Stage Social media & Content marketing
Ben jij een creatieve en up-to-date student die leeft op social media en gepassioneerd is over content creatie? Dan hebben wij een superleuke stage voor jou! Bij Zoover krijg je de kans om pakkende content te bedenken over het allerleukste onderwerp: vakantie! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de periode september - januari 2025!
Wie zijn wij?
Zoover is opgericht in 2005 als reviewplatform en het grootste vakantieplatform van Nederland. We verkopen pakketreizen en hebben meer dan 3,9 miljoen reviews. In 2020 is Zoover overgenomen door Vakanties.nl, een start-up opgericht in 2017. Vakanties.nl bundelt aanbiedingen voor overnachtingen, huurauto’s en vluchten. Wij zijn een jong bedrijf met leuke borrels en teamactiviteiten.
Jouw opdracht
Jij gaat ervoor zorgen dat ons organisch aandeel gaat groeien! Dankzij jou verdubbelt ons organisch verkeer en komen we met de meest populaire bestemmingen in de top 10 van Google terecht. Je doet onderzoek naar op welke manier we dit het beste kunnen doen. Voor je onderzoek voer je verschillende testen uit waarvan je de uitkomsten verwerkt in je adviesplan.
Wat ga je doen?
Je gaat alles leren over contentmarketing. Dat betekent dat je leert wat SEO is, hoe je SEO geoptimaliseerde teksten schrijft en leer hoe de kanalen werken om organisch verkeer binnen te halen. Dat betekent dat je nieuwe teksten gaat schrijven voor de website en onze blog. Ook ben je volledig verantwoordelijk om organisch verkeer binnen te halen via onze socialmediakanalen (Facebook) en stuur je wekelijks de beste aanbiedingen naar onze klanten.
Jij houdt je vooral bezig met:
- Teksten schrijven verbeteren op de website;
- Accommodatie teksten aanvullen zodat klanten precies weten wat ze boeken;
- Blogs schrijven en verbeteren;
- Social Media (Instagram en Facebook) posts maken en plaatsen;
- Wekelijkse nieuwsbrief opstellen.
Wie ben jij?
- Jij bent een gedreven HBO student;
- Je zoekt een leuke stage en hebt een passie voor content schrijven en social media;
- Je kent de weg op Facebook & Instagram;
- Perfecte beheersing van de Nederlandse taal is een must;
- Sociaal, communicatief sterk en gezellig;
- Speedy Gonzales is jouw tweede naam. Jij bent snel up-to-speed en laat je niet afleiden tot de job klaar is.
Wat bieden wij?
- Een inspirerende werkplek in het bruisende hart van Rotterdam;
- Gezellige teamborrels;
- Een stagevergoeding.
Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Stuur je CV en korte motivatiebrief op naar [email protected].