Over Camping De Kleine Wielen
Camping de Kleine Wielen is een kindvriendelijke camping gelegen in het Friese merengebied, direct aan het water. De camping biedt een prachtig uitzicht over de jachthaven en de Kleine Wielen. Met een verwarmd buitenzwembad, diverse speeltuinen en een recreatieprogramma is er volop vermaak voor jong en oud. Het is de ideale plek voor watersporters, gezinnen en natuurliefhebbers.
Locatie en omgeving
Camping de Kleine Wielen is gelegen aan de Reidfjild 1 in Earnewâld, Friesland. De camping ligt direct aan de Kleine Wielen, een prachtig onderdeel van het Friese merengebied. De omgeving is ideaal voor zeilen, kanoën, vissen en andere watersportactiviteiten. Nationaal Park De Alde Feanen ligt op loopafstand en biedt unieke natuur om te ontdekken. Het gezellige dorp Earnewâld ligt vlakbij. De stad Leeuwarden is met de auto goed bereikbaar.
Faciliteiten en services
Camping de Kleine Wielen beschikt over een verwarmd buitenzwembad met een peuterbad. Er zijn diverse speeltuinen en een airtrampoline. In het hoogseizoen is er een uitgebreid recreatieprogramma voor alle leeftijden. De camping heeft een restaurant met terras en een snackbar. Er is een campingwinkel voor de dagelijkse boodschappen. Je kunt er fietsen en boten huren. Er zijn moderne sanitairgebouwen en een wasserette. Wi-Fi is beschikbaar (mogelijk tegen betaling). De check-in is vanaf 15:00 uur en de check-out is voor 11:00 uur.
Afstand vanaf Utrecht
De afstand van Utrecht naar Earnewâld met de auto bedraagt ongeveer 145 kilometer en de reistijd is circa 1 uur en 45 minuten.
Honden zijn toegestaan op Camping de Kleine Wielen, mits aangelijnd. Borg van €75,- te betalen op locatie.
Vakantiegangers genieten van een gezellige tijd op deze camping met een stralende omgeving. Ze waarderen het ruime veld Bolsward, waar ze met de caravan pal aan het water staan. Het sanitair is fris en altijd schoon, perfect voor een ontspannende dag na een ochtend aan het strand of in de speeltuin. Het restaurant krijgt complimenten voor de fijne sfeer. Wil je de stad in? Leeuwarden is snel te bereiken, ideaal voor een kort uitstapje. De kinderen maken plezier, zelfs al is er wat rust op het strand en wordt er volop gechilld op de camping. Het is een plek waar herinneringen ontstaan en vakantiekriebels zich snel melden. Kortom, een fijne stek voor gezinsvakanties vol zon, natuur en gezelligheid.
Adresgegevens | De Groene Ster 14, 8926 XE |
Camping De Kleine Wielen
Toilet aan het strand worden 1x per dag schoongemaakt. Veel kinderen maken daar vanwege het strandje en speeltuin gebruik van... Honden moeten aangelijnd en mogen niet op het strand...behalve de vechthond (terriër soort van 40kg) van de tuin/klusjesman: die mag even, gedwongen door zijn ruwe baasje, tussen de kinderen zonder riem afkoelen....wij hielden de kinderen even binnen. Veel fatbikes en scooters die wel full speed over de camping flitsen. Auto's mogen de hele nacht het park op en af en maken behoorlijk herrie op de klungelig gerepareerde brug naar het eiland. S'nachts geen controle op de camping dus tot 3.30u drinken en schreeuwen is geen probleem.
Wij zijn 3 dagen op de camping geweest. Ik had zelf met de plattegrond een plekje uitgezocht, maar daar waaide het verschrikkelijk. We konden gelukkig naar veld Franeker. Ruime plek op zeer groot veld. Sanitair prima schoon, alleen bij de afwas plek waren ze in ieder geval niet geweest. Vriendelijke medewerkers. Naar centrum Leeuwarden een half uurtje fietsen.
Wij zaten met onze caravan op veld Bolsward aan het water. Prachtige plek! Sanitair is misschien wat gedateerd maar was altijd schoon en fris. Restaurant is ook prima! Mooie omgeving! Zeker een aanrader deze camping.
Camping De Kleine Wielen
Wij hebben genoten van ons verblijf op Camping de Kleine Wielen. We verbleven in safaritent nummer 3, die prachtig gelegen was en voorzien van goede bedden. De tent was erg netjes en goed onderhouden. Het enige wat we misten, was een campingtoilet in de tent zelf. Het sanitair gebouw was wat verouderd, maar alles functioneerde naar behoren en werd dagelijks schoongemaakt. Daarnaast waren de mensen ontzettend vriendelijk. We hebben een geweldige tijd gehad!
Wij hebben met een groep van 9 personen in het restaurant gegeten. Het was super voorelkaar. De plates waren heerlijk en de bediening ontzettend gastvrij. Wij gaan hier zeker vaker eten.
Het sanitair op de camping wordt 2 x keer per dag schoon gemaakt en is dan ook heerlijk fris. Ook het eten in de kantine is gewoonweg fantastisch en naar mijn idee restaurant waardig ik zeg de moeite waard om hier te komen camperen