Laagste prijsgarantie

5.6VoldoendeScore uit

Over Camping Cala Gogo

Voor een strandvakantie zit je op Camping Cala Gogo (Spanje) goed. De camping heeft een eigen treintje dat van en naar het strand aan de Costa Brava rijdt. Daar is ook een leuk strandtentje met ‘s avonds disco. De waterliefhebbers kunnen zich hier uitleven met activiteiten als duiken, kanoën en surfen. Op minder dan een uur rijden van Girona.

Vakantiegangers hebben genoten van hun tijd op Camping Cala Gogo, ondanks een mix van ervaringen. Ze waardeerden de prachtige xl plekken, de keuze uit meerdere zwembaden, en de mogelijkheid om pubers veilig naar disco's en kroegen te laten gaan. Het treintje, hoewel soms vol, werd als een top toevoeging gezien. Pizza's en het terras met drankjes en eten vielen ook in de smaak, ondanks soms wat wachttijd. Plus, de nabijheid van leuke locaties zoals San Antoni de Calonge, Platja d'Aro en Palamos, en de wekelijkse markt in San Antoni werden ook gewaardeerd. Kortom, een plek waar je met een lach en wat geduld een superleuke vakantie kan hebben.

• Camping Torre de la Mora

Avinguda Andorra 13, E-17251 Calonge

5.6VoldoendeScore uit 656 reviews

Superleuke camping
Door Esther op 03-01-2025

Wij hebben een superleuke vakantie gehad op deze camping.
Wij hebben genoten.
Als je al deze reviews leest, durf je bijna niet meer heen. Echt, je moet er zelf wat van maken natuurlijk.
Wij hebben geboekt bij de camping zelf. Mooie stacaravan. Alleen inderdaad wel heel steil. Dat is de reden dat we niet nog een keer gaan. Week 1 heb je spierpijn, week 2 is het wel te doen. Wij zaten helemaal bovenin. Dit wisten we van tevoren.
Treintje top. Soms wachten, maar wat maakt het uit? Is toch vakantie. Kijk je lekker even rond of je kletst wat. Soms inderdaad voordringen, maar gewoon met een lach oplossen.
Pubers in een klein half uurtje wandelen naar plaats met disco en kroegen. Taxi ook prima goed te betalen.
Pizza's heerlijk.
Terras drankjes en eten prima. Wel lang wachten. Maar je kan ook alvast drankje bij de bar halen. Nogmaals, het is vakantie. Geniet ervan!

Prima
Door Marije op 03-11-2024

We hadden een prima ervaring. Ja het is een grote camping, met drukte. Maar we hadden een prachtige xl plek, zwembad was prima. Er waren er een stuk of 4. Wel handdoekje leggen. In de avond ontmoeten jongeren elkaar op het strand

Teleurstelling
Door Petra op 06-09-2024

Nooit meer,zwembaden te klein voor zoveel mensen. Werknemers restaurant doen hun best maar is chaos,1 toilet bij restaurant,te smerig voor woorden. Als je na 2300 uur gewoon gezellig zit,komt er bewaking,die app laat zien dat als je blijft praten je van camping gestuurd wordt en politie gebeld word,hoe dan?? Zitten gewoon gezellig,geen muziek,niks van alles. Treintje steeds overvol dus geen gebruik van kunnen maken. Wasmachines ruiken muf,moest er helaas gebruik van maken omdat handdoeken die we gehuurd hadden niet gewisseld konden worden. En dan parkeren van auto,een grote chaos. Voor ons nooit meer!

Camping Cala Gogo

Leuke locatie met wat klimwerk
Door Michael op 27-08-2024

Anders dan wat we hadden verwacht maar leuke vakantie gehad. Houd voordat je boekt rekening met de volgende punten
- Strand van Camping Cala Gogo erg klein. Afgelopen jaren steeds kleiner geworden maar op de foto's zie je nog steeds het ruime strand waarbij het mogelijk was om de rotsen te lopen naar nagelegen strandje.
- Klimmen
- Zwembaden druk maar uitwijk mogelijk naar Cala Gogo International.
Pluspunten
- Leuke glijbanen
- Leuke locaties in de buurt, bv san antoni de calogne, platja d aro en palamos.
- Supermarkt dichtbij paar minuutjes met de auto
- Woensdag markt in san antoni

Zeer teleurstellend, nooit meer!
Door Teleurgestelde bezoeker op 26-08-2024

Zeer teleurstellend. Te veel mensen voor de faciliteiten die er waren. Overal TE druk. Sanitair gebouwen vies ( niet omdat er niet schoongemaakt werd maar simpelweg te veel mensen ) Restaurant slecht eten. Strand bizar bovenop elkaar. Nooit plek in het treintje. Nooit een ligbedje beschikbaar bij het zwembad. Je kon niet eens in het zwembad "zwemmen". We gingen voor onze pubers maar die vonden het ook vreselijk. Ook omdat er heel veel asociale jeugd op de camping was. ( op jonge leeftijd drinken, roken en vapen )
En als je dan ziet wat je betaald voor een camping plek! Bizar gewoon!

Voor ons niet weer
Door Milou op 22-08-2024

In het hoogseizoen bij camping Cala Gogo geweest. Erg onrustige camping, schreeuwend harde animatie tot 24.00uur. Ook overdag bij het zwembad waardoor je elkaar niet kunt verstaan. Bij zwembad regelmatig lampen die eruit lagen en aan het 'dobberen' waren. Veel achterstallig onderhoud ook in toilet gebouw. Wordt weinig schoongemaakt, waardoor niet altijd even fris. Restaurant was ondermaats, bitterballen nog bevroren, bediening die het niet goed aankon. Wij hadden bij Allcamps een tent gehuurd, die zijn keurig met een grote koelkast en een partytent ernaast, top! Ook lekkere bedden (wel kort!). Gelukkig was onze tent vlakbij het zwembad en supermarkt, anders zijn goede kuitspieren zeker een vereiste... voor ons was Cala Gogo eenmalig voldoet niet aan onze verwachtingen.