Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Las Palmeras - Costa Brava
Vier vakantie op de groene camping Las Palmeras aan de Costa Brava. Dankzij de ruime staanplaatsen, schone faciliteiten en rustige avonden een aanrader voor rustzoekers. De 3 zwembaden zijn omringd door groen en ook het zandstrand vind je op acht minuten lopen. Op zoek naar iets actiefs? In de omgeving kun je karten, kiten, surfen en nog veel meer.
De camping straalt een gezellige en gemoedelijke sfeer uit, die je meteen een vakantiekriebel geeft. Vakantiegangers waarderen de kleinschaligheid en de rust, ver weg van het drukke gedränge. Het restaurant krijgt complimenten, vooral de heerlijke paella, en het sportcafé is perfect voor wie graag een potje voetbal of F1 kijkt. Ze genieten van het nette sanitair dat de hele dag schoon blijft en de mooie ligging op 400 meter van het strand. De sfeer is warm en ongehaast, ideaal voor gezinnen of koppels die willen ontspannen in een sfeervolle omgeving. En ja, de hondjes kunnen lekker loslopen, zolang je ze netjes uitlaat en de troep opruimt—een klein gebaar dat echt telt. Een herinnering die zeker blijft hangen.
Fietsverhuur
Winkelmogelijkheden: 1000m
Treinstation: 8000m
Adresgegevens | Carretera de la platja s/n, E-17470 |
Las Palmeras - Costa Brava
Als het kon gaf ik deze camping 10 sterren , werkelijk top , ik schrijf deze revieuw nu ik hier nog ben , wij hebben 2 hondjes en laten die netjes uit buiten de camping en ruimen hun troep op , echter zijn hier veel mensen die denken dat ze het buiten de camping niet moeten opruimen !!! Op het voetpad , in de berm , in de appelgaard laten ze hun honden duchtig schijten zonder op te ruimen , terwijl er een grote afvalbak voorzien is , schandalig gewoon , ruim je troep op !!!!!
Het is een top camping, kleinschalig en gezellig. Voor de kinderen wordt er 2x per week een voetbal toernooi georganiseerd en in het sport café kan voetbal of f1 oid gekeken worden voor de liefhebber. Het restaurant is heel goed. Vooral de paella was erg lekker. Zeker de moeite waard
Deze camping heeft alles wat je wil en verwacht op een Spaanse camping wij vonden het sfeervol en gemoedelijk en super netjes. Het personeel is heel erg vriendelijk, het sanitair is netjes lopen heel de dames schoon te maken het restaurant is top en lekker de ligging is perfect ten opzichte van het stand is fijn ongeveer 400 meter lopen. In tegenstelling tot andere campings in deze regio is deze camping rustig en gemoedelijk. Gelukkig nog geen bandjes. Komen zeker terug.
Deze camping is alles wat je wil! Zo ontzettend sfeervol, gemoedelijk en netjes. Het personeel is heel erg vriendelijk, het zwembad is mooi aangelegd en schoon, het sanitair is netjes, het restaurant is top en de ligging is perfect. In tegenstelling tot andere campings in deze regio is deze camping rustig en gemoedelijk. Niet elke dag animatie en vertier maar de kinderen vermaken zich uitstekend met elkaar. Wij gaan volgend jaar voor de 5e keer terug.
Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers bij de receptie.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
Een camping zoals een camping hoort te zijn. Een camping met caravan kampeerders en veel groen en mooie natuurlijke omgeving. Nabij heerlijk strand en je kunt veel leuke uitstapjes maken.