Laagsteprijsgarantie

Grensoverschrijdend gedrag van medewerkers
Door Fardou M
Zoover Ontdekker
op 01-08-2026

Na lang twijfelen plaatsen wij alsnog deze review. Niet omdat wij dat graag willen, maar omdat Capfun ons na meerdere pogingen geen andere keuze heeft gelaten.

Tijdens onze vakantie kreeg mijn vriendinte maken met seksueel grensoverschrijdend gedrag door een medewerker. Dit is direct gemeld en terwijl wij nog op de camping verbleven hebben wij een formele klacht ingediend.

Wat ons het meest teleurstelt, is de manier waarop Capfun hiermee is omgegaan. Wij voelden ons niet serieus genomen, voelden ons tijdens de rest van de vakantie niet langer veilig en hebben hierdoor veel extra stress, zorgen en kosten gehad.

Ondanks onze klacht, een duidelijke reactietermijn en meerdere herinneringen hebben wij tot op heden geen enkele inhoudelijke reactie ontvangen. Dat vinden wij onbegrijpelijk. Wij hopen dat Capfun in de toekomst meldingen van deze ernst wel serieus neemt en gasten niet in de steek laat.

Prima camping maar te druk
Door Carola op 28-08-2025

Chalet was mooi nieuw en netjes. Heel schoon. Wij hadden een raoul top presta. Camping ziet er netjes uit. Zwembaden leuk alleen veel te weinig zwembad voor het aantal mensen. Zo ontzettend druk. 1 grote mierenhoop.
Onze wc bleef doorlopen. Dit aangegeven maar hier is nooit iemand voor geweest.
We zijn heerlijk elke dag naar het strand bij tarragona geweest ipv het zwembad. Hou je van drukte, herrie en fransen dan is dit de plek. Voor ons eenmalig.

Leuke camping!
Door Florence Wezenbeek op 12-08-2025

Het enigste wat ik minder vond was dat het 4 persoonshuisje redelijk klein was.
Verder hadden we wel een super uitzicht vanuit het huisje.
Er was genoeg te doen voor de kinderen en het zwembad was ook super, gezellige sfeer!
Er ligt kunstgras daardoor ziet het er allemaal heel netjes uit.
De animatie was ook goed.
We waren met drie gezinnen met jonge en oudere kinderen.
Ik zou er gerust nog een keer naar terug gaan.

Heerlijke vakantie
Door Richard op 25-07-2025

Heerlijke vakantie gehad. Je komt hier niet voor je rust maar voor de kinderen, het is wel rumoerig tot een uur of 12 's-avonds maar persoonlijk kon ik daarmee leven. Spanjaarden en Fransen leven gewoon tot laat in de avond en als je je daar niet te druk over maakt is dat goed te doen.
We hadden wat problemen in het huisje tot 3 keer toe maar na melding was dat steeds snel opgelost. De airco ging kapot en de volgende dag is de complete airco neyjes vervangen.
Er wordt genoeg Engels gesproken om je te redden zonder Spaans. Het eten is prima voor een camping. Het zwembad druk maar leuk. Het barst van het personeel wat zeer vriendelijk en service gericht is. Voor kinderen is het lastig dat de animatie in het Frans en het Spaans is.
De omgeving is prachtig met de bergen overal. Tarragona is een leuke stad in de buurt met Romeinse bouwwerken en een prachtig strand. Je zit zo met een uur anderhalf uur in Barcelona wat ook top is.