Laagsteprijsgarantie
/Veelgestelde vragen/Soorten Transfers: Wat zijn de opties?

Soorten Transfers: Wat zijn de opties?

Bij het boeken van je vakantie kun je kiezen uit twee soorten transfers: een standaard gedeelde transfer (shuttlebus) of een privétransfer. Hieronder leggen we het verschil uit, zodat je makkelijk kunt kiezen wat bij jou past.

Standaard gedeelde transfer (shuttlebus)Bij een shuttlebus reis je samen met andere vakantiegangers vanaf de luchthaven naar je accommodatie. De bus rijdt een vaste route en stopt onderweg bij verschillende hotels om reizigers op te halen of af te zetten. Aan het einde van je vakantie word je op dezelfde manier weer opgehaald voor de terugreis.

• Voordeel: vaak de voordeligste optie.

• Nadeel: de rit duurt wat langer, omdat de bus meerdere stops maakt.

PrivétransferEen privétransfer is een taxi of busje die alleen voor jou en je reisgezelschap is. Je reist rechtstreeks naar je accommodatie, zonder tussenstops.

• Voordeel: je bent snel op je bestemming.

• Nadeel: deze optie is meestal duurder dan een shuttlebus.

Nog geen transfer geboekt?Geen probleem! Je kunt ook na het boeken nog een shuttlebus of privétransfer regelen via onze partner. De link vind je in je boekingsinformatie.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder, zodat je zorgeloos kunt genieten van je reis.

Terug naar overzicht