Over Bon Repos
Bon Repos nodigt je uit voor een unieke vakantie-ervaring direct aan het prachtige zandstrand van Santa Susanna. Dit verblijf, met zijn schitterende zwembaden en ongeëvenaarde ligging aan de kust, belooft ontspanning en plezier onder de Spaanse zon. Geniet van de perfecte mix van zon, zee en comfort bij Bon Repos.
De ligging
Bon Repos bevindt zich in een ideale positie, rechtstreeks aan het strand en in het centrum van Santa Susanna. Deze locatie biedt gemakkelijke toegang tot zowel de serene stranden als de bruisende centrale hotspots. Voor degenen die verder willen verkennen, liggen verschillende bezienswaardigheden binnen bereik, en de tourdesk in het hotel kan je helpen bij het boeken van uitstapjes. Santa Susanna, een charmant stadje aan de Costa Brava, staat bekend om zijn prachtige stranden en gastvrije sfeer. De luchthaven is met een auto of openbaar vervoer bereikbaar, wat zorgt voor een vlotte aankomst en vertrek.
Bon Repos biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Centraal in ons aanbod staan de schitterende zwembaden, inclusief een zwemcomplex met kinderbaden, omringd door comfortabele ligstoelen op het terras. Het hotel heeft directe toegang tot het strand, waardoor je het maximale uit je strandvakantie kunt halen. Voor de actieve vakantieganger is er de mogelijkheid tot tennis, windsurfen, kitesurfen, zeilen en aquafitness. Kinderen zullen zich vermaken in de miniclub en op de fraaie speelplaats. Overige voorzieningen zijn onder meer Wi-Fi, een 24-uurs beveiligingsdienst, kinderopvang, een autoverhuur, een muntwasserette en een fietsverhuur om de omgeving te verkennen.
In Bon Repos kun je genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes in het sfeervolle restaurant en de gezellige bar van het hotel. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid diner, een lichte snack of een koel drankje, onze horecagelegenheden bieden voor elk wat wils. De combinatie van smakelijke gerechten en een uitnodigende atmosfeer zorgt ervoor dat elke maaltijd een genoegen is.
Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking. We adviseren vakantiegangers om voorafgaand aan de boeking specifieke informatie aan te vragen om aan hun vereisten te voldoen. Bij aankomst dient een terugvorderbare waarborg van ongeveer 100 Euro per appartement betaald te worden. Handdoeken en beddengoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en er vindt geen schoonmaak plaats tijdens het verblijf. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
De ligging van Huisje en animatie is echt top, direct aan het strand met slechts een paar minuten lopen. Het geluid van de zee en de frisse zeelucht geven direct dat vakantiegevoel. De bungalow huisjes, zoals B07, zijn heerlijk ruim en de veranda’s kijken uit op zee. Het zwembad met peuterbad en de gezellige animatie zorgen voor plezier voor de kleintjes en het hele gezin. De camping heeft een levendige sfeer door het entertainment ’s avonds en de gezellige muziek. Het eten op de camping is uitgebreid en lekker, perfect voor een ontspannen dag. De nabijheid van het treinstation en de boulevard maken de locatie extra aantrekkelijk. Al met al een plek waar je herinneringen maakt en graag weer terugkomt.
Fietsverhuur
Fietsen en/of mountainbiken
Direct aan het strand
Adresgegevens | 17 Playa Paseo Maríti, E-08398 |
Bon Repos
Huisje en animatie is prima heerlijk aan het strand. Maar in het restaurant wordt je gewoon als hond behandeld. Met meer personen ben je niet welkom, kan niets en wordt je uitgescholden of geïntimideerd. We komen er al jaren maar dit was de laatste keer. Schandalig hoe sommige obers met je omgaan !!!!
Ik ben perplex over wat een slechte recenties er tussen staan. De camping tikt echt alle boxes. Wij hadden een bungalow huisje de B07. Waren lekker ruim. Sanitair was prima maar wel aan vernieuwing toe. Verder staan de veranda’s allemaal naar zee gericht. De zee is echt op 2 min lopen.
