Hotel Golden Sand

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Hotel Golden Sand
Ontsnap naar het levendige Hotel Golden Sand, perfect gelegen voor strandliefhebbers en avonturiers. Op slechts een steenworp afstand van het prachtige zandstrand en het bruisende centrum van Lloret de Mar, biedt dit charmante hotel de ideale mix van ontspanning en vermaak. Met verfrissende drankjes bij de zwembadbar en ontspanning in de whirlpool, is het de ultieme bestemming voor een onvergetelijke vakantie.
De Ligging
Hotel Golden Sand ligt in het hart van het toeristische district van Lloret de Mar, ideaal voor vakantiegangers die het beste van de Costa Brava willen ervaren. Het mooie zandstrand ligt op slechts 300 meter afstand, terwijl het centrum, vol met winels, restaurants en bars, op 100 meter loopafstand te vinden is. Voor degenen die verder willen verkennen, zijn aansluitingen op het openbaar vervoer vlakbij, net als vele discotheken voor het nachtleven. De luchthaven bevindt zich op 40 kilometer afstand, waardoor dit hotel zowel gemakkelijk bereikbaar is als perfect gelegen voor diverse uitstapjes in en rond Lloret de Mar.
Hotel Golden Sand domineert met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten, afgestemd op zowel individuele vakantiegangers als gezinnen. Het hotel beschikt over 111 kamers, verspreid over 6 verdiepingen, bereikbaar met een lift. De 24-uurs receptie heet je welkom, terwijl de aanwezigheid van een bagagedepot, kluis, en wisselkantoor je verblijf vergemakkelijkt. Voor de technologie-liefhebbers is Wi-Fi beschikbaar in openbare ruimtes. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de aanwezige supermarkt en winkels. Kinderen kunnen zich uitleven op de speelplaats, terwijl de tv-ruimte en speelkamer iedereen vermaakt. Het hotel biedt parkeergelegenheid en voor de ontdekkers is er een fietsverhuur. Het pronkstuk, het zwembad, compleet met zwembadbar en snackbar, biedt ultieme ontspanning onder de zon.
Bij Hotel Golden Sand wordt eten en drinken groot geschreven. Het hotel herbergt een niet-rokers restaurant, een koffiehuis en een bar, elk ontworpen om te voldoen aan diverse culinaire wensen. Vakantiegangers kunnen kiezen uit halfpension, volpension en all-inclusive, waardoor elke maaltijd een feest wordt. Met een uitgebreid buffet bij ontbijt, lunch en diner, en de mogelijkheid voor dieetgerechten en speciale menu's op verzoek, is er voor ieder wat wils.
Het is belangrijk om te weten dat Hotel Golden Sand beperkte faciliteiten heeft voor personen met een mobiliteitsbeperking. We adviseren om specifieke behoeften vooraf te bespreken om teleurstelling te voorkomen. Het hotel accepteert Visa en MasterCard, waardoor betalingen gemakkelijk en veilig zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24-uurs receptie
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 7 l'Oliva, 61, 17310 |
Hotel Golden Sand
zeer goed hotel goed eten goede variatie
kamers worden elke dag schoon gemaakt
plus een heel goed zwembad
Florida park lijkt op het eerste gezicht best een mooi en verzorgd hotel, ook op de foto's lijk dat zo. Totdat je het ware hotel ziet, het lijkt wel alsof je in de gevangenis terrecht bent gekomen! Alles is heel kaal.
Het eten was nog het ergste minpunt, er was geen normale keuze. Of je moest een slappe gehaktbal eten of een stuk vis die veels te rauw was. Meer keus was er niet!
De ligging is niks verkeerds mee, want je bent immers binnen 1 min op de strip. Maar de rest viel ons zwaar tegen! Buiten het hotel hebben wij alsnog heel erg genoten van onze vakantie want het blijft toch wel Lloret!
hotel florida park in Lloret de mar is in eerste opzicht een netjes en mooi hotel, totdat je richting je kamer gaat. De hallen zijn echt enorm kaal en je kreeg er een griezelig idee van, het zwembad was vies aan de randen en over het eten heb ik geen enkel goed woord. De keuze was erg klein, het was heel erg vies, en standaard producten zoals frietjes of groenten hadden ze niet. Het stokbrood wat ze op het buffet lag was zo oud alsof het er al 4 dagen lag. Toen we aankwamen zaten de 'schone' handdoeken onder het haar en vieze bruine vlekken. Er werd verteld dat er een föhn bij zat maar deze hadden wij de eerste 2 dagen niet omdat deze al bezet waren door de andere gasten in het hotel.
De WIFI in het hotel deed het slecht of niet.
al met al hebben ik en een vriendin van mij dus een verschrikkelijk verblijf in het hotel gehad, Het was Lloret zelf die de vakantie nog goed gemaakt heeft.

Hotel Golden Sand
slechte bedden, geen airco of ventilatie waardoor je altijd met de balkondeuren open moet slapen. Dat is in principe niet zo erg MAAR om 2 uur 's-nachts komt de vuilnisman 6 uur de stratenschoonmakers en de hele nacht door de gillende party gangers die langs komen, Eten eenzijdig. Zwembad erg klein met maar 4 ligstoelen dus als je een zwembad type bent niet doen.
wij gaan dit jaar voor de 4de keer op rij naar dit hotel,ondertussen kennen we elk hotel op de boulevard,maar niks kan tippen aan florida park.het eten is heerlijk,het personeel is vriendelijk,en wat zeker belangrijk is:voor de dames van de poetsploeg is niks te veel.emilia van het animatie team herkent haar vaste gasten ieder jaar weer,super meid.wij verheugen ons erop om dit jaar weer te gaan.
kamer en ligging zijn okay. prijs is voor studenten best veel geld en als je dan ook nog buiten de deur moet eten omdat het eten eentonig en slecht is dan maakt dit de reis te duur.

- € 194
Continental
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 317
Hotel Gran Garbí Mar