Camping De Vledders
We hebben de beste aanbieders voor Camping De Vledders voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
- Koert25-06-2022
In één woord "geweldig"
Een vakantiepark waar wij voor de eerste keer naar toe gingen. Vriendelijke mensen, ruime plaatsen en een prachtig park. Tevens een winkel en wat ook nog eens broodjes-service. Wij zijn 70 plussers, maar er is werkelijk aan alle leeftijden gedacht. Ook een plus punt is het prachtige meer wat naast de camping ligt. We hebben heerlijke dagen gehad, want ook mede komt door de Drentse A, waar fietsen en wandelen een 10 krijgt. Dat we hier weer komen is zo duidelijk als wat.
- Arjen21-06-2022
- Henk17-06-2022
Met kleine trekkerstent op de Camping gestaan
- A Jansen17-06-2022
Geweldige accomodatie voor jong en oud
Ons familie weekend was door iemand anders geboekt. Het ontvangst was hartelijk en we werden heel vriendelijk geholpen. WE kregen een plaats toegewezen tegenover een zandbak met speeltoestellen. Ideaal voor onze 5 kleinkinderen. Vlak bij de zwemplas en in de nabijheid van toiletten. Deze toiletten waren super schoon en netjes. De douches waren onberispelijk.. Drenthe is bij uitstek dé fietsprovincie van Nederland. Voor kortere of langere ritten zul je je hier niet vervelen. Voor onze kleinkinderen was er ook nog een ponykamp. Natuurlijk als je vlak naast de oudste paardenmarkt (Zuidlaren) van de wereld woont. Zuidlaren is een zeer goed bereikbare plaats waar een overvloed aan winkels is. Kortom. Hoe kort je verblijf ook is het is allemaal TOP in orde. Schoon, netjes, en grote kampeer plekken, waar je auto gewoon naast de tent/caravan mag staan. Kortom EEN AANRADER.
Camping De Vledders info
Camping-informatie
- Schaduwplaatsen aanwezigBeschikbaar
- CafeNiet beschikbaar
- Kleine supermarktBeschikbaar (1)
- WinkelsNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- PaardrijdenBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (3)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- BasketbalBeschikbaar (1)
- Beach volleybalBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- KinderanimatieBeschikbaar (1)