Laagsteprijsgarantie
7.7
GoedScore uit

Over Camping La Sirena

Wie houdt van een vakantie aan zee, zit goed bij Camping La Sirena in L'Estartit. Je loopt van de camping zo het strand op. Maar je kunt ook een duik nemen in het eigen zwembad, dat goed onderhouden is. Het sanitair wordt ook elke dag goed bijgehouden. Een leuk uitstapje is Empuriabrava, ook wel het Venetië van Spanje genoemd

La Sirena blijkt een topkeuze voor vele vakantiegangers die jaar na jaar terugkomen, getuige de enthousiaste verhalen. De ongekende ligging en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding springen eruit. Vooral de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel krijgen veel lof; niets is te veel gevraagd om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook de nabijheid van het stadje, waar je alles kunt vinden wat je hartje begeert, van supermarkten tot leuke strandtenten, wordt gewaardeerd. De mooie stranden in de omgeving maken het plaatje compleet. Kortom, La Sirena wordt gezien als een heerlijke plek waar je je echt welkom voelt.

• BBQ toegestaan

C/ La Platera s/n, 17258

Camping La Sirena

7.7
GoedScore uit 5 reviews

Verborgen Parel
Door Ed Roubos op 06-09-2025

We komen al enkele jaren op LaSirena en dat is niet voor niets. Ongeëvenaard qua ligging, prijs-kwaliteit en bovenal Paco, die altijd overal een goede oplossing voor heeft en niets te veel is. Dit wordt ook bevestigd door het feit dat zoveel mensen hier al jaren en jaren komen. Het stadje zelf is op loopafstand en daar kun je alles vinden wat je zoekt of wilt eten of drinken. Supermarkten ten overvloede in de omgeving ! Leuke strandtenten, mooie stranden, dus wij zeggen gewoon gaan👌🏻

Fijne camping, heerlijk welkom.
Door Kristel op 03-09-2025

Prima camping. Ook heel blij met Paco, beheerder/directeur ter plaatse , voor wie wérkelijk niets te veel was. Voorkomend, vriendelijk. Personeel ook vriendelijk en attent. Fijn om je zo welkom te voelen. Dank voor alles Paco en medewerkers. Wij gaan zeker nog eens terug.

Fijne camping, Estivant geen toevoeging.
Door Mieke op 23-07-2024

We komen sinds 2013 op La Sirena. Topcamping, vriendelijk personeel. Dit jaar was er een organisatie (Estivant) die op 2 laantjes ingerichte bungalowtenten voor een-oudergezinnen had geplaatst. Helaas moet ik zeggen dat de sfeer daardoor echt anders was op de camping. Zeker in onze tweede week waarin er heel veel pubers waren. Sanitair was toen duidelijker viezer, ruzietjes onderling, herrie tot laat, intimideren van jongere kinderen. Dit zijn wij als trouwe bezoekers hier echt niet gewend. Dit is altijd een fijne familiecamping geweest en ik vraag me af of dit voor La Sirena een goede toevoeging is.

Heerlijk
Door Arie Eliens op 29-08-2023

Fijne camping met grote plaatsen, en sanitair dat 3x per dag zuiver wordt gemaakt. Tevens zit er een duikschool

fantatisch
Door nel op 24-06-2017

goede ligging alles in de buurt, schoonmaak in de toilet/douches gebouwen
worden goed schoongemaakt en het onderhoud op de camping is goed.