Fietsverhuur
Fietsen en/of mountainbiken
Paardrijden
Door weg gescheiden van strand
Strand: 2900m
Winkelmogelijkheden: 2600m
Treinstation: 1100m
Adresgegevens | Rozendijk 38, 1791 PE |
Kampeerterrein Woud Texel
Wij waren hier met Pasen maar komen niet weer.
Veel te duur geworden sinds er een nieuwe eigenaar is. Deze wil vast snel rijk worden.
Meer dan 200 euro ! voor 3 nachten was eens maar nooit weer.
Prachtig gelegen met nieuw sanitair in nabijheid van dorp en diverse restaurants. Desondanks komen we hier niet meer. We staan met een camper met twee personen en een hondje voor de belachelijke hoge prijs van 70 euro per nacht. Daar komt over een tijdje ook nog de electriciteitsprijs bij van 75 cent per Kwu, terwijl de werkelijke marktprijs meestel rond de 35 cent schommelt.
Super knusse en gezellige camping!
Heerlijk tot rust komen in de bossen van Texel!
Niet ver van het dorp Den Burg en op loop afstand (2.8km) van het strand!
Sanitair super schoon en netjes!
Week in safaritent Roodborstje gelogeerd, prima! Schoon en best luxe.
Camping zelf is rustig, heel groen, mooie ligging, weinig poespas. We hebben een paar dagen logees met kleine kinderen gehad, de safaritent staat enigzins op afstand van toiletgebouw, was wel lastig met een net zindelijke peuter en een baby. Voor ons zelf verder prima. Fietsen bij ons, is wel aan te raden. Vriendelijk personeel. Toiletgebouw netjes.
Als je van rust en natuur houdt is dit een aanrader. Goede bedden, pelletkachel ook fijn.
Wij waren met onze hond en caravan en genoten van het naseizoen arrangement. Camping ligt perfect gelegen in nationaal park De Duinen van Texel en 3km van het strand. Personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig. Echt een aanrader.