Laagsteprijsgarantie

6.4
VoldoendeScore uit 5 reviews

Heel fijn
Door Maria op 26-09-2023

Met ons hondje hadden wij een herfstarrangement geboekt. Personeel bij receptie is heel vriendelijk. Ons hondje was zeer welkom. Hondenbos/losloopgebied ligt op loopafstand van het hotel. Panbos en Soesterduinen ook dicht in de buurt. Heerlijke omgeving. Toeslag voor de hond is schappelijk. Prijs van het hotel vergeleken met andere Van der Valk hotels is goed. Economy Plus kamer vonden wij prima. Goed sanitair. Geen minpunten! Wij komen hier terug.

Genoten van het arrangement!
Door Fam. R. te B. op 05-08-2023

Zojuist terug van een mini vakantie van 4 dagen bij jullie hotel. We hebben met hond genoten; de hartelijke ontvangst, zelfs het onderhoudspersoneel en house keeping waren uitermate vriendelijk, de goede verzorging van het ontbijtbuffet, de fijne kamers en de attentie voor de hond🐾 werden allemaal zeer op prijs gesteld!
Wegens omstandigheden konden we, voor het eerst in 6 jaar, weer eens een paar dagen op vakantie en het is beter en fijner geweest dan we hadden durven hopen! Dit hadden we echt nodig 🥲en we genieten er nog van na🤗
Een heel groot hartelijk dank en een warme douche 🙌 voor ALLE medewerkers van hotel Van der Valk De Bilt Utrecht 👌🙏🤝

Redelijk
Door Mariëlle op 23-05-2023
Zakelijk gereisd

Hotel is verouderd en dat merk je aan veel dingen. Ik had een kamer op de 2e verdieping in het bijgebouw (economy) Kamer is gerenoveerd, maar niet sfeervol. Gebouw zelf had vieze vloerbedekking, rook muf en is ontzettend gehorig. Ik had een kamer aan de voorzijde. Deze ligt aan een hele drukke weg, wat je in de kamer heel goed hoort. Er waren twee een persoonsbedden. 1 lag redelijk en de andere was heel gammel.
Ontbijt buffet was prima, evenals de ruime parkeerplaats met laadpalen.
Voor mij geen aanrader!

Prima hotel
Door Miranda op 29-10-2022

Prima van der Valk hotel. Mooie ligging. Prima comfort kamer en zoals altijd bij van der valk een prima ontbijt. Wij hadden electrische fietsen gehuurd. Dus waren ook goed. Kortom zeer tevreden.

Slecht
Door Maniesha op 27-03-2022

Zeer slecht ontbijt waar bijna niks te eten viel. Door ziekte van personeel maargoed daar mogen wij de dupe niet van zijn. Ook geen vriendelijk personeel. Eerste van der Valk met zo slecht personeel. Ontbijt betaald maar amper iets kunnen eten omdat alles op was en niet werd aangevuld om 9.30