Nooz-ongekend privé genieten
We hebben de beste aanbieders voor Nooz-ongekend privé genieten voor je op een rij gezet:
Telefoonnummer | |
Room service
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Nooz-ongekend privé genieten
Het was een geweldige ervaring. We hebben er super van genoten. We hadden een duo massage in een privé design paviljoen. Na de massage konden we nog genieten van een drankje, binnen- of buitendouche.
De massage was trouwens heerlijk! We zijn helemaal ontspannen buiten gekomen.
Nooz-ongekend privé genieten
Het is niet mijn gewoonte om een review te plaatsen, maar voor deze maak ik graag een uitzondering.
Wat zijn we heerlijk in de watten gelegd, een uitzonderlijk gezellige ontvangst. Daarna heerlijk romantisch genoten in de heaven Lounge. De massage was een mooie kennismaking met Tantra, wat heerlijk ontspannend. Daarna in het bos kennis gemaakt met de mistic water met teppanyaki wat ook weer een geweldige ervaring was. De nacht doorgebracht in de heaven Lounge waar we nadat we in de jacuzzi zijn geweest heerlijk vanuit het bed een paar films hebben bekeken. Ook de sauna setting met ontbijt was formidabel.
We hebben de huwelijksdag op een bijzondere en romantische setting beleefd. Alle complimenten voor het personeel die voordurend wisten te verassen en verwennen. Zal duidelijk zijn dat dit zeker niet het laatste bezoek is geweest aan Nooz.
Perfect om volledig tot relaxen en te genieten van alle rust en de volledige privacy in combinatie met heerlijk eten en drinken dus de perfecte combinatie om heerlijk te genieten en aan niets te moeten denken