Laagsteprijsgarantie
4.5
OnvoldoendeScore uit

Over Cosmopolitan Kos

Dit hotel in Kos-stad biedt een onvergetelijke ervaring met zijn prachtige zwembad en de nabijheid van het zandstrand. Gasten kunnen genieten van verfrissende duiken in het zwembad of ontspannen op het zonneterras met een prachtig uitzicht op zee. Watersportliefhebbers zullen de diverse activiteiten in het kristalheldere water waarderen, terwijl de wellnessfaciliteiten zorgen voor ultieme ontspanning tijdens het verblijf.

De Ligging

Het hotel bevindt zich op slechts 150 meter van het zandstrand 'Lambi beach', ideaal voor gasten die willen genieten van de zon en de zee. De luchthaven van Kos ligt op ongeveer 25 km afstand. Gasten kunnen gemakkelijk met de taxi, bus of huurauto naar de luchthaven reizen. Het centrum van Kos-stad ligt op 1,5 km afstand en is te voet bereikbaar, terwijl winkelmogelijkheden en restaurants/bars op korte afstand liggen.

Het hotel biedt een scala aan faciliteiten en services om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met 85 kamers, een 24-uursreceptie, zwembad, verschillende restaurants en bars, is er voor elk wat wils. Gasten kunnen genieten van niet-gemotoriseerde watersporten, tennis, fietsverhuur en paardrijden. De wellnessfaciliteiten omvatten een spa, sauna, stoombad en massages. Rolstoeltoegankelijke voorzieningen en parkeergelegenheid zijn beschikbaar.

Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in de twee restaurants van het hotel, waaronder een buffetrestaurant met Griekse, internationale en mediterrane gerechten. Halfpension is beschikbaar en omvat ontbijt, lunch en dinerbuffetten. Speciale dieetwensen kunnen worden verzorgd en er zijn live cooking opties. De zwembadbar biedt verfrissende drankjes en snacks.

Het hotel accepteert Visa en MasterCard voor betalingen. Toeristenbelasting kan van toepassing zijn en dient ter plaatse te worden voldaan. Gasten kunnen genieten van gratis WiFi in alle openbare ruimtes. Check-out tijd is doorgaans rond de middag. De receptie biedt 24-uurs service en het vriendelijke personeel staat klaar om te helpen met alle vragen en verzoeken.

De ligging van Hotel Cosmopolitan wordt door vakantiegangers als heel gunstig ervaren, wat een groot pluspunt is. Het zwembad, de ligbedden en de poolbar worden vaak positief genoemd, ze zorgen voor fijne momenten in de zon. De kamers bieden wel wat comfort en worden dagelijks schoongehouden, wat gewaardeerd wordt. De mogelijkheid om te genieten van een divers ontbijt en het uitzicht vanaf het balkon worden als aangename aspecten genoemd. Ondanks de verouderde uitstraling en enkele geluidsoverlast, vonden velen het prettig dat er voorzieningen waren om te ontspannen en te genieten van hun vakantie. Kortom, de ligging en de faciliteiten van het zwembad en de kamers maken dat vakantiegangers toch met een glimlach terugkijken.

• Hotelkluis

• Fietsen en/of mountainbiken

• Stoombad

• Massage

• Zandstrand

• Door weg gescheiden van strand

• Strand: 200m

84 Lambi Beach, GR-85300

Cosmopolitan Kos

4.5
OnvoldoendeScore uit 9 reviews

Zeer teleurstellend verblijf, nooit meer!
Door Christina op 06-08-2025

Ons verblijf in Hotel Cosmopolitan was allesbehalve wat je van een zogenaamd “kwaliteitsvol” hotel zou mogen verwachten. Vanaf het moment dat we aankwamen, begon de ellende. We kregen een kamer met een kapotte airco en een badkamer vol schimmel. Ondanks meerdere meldingen werd hier niets serieus aan gedaan. Op dag twee kregen we te horen dat de airco al stuk was door vorige gasten en niet meer te repareren viel. De enige “oplossing” was een lint om de airco binden en het plan om de beschimmelde badkamer simpelweg over te schilderen – totaal onhygiënisch en ontoereikend.
Omdat het zo onhoudbaar was, moesten we op eigen initiatief vragen om een upgrade, waarvoor we ook nog eens cash extra moesten betalen. Wat ons nog het meest stoorde, was het liegen van het personeel: eerst werd gezegd dat alleen wij en nog één ander koppel problemen hadden, maar uiteindelijk spraken we in totaal met zeven andere gasten met soortgelijke klachten. Dit li

Geen 4 sterren hotel!
Door Lotte de Vries op 19-06-2025

Kamers ok, wel verouderd. Eten is slecht, alles koud, ontbijt elke morgen zelfde, diner wisselt maar geen friet, pizza of gevulde pasta. Veel kliekjes van vorige dag. Toetjes wel keus, verder fruit uit blik of appels, geen zomerfruit/meloen. Schoonmaak laat veel te wensen over, handdoeken worden gewisseld en wisser over de vloer meer niet. Receptie niet supervriendelijk, helpen alleen als het hun goed uitkomt. Absoluut geen 4 sterren waard.

