Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Lochtstraat 26, 6039 RV |
Natuurpark Vosseven
Dubbel huisje 48 en 49. Op een park met huisjes in particulier bezit en dus verschillend in onderhoud.
De betreffende huisjes waren schoon en netjes. Sanitair was prima, boxsprings lagen heel goed.
De in de map vermeldde "recente volledige" renovatie moet al even geleden zijn ....
Beschadigd aanrechtblad, beschadigde eetkamer stoelen, beetje sjofele gordijnen, laminaat heeft boven betere tijden gekend, schilderwerk binnen en buiten zo-zo etc etc. Dit alles deed niet af aan de bruikbaarheid en hygiene.
Het park is prachtig met het ven en de bosligging. De opzet van het terrein is ruim.
Wel is het evident dat het een particulier park is met vrijwilligers op het beheer. Als je daar niet op voorbereid bent kan dat vreemd overkomen. Voor kinderen niet bijzonder denk ik ...
Als je van grote schimmelplekken in de badkamer, dode insecten op iedere vensterbank en kozijn, kattenbaklucht, matrassen vol met kattenhaar, dekbed met kattenhaar en plasvlekken, waarschijnlijk kattenkots met schimmelgroei op de grond naast het bed op zolder (waar onze zoon moest slapen), hoofdkussens met vieze lucht en stoelkussens vol met kattenhaar en gordijnen vol vlekken houdt is huisje 41 een absolute aanrader. Voor een extra knus effect zat de wandlamp in de woonkamer vol stofdraden. Volgens de site en de beschrijving bij het huisje zou er een vriesvak in de koelkast zitten, maar dat was niet zo. Was best handig geweest zo midden in de zomer. We hebben meerdere keren een klacht ingediend, zowel bij de receptie als via de mail. Tot op heden 1x een mailtje gehad van het beheer, maar nog steeds geen oplossing/tegemoetkoming. Wifi was een drama. De machines in de wasserette waren kapot of in zeer slechte staat. Niet heen gaan dus.
Huisje 2: prima schoon huisje van alle gemakken voorzien.Gezellig restaurant en mooie wandelingen. 1 nadeel: de man die voor de slagboom een woning heeft,komt zomaar op je erf om te controleren,heel vervelend als je bv in je ondergoed staat!
Prima huisje,nr 2. Alles aanwezig en schoon
Minpunt: de vervelende nare,bijna agressieve man,die voor de slagboom woont,en met zijn grote hond,komt controleren (in ons tuintje,zonder buren,dus liep in m'n ondergoed). Heerlijk restaurant en mooie wandelingen
Vosseven, huisje 4 Wintereik. Al vorig jaar geboekt en we keken uit naar het verblij. De reviews op de andere sites waren goed. Helaas bleek het niet de waarheid. In niets lijkt het huisje op de foto’s. Wees gewaarschuwd want er wordt niets aan gedaan! De beheerder meldde dat er al meer klachten binnen waren gekomen, maar dit huisje is gewoon niet meer te verhuren.
Ons verhaal.
Bij aankomst troffen we een vies terras en grasveld. Snoeppapiertjes, botten en ander vuil. De terrasstoelen zijn aan het vergaan, maar er staat een veger dus vol goede moed gaan we aan de slag. Eenmaal binnen zien we dat het terras aan de meerzijde totaal overwoekerd en niet bruikbaar is. Binnen is het ene nog viezer dan het andere. De bedden liggen vol vuil van kruimels(?), haren en we komen nagels tegen. De kussens vol hondenharen zijn niet meer bruikbaar. De keuken is vies; de koelkast wil je je eten niet in zetten en op het aanrecht ligt stof met inhoud.
Het huisje is een aanfluiting. Oud en vochtig. Geen gordijn in de slaapkamer. Bakken die tot halverwege bruin zijn, terwijl ze roze horen te zijn. Oude slechte banken. Niet goed sluitende ramen. Slechte bedden en de parkeerplaats staat blank. Raar hondenhok in de tuin. Geen bereik met de telefoon. Super slecht internet in het huisje. Klein en super kleine badkamer. Overal rare vlekken en gespreten hout. Vlekken op het douchegordijn. En in de receptie zeiden ze ons dat dit nog een van de betere huisjes was.