Leg de klacht voor bij de receptie. Vaak word je hier al goed geholpen.
Geen succes bij de receptie? Neem dan contact op met de uitvoerende reisorganisatie.
Bieden beide partijen geen geschikte oplossing? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Let op! Je dient je klachten gedurende de vakantie te melden anders wordt de klacht niet in behandeling genomen door de reisuitvoerder. Maak daarom altijd een melding van je klacht op bestemming en zorg ervoor dat je voldoende foto's maakt zodat je de klacht met bewijs kunt ondersteunen.
Zoover
Tijdens kantoortijden zijn we telefonisch bereikbaar en via [email protected] Bekijk hier alle contactgegevens.
Reisuitvoerder
Wie je reisuitvoerder is vind je op je reisbescheiden en de factuur. Het telefoonnummer van je uitvoerende touroperator vind je terug in je Mijn Zoover account onder het kopje contactinformatie.
Ben je niet tevreden over hoe de klacht is opgelost? Dien deze klacht dan officieel bij ons in. Dit doe je via ons klachtenformulier. Zodra het formulier binnen is nemen we uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op. Je dient je klacht binnen 2 maanden bij ons in te dienen. Doe je dit niet? Dan heeft de touroperator het recht om je klacht niet in behandeling te nemen.
Als de klacht compleet is inclusief het hele verhaal en eventuele foto's, dienen we je klacht officieel in bij de uitvoerende reisorganisatie. Over het algemeen is de afhandelingstermijn van klachten tussen de 4 tot 6 weken maar zeker in het hoogseizoen kan het langer duren. We houden je klacht goed in de gaten en nemen contact op zodra we een update hebben ontvangen.
Handige links: