Petousis Hotel & Suites
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor IridaChic Boutique Hotel & Spa voor je op een rij gezet:
Iridachic is Ibiza op Kreta ofwel Kribiza. PRACHTIG INGERICHTE PLEK MET HEEL LIEF PERSONEEL. Special thanis to Christina, Stavros en Kostas! Hospitality to the max
Zeer vriendelijk en gastvrij! Met het eten wordt rekenschap gehouden met allergieen en eten wat je niet lust.
Wij hadden een super tijd in Irida Chic. Heerlijke eten met lekkere bediening van Kostas en de dames.
Mijn vrouwtje en ik hebben hier tien dagen gelogeerd. We kregen onmiddellijk een aangenaam welkom gevoel door Portas. Na zijn uitleg wisten we direct dat we de juiste keuze hadden gemaakt om onze batterijen weer op te laden. Alles was tip top in orde. Het personeel is super vriendelijk en staan altijd klaar om op al je vragen een antwoord te geven. De 5 gangen menu 's avonds was fijn verzorgd en het was een culinaire ervaring om de kretenzische keuken te ontdekken. De accomodatie is een pareltje. Her en der zijn er gezellige hoekjes en het zwembad is niet al te groot maar juist genoeg om geen massatoerisme te creëren. Voor ons is het een boutique hotelletje dat in ons geheugen gegrift zal blijven. Een dikke merci aan al het personeel om hiertoe aan bij te dragen !
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Adults only | Beschikbaar |
American Express | Beschikbaar |