Bravoplaya

We hebben de beste aanbieders voor Bravoplaya voor je op een rij gezet:
Bravoplaya
Het is en blijft ‘n heerlijke camping voor ons. We zijn er 10 geleden ook geweest en de sfeer is er fijn. We staan het liefst aan de zeekant, dat is iets kleinschaliger. Mooi onderhouden. Prima sanitair, wat regelmatig wordt schoongemaakt. Het gedeelte aan de straatkant is heel erg groot en ook druk. Geweldige voorzieningen voor met name voor de kinderen. Ook voor de ouderen zijn er activiteiten. Costa Azahar is nog gedeeltelijk echt Spaans. Fietsen tussen sinaasappelvelden. Het plaatsje aan de zee “Torre la Sal” is ‘n nog echt Spaans dorpje. Naast deze camping ligt ook nog Torre la Sal en Torre la Sal Maria. Leuke fietstocht naar Oropesa Del Mar en Benicassim.
Een hele fijne camping met alles er op en er aan. Jammer dat de uitbaters van restaurant Cabana Beach er na jaren niet meer zijn. Ze hadden naar nu bleek al jaren problemen met de directie van de camping. Dat werd hun uiteindelijk teveel en ze zijn opgestapt. En dat was dit jaar goed merkbaar. Voorgaande jaren vaak volle bak in het gezellige restaurant met live muziek. Nu was het een kale boel met weinig mensen en sfeerloos. De huidige uitbaters spreken alleen maar Spaans en dat is een duidelijke tekortkoming. Bestelde een keer een Hamburger van de kaart. Na enige tijd werd me duidelijk gemaakt dat ze geen Hamburgers hadden. Veel mensen gingen buiten de camping eten waar betere restaurants zijn. Jammer dat een directie zo halsstarrig kan zijn en veel te veel verplichtingen oplegt.
Super camping , zo schoon en zeer gezellig alles wat een mens zich wenst. Aardige mensen en prachtig uitzicht, strand direct bij de camping. Als je er eens was wil je weer terug!

Bravoplaya
Is een goede en zuivere camping. Restaurant cabana beach is een zeer goed restaurant op deze camping. Zeer vriendelijke bediening van Estella Gaby en Augustin. Werken heel hard en zeer veel mensen komen terug voor hun. Enigste nadeel is dat de directie van de camping het hun niet gunt om buitenstaanders daar te laten eten. In onze periode dat we daar waren zijn er heel veel mensen weg gestuurd en dat vinden wij erg jammer. Dit is toch veel omzet verlies voor deze hard werkende mensen.
Zeer mooie camping, bestaande uit 2 gedeelten,kleinste deel aan strand met minder schaduw rijke plaatsen. Grootse ander deel ruime plaatsen met meer schaduw ook alle faciliteiten zijn hier aanwezig zoals 3 zwembaden, disco stadion, minigolf, fitnishruimte ,bars e.d. 6 vernieuwde sanitair gebouwen. Peniscola op 50 km, Valencia op 100 km afstand. Speciale senioren prijzen in voor en nazeizoen
Mooie camping Leuke zwembaden Koelkasten verhuur bij reservering Heerlijk strand Helaas weinig nederlanders Grote plaatsen wel grind Schaduwdoeken boven de plaatsen heel fijn Sommige plaatsen hebben een fonteintje Goede bewaking De prijs in de campingwinkel is goed Het vuil word bij de tent opgehaald ideaal :) Niet alle sanitair gebouwen zijn even schoon Leuke kleine speeltoestellen voor de kinderen. De disco is goed te horen als je aan de kant van de receptie zit en die duurt tot 4:30. Waren hier met een kind van 14 maanden en eentje van 4 jaar en die hebben zich prima vermaakt.
Soort hotel
Strandhotel | Beschikbaar |