Laagsteprijsgarantie
7.6
GoedScore uit

Over Camping King's

Camping King’s bij Palamos in Spanje is een eenvoudige camping. Kom hier vooral voor de omgeving en niet voor de camping zelf. De camping heeft wel een zwembad, restaurant en winkel. Na 5 minuten lopen kom je bij de baai en het strand van La Fosca. Langs de kust lopen mooie wandelpaden en zijn nog meer mooie baaitjes te vinden.

Je hebt de zon op je gezicht en hoort de rust aan het strand. De camping zelf is netjes en groot, ideaal om je fijne plek te vinden. Het sanitair is top en bleef altijd schoon. Het eten in het restaurant is heerlijk en geeft die extra vakantiekriebel. De ligging is perfect voor uitstapjes naar leuke stadjes en baaitjes in de buurt. Ook het strand ligt dichtbij; een fijne plek om te relaxen. De sfeer is gezellig en de medewerkers zijn vriendelijk. ’s Avonds op de camping is er meer uit te halen, maar dat is onderdeel van het avontuur. Het zwembad mag dan wat ouder zijn en er zijn wat wespen, maar dat geeft geen afbreuk aan de zonnige sfeer. Een vakantie om herinneringen aan te maken.

• BBQ toegestaan

Platja de la Fosca s/n, E-17230

Camping King's

7.6
GoedScore uit 13 reviews

Top camping
Door Paula op 26-08-2025

Top vakantie gehad.
Heerlijk eten in het restaurant.
Vriendelijke medewerkers.
Nette en grote plaatsen.
Top sanitair.

Centrale ligging.
Door Diana op 20-08-2025

Prima ligging voor uitstapjes. Leuke stadjes en baaitjes in de buurt.
Plekken heel verschillend, krappe straatjes om je auto te parkeren. Wel een eigen plek.
Op de camping zelf in de avond weinig te doen. Is veel meer uit te halen. Dit vonden wij jammer. Supermarkt in de buurt.

Mooie camping
Door George Boktor op 08-08-2025

Mooie camping schoon niet te groot dicht bij het strand
Personeel is vriendelijk
Zwembad is wel aan de oude kant
veel wespen bij het zwembad
Wifi moet je er voor betalen
Er mag geen visitors komen

Heerlijke vakantie, goed verblijf!
Door Maaike op 27-08-2023

Leuke camping, heerlijke ligging aan het strand. Leuke zwembaden met glijbanen die 2 tijdblokken open zijn per dag (wat ons betreft prima). In de zwembaden mag je met balletjes overgooien wat op veel campings niet mag en onze kids erg leuk vinden. We hadden geboekt via de camping een chalet Aire, boven aan de rond van de camping. Mooi en schoon chalet, heerlijk terras en best wat ruimte en veel privacy. Wij hadden geleden over krappe parkeerplaatsen, daar hadden wij geen last van, maar de straatjes zijn niet heel breed op de camping. Animatie is niet overdreven veel, maar wat er is is wel leuk. Op loopafstand zit een Spar en aan het strand zitten verschillende restaurantjes en een winkeltje. Je kunt Suppen en kajakken in de eerste baai, daar liggen veel stenen om de zee in te gaan, de 2e baai is heerlijk om te zwemmen, heel helder water. Langs de baaien zijn prachtige wandelroutes. Een klein minpunt: op de camping was maar 1 speeltuin.

Redelijke camping, dichtbij het strand.
Door Chris op 26-08-2023

Prima camping met een mooie ligging, dichtbij het strand en dichtbij Platja D'aro. Wij hadden een stacaravan geboekt bij Vacansoleil, prima caravan, was netjes en voorzien van airco. Zwembad is wel echt veel te klein voor het aantal mensen die op de camping verblijven. Daarnaast was het zwembad ook smerig, vieze tegeltjes, kapotte en zwarte voegen en was het water heel warm. Wat ik van mensen die op de normale kampeerplaatsen hoorde was het sanitair op de camping heel slecht. Animatie was ook niet veel. Wat ik overigens ook vreemd vond was dat er helemaal niemand van Vacansoleil aanwezig was op de camping.

Gezellig verzorgd en goede ligging!
Door MHB op 21-08-2023

Een gezellige familie camping met goede faciliteiten.
Het sanitair was prima en werd superschoon gehouden. Het personeel was allemaal vriendelijk en behulpzaam.
De ligging is geweldig...een paar minuten naar het strand!
Er zou iets meer animatie kunnen zijn maar niet noodzakelijk.
Het winkeltje is toereikend en anders is de supermarkt dichtbij!