Laagsteprijsgarantie

MatigScore uit 7 reviews

Prima camping, maar geen 4 sterren
Door Simone
op 16-08-2026

Wat ons betreft verdient deze camping eerder 3 dan 4 sterren, zeker als je hem vergelijkt met camping De Norgerberg en De Kleine Wolf, beide 5-sterrencampings. Die liggen naar onze mening echt een paar niveaus hoger. Een groot pluspunt zijn de ruime kampeerplaatsen. Wij hadden een plek met privé sanitair, dat was netjes en schoon. De camping vonden we echter ongezellig: grote velden, weinig groen en geen bloemperken. Ook staan er veel stacaravans. Het campingwinkeltje is klein, maar handig voor verse broodjes. Verder is het aanbod beperkt en de horeca gaat pas ’s middags open, waardoor een kopje koffie in de ochtend of lunchen niet mogelijk was. De omgeving is prachtig en ideaal om te fietsen. Voor gezinnen met kleine kinderen prima camping, maar wat ons betreft niet het niveau dat je van een 4-sterrencamping mag verwachten.

RECEPTIE MET LEUGENS
Door K. Mollema op 12-05-2026

Pas op met deze camping, je reserveert een plek die wordt toegezegd, 2 dagen later bellen ze op, dat er beleid is dat degene die de plek dit jaar had, eerste keus heeft voor deze plek voor het komende jaar. na wat door vragen blijkt dit een leugen te zijn!
Vriendjes politiek! WAARDELOOS!!!

Prachtig, ruim, vriendelijk
Door Hjb op 07-07-2025

Heerlijk weekend gehad met de familie! Prachtige grote kampeerplaatsen en fijn dat er chalets tegenover stonden. Aan de rand van het bos waar je heerlijk kan wandelen.
Het sanitair is superschoon en douches zijn top!
Na een klacht te hebben gedaan bij de receptie, werd deze keurig opgelost door de eigenaar, welke met een tas vol lekkers persoonlijk zijn excuses kwam aanbieden! Super!!
Wij komen hier zeker weer terug!
Vriendelijke groet, familie Burema

Hondsrug prima camping
Door Gerrit
op 25-05-2024

Rustige camping met heel veel rust en veel mogelijkhede wandelen en heel mooie fiets routes
Schoon sanitair . Gieten en Annen op fiets afstand redelijke Wifi en een goed tv signaal.
Personeel is heel behulpzaam en zeer vriendelijk.
Camping plaatsen zijn van een mooie gras mat voorzien en zeer comfortabel en ruim .
Ook is het fijn dat de plaatsen auto vrij zijn , dus al met al graag nog een keer terug komen ( nazomer )

Camping met animatie in vorm van "Rangerclub"
Door Casper op 06-04-2024

Erg fijne camping! De Rangerclub is echt een fantastische club voor animatie. Met meerdere typetjes en fantastische vormgeving en thematische activiteiten. Met zelfs een zelf geschreven liedje, theatershows en grafische ontwerpen die je op de camping terug ziet

Gemoedelijke camping
Door Heidy
op 09-07-2023

Fijne camping, ruime velden. Schoon toiletgebouw. Klein winkeltje voor je nood-boodschappen, broodjes kun je bestellen. Voor de grotere boodschappen kun je naar Annen of Gieten. Leuke fietsroutes in de buurt. Zwembaden zijn leuk, zowel binnen als het buitenbad, waarschijnlijk wel wat klein bij topdrukte maar bij een voorseizoen is het prima te doen. Wat ligstoelen bij het zwembad zou ook fijn zijn.