Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Via Pian d'Oneda 4, I-25070 |
Pian d'Oneda
Eenvoudige rustige Italiaanse camping vlak aan het meer. Vriendelijken en behulpzaam personeel. Mooie omgeving, ver weg van dw Gardameer drukte.
35 jaar geleden was ik hier ook. Toen nog met een jong gezin. Graag wilde ik er nog naar terug want ik had heel goede herinneringen aan de camping. Mooie ligging, leuk ook met Italianen, niet zo duur, gewoon helemaal prima. Dus we kozen een prachtplek bij het meer, fantastisch! Helaas kwam er een rukwind die onze luifel aan flarden waaide. Meteen kwam de campingbaas ons helpen in de stromende regen. De volgende dag helaas terug naar huis, we waren maar twee nachten gebleven.. Toen ik wilde afrekenen mochten we niet betalen!! Hij vond het zo sneu voor ons! Waar vind je nog zulke fantastische mensen? Chapeau! Kies voor deze schone, redelijk rustige, mooi gelegen camping!
Ik heb niet op de camping gestaan maar met het afhalen van de fietsen van de auto en 3 uur later weer op de fietsendrager dacht ik, hier wil ik geen seconde staan, wat een herrie van die(rot) muziek, echt vreselijk. Wat ben ik blij dat ik ergens anders heb geboekt. Dit soort informatie wordt meestal niet gegeven.
Een heerlijk kneuterige camping waar wij al een aantal jaar met veel plezier komen. De camping wordt gerund door een Italiaans gezin; 2 broers en hun zus. Zij zijn ontzettend vriendelijk, makkelijk en bereid om te helpen. De camping heeft inderdaad veel vaste sta plaatsen voor Italianen uit de grote noordelijke italaanse steden. Voornamelijk senioren met hun kleinkinderen. In het weekend sluiten dan de kinderen ook aan. Op zaterdag en zondag is het druk aan het meer. De overige dagen kan je er heerlijk rustig onder de schaduw van een boom liggen. Vanaf het strand stap je zo op de surfplank, sub of zeilboot. Elke ochtend springen paragliders van de berg en elke middag zie je de kitesurfers voorbij komen. Zij mogen niet in de baai van de camping komen, dus zwemmen blijft goed mogelijk. Het zwembad is klein maar functioneel. De accomodaties echt italiaans met summiere inventaris. Gewoon wat van huis mee nemen en je hebt een geweldige zomer