Laagsteprijsgarantie
5.1
MatigScore uit

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

Over Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

In het hart van Lekkerkerk vind je het Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug, een ware oase van rust en comfort. Met zijn charmante ligging, moderne faciliteiten, en een uitnodigend zwembad voor die verfrissende duik, belooft het hotel een onvergetelijk verblijf. Of je nu zoekt naar ontspanning of avontuur, hier vind je precies wat je hartje begeert.

De ligging

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug is prachtig gelegen midden in het hart van Lekkerkerk, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de omgeving. Hoewel specifieke afstanden tot het strand en sightseeing opties niet vermeld zijn, ligt het vlak bij het centrum, wat betekent dat lokale attracties en voorzieningen binnen handbereik zijn. Voor de vakantiegangers die eropuit willen trekken, biedt de omgeving van Lekkerkerk tal van mogelijkheden voor zowel de cultuurliefhebber als de natuurenthousiast. Details over de afstand tot de luchthaven zijn niet voorzien, maar de centrale ligging belooft gemakkelijke toegang tot lokale en regionale transportopties.

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug biedt een scala aan faciliteiten die zijn ontworpen om elke vakantieganger een comfortabel en plezierig verblijf te bezorgen. Met 49 kamers biedt het hotel een intieme en gezellige sfeer. Gasten kunnen genieten van moderne gemakken zoals gratis WiFi, een laadstation voor elektrische auto's, en een lift. Het buitengedeelte met terras en het zwembad, beschikbaar afhankelijk van het weer, staan garant voor ontspanning en plezier. Voor de sportliefhebbers is er een fietsverhuur, waarmee de mooie omgeving van Lekkerkerk verkend kan worden. Daarnaast kunnen gasten tot rust komen in de sauna, beschikbaar tegen een vergoeding. Het hotel biedt ook praktische voorzieningen zoals parkeerplaatsen op het hotelterrein en een restaurant en bar voor culinaire genoegens.

Binnen Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes in het beschikbare restaurant en de bar. Hoewel het hotel geen all-inclusive verzorgingstype biedt, kunnen gasten kiezen tussen verblijf zonder maaltijden of met ontbijt, waardoor er flexibiliteit is in hoe ze hun culinaire ervaring willen indelen. Het restaurant biedt een smakelijke selectie voor ontbijt, lunch en diner, waarbij zowel de grote honger als de kleine trek gestild kunnen worden. De gezellige bar is de perfecte plek om de dag af te sluiten met een drankje.

Rolstoelvriendelijke kamers zijn beschikbaar op aanvraag, wat de mobiliteit binnen het hotel ten goede komt. Hoewel specifieke details over het huisdierenbeleid, de dresscode in de restaurants of betaalmethoden niet vermeld zijn, is het raadzaam om direct bij het hotel te informeren voor de meest actuele informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers waarderen de gezellige sfeer en de knusse kamers, die een stralend onderkomen bieden. De zonlicht dat door de ramen schijnt, geeft meteen dat vakantiegevoel. Ook de vriendelijkeandere mensen vinden ze fijn, zelfs als niet alle horeca perfect is. De hoofdgerechten werden vaak als lekker en goed klaargemaakt genoemd, wat zorgt voor gezellige diners. Het hotel biedt een goede basis om te ontspannen, zelfs als er soms wat kleine ongemakken zijn. De herinnering aan een zonnige dag of een smakelijk gerecht maakt dat je na je verblijf met een warm gevoel terugdenkt. Al met al ademt de plek een ontspannen vakantiesfeer vol herinneringen en fijne momenten.

• Airconditioning

5.1
MatigScore uit 9 reviews

Slecht
Door Dekker op 17-03-2026

In de ochtend gebeld naar het hotel om te vragen of de boeking goed was gegaan omdat ik geen bevestigingsmiddelen had gehad. We stonden in het systeem, zou bij inchecken goed komen. Niet dus want we stonden er niet meer in. Er was nog 1 kamer vrij, die hebben we geboekt. S morgens wakker met jeuk en bloed in bed. Zwarte "dingetjes" in bed. Klacht over beide problemen ingediend.
Krijg een mail terug dat ik altijd een bevestiging per mail moet hebben, op de andere klacht wordt niet ingegaan. Jammer dit......

Voor ons hier niet meer .
Door Jp op 19-08-2025

Wij hebben hier alleen gegeten.wij vinden de prijs voor wat je krijgt echt te duur.
De soep leek zo uit een pakje pomedori soep ? Met kruiden erop zuur van even niet aanzetten was niet lekker .slagroom op het ijs zo dun liep er af .en in het raamkozijn vol met muizen ontlasting bah .niet goed schoongemaakt zegt het personeel en weten last hebben van muizen.kijk je dit dan niet na voor er gasten komen? Eens en nooit meer .verder was het hoofdgerecht lekker en goed klaargemaakt. Bij een andere tafel ook last muizen ontlasting .en die man had een v.haas was nog kleiner dan een slavink.dan 23.50 en truffelaardappel niet meer dan 1 eetlepel ?
Personeel erg vriendelijk. Maar erg hard lachen acher de bar .dit mag minder .

Slechte service
Door Sandra op 22-07-2025

Als je een klacht heb , doen ze er niks mee!
We kwamen na de nacht ontbijten. Er was niks aangevuld er was niet eens een bord! Geen Joghurt geen fruit. Vies bestek!
Als je dan vraagt heb je ook Joghurt word je afgesnauwd we zijn bezig!
Na 3 kwartier in de zaal te hebben gezeten zijn we naar de receptie gegaan om ons geld terug te vragen voor het ontbijt omdat we hier geen gebruik van hebben kunnen maken.
Dan word er gezegd dat we online onze klacht moeten indienen.
Ik vroeg nog ja maar dan zijn we al weg dus dan doen ze er niks meer mee.
Maar ons werd verzekerd dat we serieus genomen zouden worden.
Nou ze schrijven doodleuk dat ik het probleem terplekke had moeten aan kaarten, nu kunnen ze niks meer voor ons doen!,
Dus advies aan iedereen als er iets niet goed is, ga niet eerder weg dan dat ze met een oplossing naar tevredenheid zijn gekomen. Want naderhand bereik je niks meer.
Voor mij geen Fletcher meer ,nooit!!

Restaurant een aanfluiting.
Door Van Dijke op 21-06-2025

Hotel en kamer prima maar restaurant een aanfluiting, anderhalf uur op ons eten moeten wachten. Regelmatig personeel en manager opaangesproken maar hielp niet veel. Commentaar was , het is druk en er is iets fout gegaan in de keuken maar daarna duurde het nog bijna voordat het diner gebracht werd. Hier nooit meer.

Restaurant was matig
Door Yvonne Rooze op 08-04-2024

Restaurant was van matige kwaliteit, service was minimaal. Geen aandacht en niet vriendelijk. Restaurant was niet druk
Hotel was goed

Slecht bed
Door Jolanda op 01-12-2023

Erg kleine kamer. Bed lijkt lekker zacht, maar is te zacht. Ben 6 keer wakker geworden van pijn in nek, rug, schouder. Mooi dat er waterkokertje op de kamer is. Krappe douche, maar voldoende. Maar het eerste vereiste is toch een goed bed. Deze doen we niet meer