Laagste prijsgarantie

7.2GoedScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Landal Aelderholt

Ga op een luxe vakantie in eigen land bij Vakantiepark Landal Aelderholt in Drenthe. De huisjes hier zijn van de nodige luxe voorzien als een vaatwasser en combimagnetron. Bovendien heb je onbeperkt toegang tot het Landal Aelderholt zwembad en de bijbehorende luxe schoonheidssalon. Maak een fietstocht langs de hunebedden en ontdek Drenthe!

Veel vakantiegangers keren terug naar Aelderholt om de herfstvakantie te vieren, aangetrokken door de veelheid aan activiteiten en de vriendelijkheid van het personeel. Ze waarderen de netheid van de huisjes en de kwaliteit van de bedden, wat bijdraagt aan een comfortabel verblijf. Het park zelf wordt geprezen om zijn nette onderhoud en de binnenspeeltuin en het zwembad krijgen een dikke pluim. Ook de tiener entertainment is een groot pluspunt; het unieke aanbod waarbij tieners hun eigen dagindeling kunnen samenstellen, zorgt voor enthousiaste terugkerende vakantiegangers. Het restaurant, met zijn mooie inrichting, draagt verder bij aan de positieve ervaringen, ook al is het soms wat fris.

Landal Hunerwold State

4 Aelderholt 4, 7854 TZ

7.2GoedScore uit 886 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Leuk park waar genoeg te doen is
Door JP op 01-03-2025

We komen hier met enige regelmaat om de herfstvakantie door te brengen. Er is genoeg te doen op het park. Het personeel is vriendelijk en lijkt plezier te hebben in het werk. De huisjes zijn schoon. Van de activiteiten wordt werk gemaakt. De binnenspeeltuin is fantastisch, zwembad is normale Landal kwaliteit. Restaurant is mooi. Ik vind dit 1 van de leukste Landal parken.

Heerlijk weekend maar ook wat aandachtspunten
Door Marco op 09-02-2025

Weekendje Aelderholt met 2 gezinnen in 12 persoons huisje (nieuwe gedeelte). Mooi en vrij schoon huisje met een goede inventaris. Bedden ook van goede kwaliteit. Prijs / kwaliteit is gewoon goed. Zwembad is prima maar wel wat verouderd. Activiteiten voor de kinderen prima, wel vaak tegen bijbetaling. Redelijk aan de prijs. Restaurant prima maar wel wat koud. Staat mooie openhaard waar we bij zaten maar haard kon niet aan ivm gebrek aan brandhout. Naast de haard een hele stapel droog brandhout, apart. Park zelf over het algemeen netjes onderhouden maar veel huisjes wat gedateerd. Binnen alles wel gerenoveerd. Klein detail maar bij het zwembad zit een buiten terras / ligweide wat volledig vervallen is maar wel vol in het zicht ligt. Bowlingbanen ook wat verouderd.
Conclusie van ons: zeker een aanrader maar wel ruimte voor de nodige verbeteringen.

Alles is smoezelig. Geld niet waard.
Door Frederique op 31-10-2024

Zeer matig huisje, heel smoezelig. Huisje stonk toen we aankwamen, de geur zegt dus al genoeg. Het toilet stinkt enorm, er is geen toiletborstel. Dan vraag je je af: waar maken ze mee schoonheid? Het is echt 'knop om en bedenken datje thuis alles in de was gooit'. Voeten van de kinderen zijn zwart van de viezigheid als ze 's ochtends even op hun blote voeten hebben gelopen. Het is herfstvakantie dus we betalen 700,- euro voor een midweek. Dan voel je je wel bekocht. De binnenspeeltuin is gelukkig erg leuk voor onze kinderen van 4 en 5 jaar. De activiteiten ook. Maar je wilt er toch ook graag schoon en comfortabel bij zitten in je huisje:(

Heerlijke vakantie gehad ☀️
Door Zwaan op 25-08-2024

Wij zijn afgelopen week voor de 6e keer naar Aelderholt geweest. Wij waren met twee gezinnen. Kinderen onder de 12 en boven 12.
Heerlijke vakantie gehad. De indoor voor de kleintjes is geweldig. Dansen met Bollo. Tekeningen versturen en een kaartje toegestuurd krijgen van Bollo vinden ze geweldig. De kidsclub.
De reden waarom wij volgend jaar weer voor Aelderholt kiezen. Is de tiener entertainment. Tieners kunnen om de twee dagen hun eigen dagindeling samenstellen. Ik ken geen enkel ander park die dit regelt. Zwemmen na sluitingstijd, poulen, bowlen, enz. De kinderen leren anderen kennen en bouwen een band op. Sommige kennen elkaar van de anderen jaren. Dit is echt heel gaaf om te zien en voor de kinderen genieten.
Tot volgend jaar!

Slechte service
Door Donker op 24-07-2024

Slechte huisjes was vies en erg onvriendelijk totaal geen service. Verder hebben we een schokkende ervaring meegemaakt mijn kleindochter en ik waren heerlijk aan het zwemmen en er waren 2 mensen aan het sexen . Dit was,traumatisch en toen we dit melden werd er niks mee gedaan. Ze zeiden we konden zien dat er wat was maar ze konden niet zien wie ondanks dat we zeiden wie. Verder kregen we door dit vooral onze toeristenbelasting niet terug

Net park in een mooie omgeving
Door E. Van koert op 12-05-2024

We zijn afgelopen weekend op dit park geweest in een 6 persoons huisje. Het is niet heel ruim (zeker met tieners ) maar voor een weekend helemaal prima. Bij aankomst bleek er in 1 slaapkamer geen bolletjes in de nachtlampen te zitten. Via WhatsApp contact met de klantenservice was dit snel opgelost.
Netheid van het huisje was prima ( er mag alleen wel ook onder de bedden gestofzuigd worden. )Het enige dat we echt misten was een kaasschaaf.
De SkyFlyer was helaas de grote teleurstelling van dit weekend. O.a. vanwege dit hadden we geboekt aangezien onze kinderen te groot zijn voor bolllo etc. Helaas bleek de attractie vrijdag en zaterdag dicht te zijn en koste het 7.50 om 18 sec in de lucht te hangen.
Locatie en omgeving is heel mooi. In noord sleen mountainbikes gehuurd en van de omgeving genoten