Ruyghe Venne
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Ruyghe Venne voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch353 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Hans peters29-12-2022
Helemaal goed!!
We hebben genoten van ons verblijf in dit hotel. Helemaal geweldig! Personeel is fantastisch! We zijn vegetarisch en ze hebben echt heel veel moeite gedaan om voor ons lekker eten te bereiden! Petje af! Was echt goed! Het is een prachtig team dat daar werkzaam is! Kamer was goed, netjes en van alle makken voorzien.
- Kees en Ria van der Kruk08-09-2022
zeer goed
wij zijn na een afwezigheid van twee jaar weer naar de Ruyghe Venne gegaan een arrangement van het hotel zelf het verblijf de kamer het eten de bediening de familie Hung als eigenaren in een woord fantastisch heen enkele negatieve opmerking.
- Kindvriendelijk
- Corrie en Jan22-08-2022
Een aanrader.
Een heerlijk verblijf gehad gehad in het hotel, Enjoy concept top. Vriendelijk ontvangst, Vriendelijk personeel Ruime en schone kamers, verzorging vwb ontbijt/lunch/diner/ drankjes etc prima geregeld. Mooi terras waar het goed toeven is. Mooie ( fiets) omgeving. Al met al heerlijke vakantie gehad.
- Dick Schinkel05-08-2022
uitstekend hotel
De kamer was uitstekend. Het personeel vriendelijk en behulpzaam. Het eten was goed het avondeten uitstekend. Wel wat duur in juli en augustus. het was een all-in formule maar met uitzondering van de huiswijn en het huis tapbier en de frisdranken moet flink bijbetalen voor de andere drankjes. Ook bijvoorbeeld alcoholvrij bier. Het hotel ligt rustig. het is een goede uitvalbasis om te fietsen. door de formule denk ik was de gemiddelde leeftijd van de gasten hoog. Tegen de 80 schat ik. Maar het was wel gezellig onder elkaar. Dus is het hotel een aanrader.
Hotel Ruyghe Venne info
- AirconditioningNiet beschikbaar