Fietsverhuur
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Oude Bosschebaan 4, 5071 RR |
Recreatiepark Duinhoeve
Kampeerplaats geboekt in januari voor 15 nachten. Op de camping was het een grote bouwput, waren we niet over geïnformeerd. Na gesprekken kwamen we erachter dat wij 16 euro per nacht meer betaald hebben dan andere gasten. Dit voorgelegd bij de receptie, deze gaven aan dynamische prijzen te hanteren, en wilde niet compenseren. Al met al een waardeloze vakantie komen hier nooit meer
Wij zijn flink genaaid. Wij hebben €300,00 meer betaald dan onze buren in dezelfde periode. Het verschil zit in de tijdsplanning van het boeken. Wij hebben in januari geboekt en de buren in mei. De buren zijn daardoor veel goedkoper uit.
Dit zijn in onze ogen maffiapraktijken.
We zijn met een vroege boeking meer geld kwijt dan wanneer er nu terplaatse geboekt wordt. Werken met dynamische prijzen en voelen ons genaaid, we betalen nu dubbel voor dezelfde plek als onze buren :-)
Leuke ligging naast de duinen. Echter, het vakantiepark is aan het verbouwen waardoor er meer huisjes komen en minder kampeerplaatsen. Hierdoor was nu ook het restaurant gedeeltelijk gesloten, is de naam veranderd. Het is bijzonder dat wij, daar een duur weekend geboekt hebbende, niet over geïnformeerd worden vooraf. Animatie was maar matig, treintje over het park is leuk voor de kleinste. Sanitair is schrikbarend slecht, wij stonden op veld Mol en daar was weinig schoon sanitair en ook de douches geven amper water. Kampeerplaatsen waren lekker ruim, speeltuin was leuk voor de kinderen en met een paar minuten wandelen ben je in de duinen wat de ligging dus fijn maakt!
Vandaag deze camping bezocht omdat wij graag volgend jaar een seizoen plaats willen. Daar wij een tandemas caravan hebben een nogal bijzondere Amerikaanse auto werd er bij de receptie herhaaldelijk benoemd over een bepaald soort mensen ( ga ik verder niet over uitwijden) Mijn man en ik voelde ons enigszins aangesproken en gingen onszelf nog verdedigen ook. Wij voelde ons hierdoor erg ongemakkelijk en wisten ons niet goed een houding meer te geven.
Graag wil ik de Duinhoeve meegeven om voorzichtig om te gaan met je oordeel het heeft bij ons het enthousiasme meteen weggehaald.