Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Openbaar vervoer: 20m
Treinstation: 300m
Adresgegevens | Kerkstraat 2, 8102 EA |
De Zwaan Raalte
Kerstarrangement geboekt. Het was fantastisch.
De kamer was niet zo groot; maar alles was er. Prima bed, klerenkast, 2! stoelen en een royale moderne badkamer met inloopdouche , bureautje met TV .
Personeel zeer vriendelijk en attent.
De kerstdiners waren super; in de sfeervolle Gelagkamer met een een grote open haard. Ontbijtbuffet; prima.
Wij voelden ons echt verwend in deze dagen.
Mocht u zo’n kerstarrangement boeken en weten dat het personeel hun uiterste best doet u het ultieme kerstgevoel te geven, doet u dan uit respect en beleefdheid de moeite om met passende “feestkleding” aan het Kerstdiner te zitten. Het maakt het Kerstgevoel nog mooier
Goed ontvangst , personeel is zeer vriendelijke en zeer gast gericht. Goede mooie kamer met moderne complete badkamer, goede bedden. Ook een goed zwembad. Een keuken met een chef die zeer goed de verschillende smaken en verse producten tot een zeer lekker en feestelijk geheel te maken. Ook een prima ontbijt met heerlijke producten. Wat hebben wij genoten van ons verblijf in dit hotel. Iedereen neem alle tijd voor jouw die jij nodig hebt en verwacht. Op onze terugkomst kunnen zij zeker rekenen. Laat je niet afschrikken door de kerk die naast het hotel ligt , deze is nauwelijks te horen in het hotel.
Mooi hotel. We hadden wel een upgrade naar een Comfort Plus kamer geboekt. Deze kamers zijn gerenoveerd en voor een paar dagen prima. Eten is werkelijk subliem. Ook zeer vriendelijk personeel. Ondanks dat we carnaval wilden ontvluchten en hier midden in het carnavalgedruis kwamen, was het erg gezellig. Winkelcentrum aan de overkant van de straat. Perfecte locatie.
Gezellig familiehotel in het centrum met veel winkelmogelijkheden. Vriendelijk en attent personeel. Onze comfort plus kamer was groot met prachtige badkamer. Het ontbijt is gemiddeld van keus. Het 4 gangen diner is van topklasse. Zelden beter gegeten. De diner zaal is vernieuwd en is smaakvol ingericht. De hotel parkeerplaats is wat aan de kleine kant. De kwaliteit/prijsverhouding is uitstekend en wij komen zeker terug, want de omgeving is schitterend.
Gezellig en sfeervol hotel, waar je meteen thuisvoelt! Geweldig diner, functionele kamers. Ontbijt redelijk, vooral vers bruin brood. (Jam was niet lekker!) Heel mooi vernieuwd restaurant, waar we nog net 1x konden dineren. Stoelen aan de harde kant, maar kussens liggen bij receptie. De huiswijnen (zowel rood als wit) waren erg lekker. Het verwarmd binnenzwembad was heerlijk om enkele baantjes te trekken. Raalte is een gezellig stadje. De locatie langs de mooie Basiliek en pal tegenover het sfeervolle winkelcentrum was super.
De wandeling rond Raalte was erg leuk. De wandeling door de Sallandse Heuvelrug vanaf Buitencentrum Nijverdal was super. Zelfs bij harde wind en wat regen!!!!
Een bezoek aan kasteel ,t Nijenhuis met beeldentuin (onderdeel Fundatie Zwolle op 5 km afstand Raalte is aanrader.
Wij komen zeker terug. Met mooi weer met onze fietsen!!! Gaan we Slingerend Salland nog beter verkennen!!!!
Via een 3-daags arrangement van een reisorganisator kwamen we bij De Zwaan terecht. Alleen maar positieve ervaringen: personeel vriendelijk en netjes, eten (zowel ontbijt als diner) prima. Leuk: zelf eitje bakken bij ontbijt. Diner was vrij exclusief en creatief opgemaakt.
Gebouw lijkt van buiten wat "gewoon", maar met name de eetzaal ("gelagkamer") is heel stijlvol ingericht als een oude kasteelkelder.
De kamers lijken al wat ouder te zijn, maar zijn keurig schoon. De bedden zijn vrij zacht, maar we hebben er die 2 nachten goed op geslapen. Goed-werkende airco (hoewel we die niet nodig hadden).
In de kelder is een klein zwembad, waar je gewoon in je kamerjas naar toe kunt lopen. Jammer dat er per kamer slechts 1 kamerjas is. Gelukkig was het in het water niet druk, anders is het badje gauw te klein. Er wordt ook gezwommen door mensen die in de buurt wonen. Helaas was het Turks stoombad buiten bedrijf.