Voor ons nooit meer Cosmopolitan
Door J&P op 28-11-2024

Het enige positieve aan dit hotel was de ligging. Voor ons geen Cosmopolitan meer. Het ontbijt trok echt op niks. Was je wat vroeg kreeg je eerst het brood van de dag voordien. Een fatsoenlijke omelet bakken konden ze niet eens. Er werd nauwelijks bijgevuld. Koffie was niet te drinken en alsmaar de schooiende huiskat aan je tafel. Bah !! werd nog niks van gezegd ook. Het diner was zeer ondermaats. de frieten lagen bij het vlees in de saus!! Grieks heb ik daar nooit gezien. Wij gingen eerst een rondje langs het buffet en van de 15 dagen dat we daar zaten hebben we zeker 12x buitenshuis gaan eten bij de echte Grieken. De kamer, kon ermee door al vond ik van de totale renovatie niet echt veel terug. De badkamer was gewoon nog oud, lag juist een nieuwe vloer in. Bedden waren doorgezakt. De airco was ook heel storend. Aan elk balkon hing zo een grote bak te draaien. Je kon amper op je balkon zitten van de herrie en de hete lucht. NOOIT MEER!

Prima hotel, maar kwaliteit restaurant is slecht.
Door Arjen von Henning op 01-09-2024

De kamer is functioneel met airco maar gedateerd, in ons geval nogal wat defecten zoals de TV, lekkende koelkast, douchekop, slecht werkende afvoer. Allemaal op te lossen, maar je hebt vakantie en wil onbezorgd genieten zonder geregel. De kamer wordt dagelijks schoongemaakt, dit was prima in orde. Zwembad + ligbedden en poolbar waren uitstekend. Ontbijt is divers maar matig. Diner in het restaurant is daarentegen beschamend.
Kamers:
Kamers zijn gedateerd, het is jammer dat een kamer voor 3 personen een onvolwaardige stretcher bed bevat.
Restaurant:
Kwaliteit van het diner buffet is slecht, zowel in samenstelling als smaak. Het aangeboden menu staat ver van wat je van een Griekse of internationale keuken mag verwachten. Ver onder de maat, waardoor wij vooral buiten de deur zijn gaan eten. De wekelijkse BBQ was teleurstellend. We spraken diverse medewerkers die ook aangaven, het eten slecht te vinden. Structureel tekort aan servies.

Schandalige accomodatie
Door Monique op 13-08-2024

Wij zijn net terug van onze vakantie bij hotel cosmopolitan in Kos. Nooit maar dan ook noooit meer naar dit hotel. Bij aankomst werden we in een afgrijselijke kamer gezet. We keken met het balkon op een blinde muur, matras daar zat een onwijze kuil
In. Een koelkast vergeeld en die maakte ongelofelijke herrie en schimmel op de kitranden in de douche. En super gehorig echt niet normaal. We kregen een kamer in het nieuwe gedeelte en moesten 350 euro bij betalen. Het eten was slecht en ik bedoel ook echt slecht, koud weinig keus en 3 kwartier voor einde werd er niet meer bijgevuld. Het leek wel of het eten uit een fabriek kwam. Het ontbijt was te treurig weinig keus en niet te vreten. En TUI laat je als klant gewoon in de steek. Ze moeten zich schamen. En de hoteleigenaren liepen de mooie meneren uit te hangen en hun personeel liepen hun benen uit hun lijf

Gewoon heerlijk…
Door Janneke op 18-10-2023
Alleen gereisd

De sfeer… het personeel was zo vriendelijk en behulpzaam!
Het buffet eten was ook elke avond anders en ook lekker! De ligbedjes bij het zwembad zijn fantastisch…
Oké het douchen.., is misschien wat klein.., maar dat is te doen.
De handdoeken ruiken ook nog lekker…
Kortom een heerlijk verblijf gehad😊