8.6FantastischScore uit 568 reviews

De Vledders

8.6FantastischScore uit 567 reviews

Verrassend goed
Door den Hartog op 05-11-2023

Onze vakantie afgelopen zomer is begonnen op een grote camping in midden Limburg. Een camping uit de top10. Maar wat viel deze tegen (het weer werkte ook niet mee). We zijn daar eerder vertrokken en zij een paar dagen thuis geweest. Onze dochter ging op pony kamp bij een manege in Drenthe en omdat het weer opknapte hebben wij gezocht naar een camping in de buurt. Heel veel hebben we niet nodig en ons ook viel op camping de Vledders. Wat een heerlijke camping is dat gebleken. Schoon, overzichtelijk, vriendelijke mensen, mooie omgeving, goede wifi, leuke animatie, prima visvijver enz. Een paar minpuntjes waren maar 1 warmwaterpunt bij de afwas, de douches gingen erg snel uit, en onze buren hadden reeds 2 meter van onze plek af gesnoept, omdat ze dachten dat dit een stukje niemandsland was (onder welke steen leef je dan). We hebben door camping de Vledders alsnog een heerlijke vakantie gehad. Met een fantastische spooktocht als afsluiter

Fijne camping met natuurzwembad
Door Carla op 12-10-2023

Wij verbleven een nacht in een Trekkershut. De camping was al duidelijk in het naseizoen. Erg rustig en voorzieningen gesloten. Voor ons prima. Genoten van de rust en nog heerlijk gezwommen in natuurwater. Fijne douche en sanitair. Goed verzorgd. Een herhaling waard!

Pieterpad wandelaars
Door Gerard op 10-10-2023

Wij lopen het Pieterpad e hebben gebruik gemaakt van de Trekkershut. De camping ligt perfect aan de route. De camping is prachtig deels in het bos gelegen. De faciliteiten zijn erg goed.

De Vledders

We komen terug
Door Nisargo op 06-10-2023

Heerlijke camping, vriendelijk personeel. Mooie ruime plekken, midden in wandel en fiets gebied en toch dicht bij dorp. Sanitair is top. Veel warm douche water, alles schoon. Prijs kwaliteit in goede verhouding.

Ook heerlijk in september/oktober
Door Liesbeth Jansen op 05-10-2023

In het naseizoen gekampeerd met een paar gezinnen. Zeer vriendelijke en flexibele eigenaars. Trekkershutjes veel waar voor ons geld. Schoon (natuur)zwemwater.

Fijne en gezellige camping
Door E&E op 04-10-2023

Fijne en gezellige camping met vriendelijk personeel en een leuk animatieprogramma voor kinderen. De zwemplas is een leuke bonus.

Soort hotel

Kinderopvang