voor aduld only apart
Skate jongens en meisjes zo Lief
Strand heerlijk
Overal eet tentjes
Massa /hamam goed
Top vakantie gehad ga zeker nog wel daar naar toe
Personeel top van bediening en zwembad Strand schoonmaak harde werkers
Delphin Be Grand Hotel
Prachtig en indrukwekkend hotel. Goede ligging vanaf luchthaven, 17 km. Ruim opgezet, mooie zwembaden waarvan 2 iig verwarmd waren. Prachtige glijbanen. Veilig voor jonge kinderen door goede gescheiden baden en genoeg badmeesters. Hele leuke snacktentjes. En alles is gedacht.
Het restaurant is fantastisch! Wat een keuze. 15 jaar heeft een 5* hotel in Singapore en eentje op Cyprus op 1 gestaan bij mij maar deze zijn nu " verslagen" er is aan alles gedacht. Zoveel eten, het is gewoon zonde als je bedenkt wat er elke dag weggegooid moet worden. Toetjes, duizenden letterlijk. Elke dag 25 taarten waar je uit kan kiezen een chocolade bonbon bar met exclusieve bonbons heerlijk.
Kamers prima. Goede matrassen en kussens. Goede schoonmaak.
Het was een leuke ervaring alles op loop afstand zeker voor herhaling vatbaar. !
We waren hier met 3 kinderen en 2 kinderen hebben een ernstige voedselvergiftiging opgelopen! Ik zou dit hotel iedereen afraden die zijn gezondheid lief is! Het personeel pakt het vlees gewoon met hun handen en laat het in open bakken in de zon branden tussen de middag. Het lijken wel bouwvakkers die als kok werken en nog nooit van hygiene gehoord hebben. Ik
Vroeg een hamburger bij het middag eten en het werd gewoon met hun handen gepakt. Totale schijt aan de klant bij dit hotel.
Verder bij het avond eten weinig keuze qua soorten vlees, erg slechte kwaliteit en vaak koud. Wij vonden dit echt niet kunnen voor zo’n duur hotel.
Verder was het zwembad erg mooi maar hier heb je weinig aan als je honger hebt. We zijn na 4 dagen naar een ander hotel gegaan, en er werd niet eens gevraagd door personaal waarom! Een schande.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.
Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om Delphin Be Grand Hotel te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Delphin Be Grand Hotel bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Delphin Be Grand Hotel. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Delphin Be Grand Hotel. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.
Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.
Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.
Meer informatie vind je hier:
- Zoover Spaarprogramma: https://www.zoover.nl/spaarpunten
- Lopende acties: https://www.zoover.nl/acties