Ben je het zat loop je zo naar het zwembad. Met een super leuk peuterbad en veel entertainment voor de kinderen.
Het eten op de camping is heerlijk en uitgebreid.
40 meter achter de camping ligt een trein station waarmee je heel de kust langs kan gaan. En achter de camping is ook gelijk de boulevard.
Het is wel een rumoerige camping omdat er veel entertainment is savonds en veel mensen lekker muziekje aan hebben staan en gezellig aan t borrelen zijn. Het waren ook wel 80% Nederlanders op de camping. Dus wij vonden dat juist super gezellig.
Al bij al. De boeking voor volgend jaar is al weer gedaan!!
Ligging van de camping direct aan t strand is echt top. Daar is al het positieve ook gelijk mee gezegd. Alles is oud en versleten, huisjes, supermarkt, wegen, restaurant. Echt alles. Animatie zou er moeten zijn, maar dat wat er is kan ik geen animatie noemen. We hebben al verschillen campings aangedaan de laatste jaren, maar deze is echt slecht! Accommodaties zijn ook echt aan renovatie toe, sommige accomodaties staan op plaatsen waar eigenlijk niets zou moeten staan.Direct naast de kantine/ werkplaats van de camping bijvoorbeeld.
Sfeer op camping was prima . Personeel aardig . Percelen erg klein ivm bomen . Onze caravan moesten we over lengte zetten .
Sanitair kan echt niet meer . Heel erg verouderd . Slechte staat . Weinig sanitairgebouwen voor zo'n grote camping . Daarbij moet er echt vaker schoongemaakt worden. En trekkers om de vloeren reinigen .
Zwembad erg klein. Peuterbad waren de paar speeltoestellen al jaar kapot ....
Camping nodig aan opknapbeurt toe.
Wij hebben t prima naar onze zin gehad . Qua ligging perfect . En we hadden gezellige Nederlanders om ons heen . Lidil in buurt. Boulevard aan overkant.
Al andere camping aangedaan aan de Costa's maar dit is toch in mijn inziens één van de minste. Toiletten zijn constant smerig, douches zijn smerig. Er moet echt vaker schoongemaakt worden. Zwembadwater is veel te warm (31 graden). Veel kabaal tot diep in de nacht, al dan niet door campinggasten die met harde muziek bezig blijven of jeugd wat rond de camper gaat rennen en het leuk vind om spullen (zoals stoelen) mee te nemen. Heel veel op elkaar geplakte caravans en konden zelf onze camper niet kwijt. Moesten deze scheef zetten over een andere plek heen. De camping zelf is echt Gedateerd en mag echt wel wat onderhoud gebruiken. Personeel aan de receptie mag ook wel wat vriendelijker. In het winkeltje veel keuze en vriendelijk personeel. Santa Susanna en Malgrat de Mar op loopafstand en het strand direct tegen de camping aan. Minste problemen van de mensen langs de camping, meer de overlast van de mensen erop.
Bij aankomst al een hele druk campingterrein met harde muziek. Ontvangst was door een chagrijnige beveiliger die meteen begon te klagen over waar de auto en de caravan stonden (rechts langs de weg). Waar moet ik hem dan neerzetten bij aanmelden? Is nergens een parkeerplek voor. Na een plek te hebben gekregen (rij onder naaldbomen) stond er al een caravan met de helft over ons stuk heen, waardoor we helemaal geen plek hadden om onze caravan neer te zetten. Uiteindelijk na een lange discussie bij de receptie een andere plek gekregen in een ander laantje. Er was plek maar daar was het iedere avond raak. Drank, drugs etc.
Een keer gevraagd of het rustiger kon, maar kreeg allerlei dingen toegewenst en zijn dan 1 dag later ook vertrokken, aangezien het geen veilige omgeving was.
Veel te drukke camping met bijna alleen maar brallende Nederlanders met dikke kettingen om. Dan nog niet eens te spreken over de hygiëne op de toiletten.