Tijdelijk geen boekingskosten

• Kinderopvang
  • Animatie programma
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Tussen de tropische palmbomen van Jardin Tropical Tenerife geniet je van een luxe zonvakantie. De dag begin je goed met een uitgebreid ontbijt en een verkoelende duik in het zwembad. Veel reviewers schrijven dat ze volgend jaar zeker weer terugkeren naar dit hotel. Benieuwd waarom? Lees dan mee en o...

Boek met andere aanbieders

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Jardin Tropical

8.9FantastischScore uit 236 reviews

Geweldig goed verzorgd
Door Francis De Beus op 21-07-2022

Echt helemaal goed, de mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam, het hotel is prachtig en superschoon, het eten heerlijk. Echt een aanrader.

fantastisch
Door sharon op 05-04-2022
Alleen gereisd

Super service alles spik en span fantastisch uitzicht

Niet meer
Door Ros op 20-08-2019

Op zich mooi maar verouderd, stenen bij zwembad zijn kapot of liggen los. Dochter heeft 2x voet opengehaald. Maar in tegenstelling tot wat er im de brochure staat, wifi is bagger!!!!

Is en blijft een topper!
Door Kris VR op 18-08-2019

Plus : prachtige tuin, exotische en mooie inrichting, verborgen en gezellige hoekjes, geweldige ligging, groot en proper zwembad, lekker en ruim ontbijt, rustige sfeer,... Min: rokers hebben mooiste locaties voor ontbijt en diner, Beach club ook toegankelijk voor niet hotel gasten

Fantastisch hotel, topligging, heerlijk genieten!
Door Riki en Sjors op 14-08-2019

Heerlijk hotel met zeer goede service! Wij zijn gisteren teruggekomen na 16 nachten in dit hotel te hebben gelogeerd. Bij aankomst een glaasje cava tijdens het inchecken. Koffers werden netjes naar je kamer gebracht met een korte uitleg waar alles zat in de kamer. Kamer was schoon en ruim voldoende ondanks een 3e bed voor onze dochter. Wij hebben geen last gehad van geluidsoverlast maar misschien hadden wij wel rustige buren. Complex is zeer mooi opgebouwd, 2 zwembaden [ zout en zoet water ], in onze ogen genoeg ligbedden en gratis handdoeken. Ontbijtbuffet is heel erg uitgebreid en vers, verschillende restaurants in het hotel zelf. Wij hebben alleen de 1ste avond in het hotel gegeten, was prima maar wel redelijk prijzig. Wij zijn in de avond lekker de boulevard opgegaan en belanden 9 van de 10 keer bij restaurant The Embassy, geweldig eten en top personeel. Kortom een heerlijk hotel, ABSOLUUT de moeite waard!

Aanrader!
Door Melanie op 19-07-2019

Ik heb hier samen met mijn moeder een weekje verbleven, en wat hebben wij het naar ons zij gehad! Alles is zo goed geregeld! Toen we aankwamen mochten we plaats nemen aan een balie en kregen wij een drankje en vervolgens werden we naar onze kamer gebracht. Wij hadden (volgensmij) een normale 2/3 persoons kamer geboekt, een hele nette kamer met mooie versieringen. Maar na 2 nachten hadden wij teveel geluidsoverlast en hebben wij netjes een nieuwe kamer toegewezen gekregen. Ook het ontbijt was super voor ieder wat wils. Zwembad aan de zee is erg koud en alleen voor de bikkels om in te zwemmen, wel is het daar lekker rustig en heb je een prachtig uitzicht. Het andere verwarmde zwembad was heerlijk om in te zwemmen, alleen is het hier erg druk en zijn er wel wat kinderen. Al met al hebben wij het prima naar ons zin gehad en raad ik dit hotel zeker aan!

Jardin Tropical info

• CafeBeschikbaar (1)
  • KapperBeschikbaar (1)
  • BarsBeschikbaar (1)
  • RestaurantsBeschikbaar (8)
  • Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
  • VergaderruimteBeschikbaar (5)

• TVBeschikbaar
  • TweepersoonsbedBeschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (2)
  • KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • SaunaBeschikbaar (1)