Laagsteprijsgarantie
/Veelgestelde vragen/Hoe werkt het huren van een auto?

Hoe werkt het huren van een auto?

Bij Zoover huur je een auto eenvoudig en met een gerust gevoel. We werken samen met Sunny Cars, een betrouwbare partner waarbij alles vooraf goed geregeld is. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je zorgeloos de weg op tijdens je vakantie.

Je kunt een huurauto toevoegen in stap 2 van het boekingsproces, of later via je persoonlijke account. Alles overzichtelijk op één plek.

Wanneer je via ons een auto reserveert, krijg je altijd een heldere all-inclusive prijs. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf. Extra’s zoals een kinderzitje of GPS kun je gemakkelijk bijboeken via onze klantenservice of direct op locatie. Houd er rekening mee dat hier soms een toeslag voor geldt.

Alle details en voorwaarden vind je terug in de huurvoorwaarden van Sunny Cars. Wil je precies weten wat er wel en niet inbegrepen is? Bekijk dan de uitgebreide huurvoorwaarden van Sunny Cars.

Heb je nog vragen over je huurauto of wil je iets aanpassen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag om alles soepel te laten verlopen.

Terug naar overzicht