Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Emporda Estartit
Emporda is een gezellige 4-sterren camping in Spanje. Heerlijk baantjes trekken in het 25 meter zwembad of aan de bar een drankje drinken. Daarnaast kun je genieten van afhaalpizza’s en hamburgers op de camping. Het animatieteam vermaakt de kids. Binnen een straal van 1 km ben je op het strand of bij verschillende supermarkten.
De camping straalt rust en frisheid uit. Je voelt je meteen welkom door de fijne ontvangst en ruime, groene plekken. Het sanitair is super schoon, de douches heerlijk en het zwembad is mooi en eenvoudig, precies goed voor een verfrissende duik. Je kunt makkelijk wandelen of fietsen naar het dorpje L’estartit, waar je gezellige restaurants en een mooi zandstrand vindt. Voor de hond zijn er goede uitlaatmogelijkheden vlak buiten de camping. De sfeer is heerlijk ontspannen, met vriendelijke personeel en goede voorzieningen. Hoewel de camping langs een doorgaande weg ligt, blijft de vakantiekriebel groot. Of je nu wilt relaxen bij het zwembad, lekker eten of genieten van de natuur, hier vind je alles voor een zonnige herinnering.
(Mini) supermarkt
Rivier: 2000m
Zee: 1000m
Adresgegevens | Ctra. L'Estartit, km 4,8, 17258 |
Emporda Estartit
Geweldige camping! Vriendelijke ontvangst, grote plaatsen, superschoon. Mooi groot zwembad met vriendelijke en plichtsgetrouwe badmeester
Voor de hond goede uitlaatmogelijkheden, net buiten de camping. Dorp is te belopen. Grote supermarkten vlakbij. Het restaurantje heeft lekker eten tegen een meer als normale prijs!. Kortom TOP!
Wij zijn samen met onze vrienden, bijna vier weken, voor het eerst, op deze camping geweest wij hadden er geen verwachtingen van. Maar deze camping heeft ons echt verrast! Mooie ligging met prachtig uitzicht. Je kan lopend of op de fiets naar l’Estertit. De kampeerplekken zijn ruim. Wel weinig schaduwplekken! Het sanitair is fantastisch. Prachtig en schoon. Afwas plaatsen ook heel mooi en schoon. Er zijn wasmachines met wasmiddel en wasverzachter en deze machines worden ook goed schoongemaakt. De receptie heeft ons heel goed geholpen ivm pech met de caravan van ons. De mensen zijn vriendelijk. Je kan er eten en drinken. Is prima. Zwembad is eenvoudig maar heerlijk! Kortom een geweldige camping en volgend jaar komen wij er heel graag terug!
• Acsi-korting in laagseizoen.
• Goed onderhouden camping. Royale kampeerplaatsen op gras.
• Super schoon sanitair met heerlijke douches.
• Wifi tegen betaling maar werkt niet (bij ons). Geld terug ontvangen.
• Geen water dichtbij. Voor water moesten wij naar het sanitairgebouw lopen.
• Mooi zwembad. Leuke bar met terras.
• Geen restaurant. Wel snackbar. Langs de doorgaande weg ligt Restaurant San Marino met heerlijke pizza’s. Ook de andere Italiaanse gerechten zagen er goed uit. Verder is L’estartit weinig sfeervol.
• Camping ligt langs doorgaande weg. Die is hoorbaar.
• Lidl ligt vlakbij
• 5 minuutjes fietsen naar het mooie zandstrand.
Voor 1 wk geboekt 6 1/2 wk gebleven Top camping.Is totaal niets negatiefs van schitterende plekken brandschoon goed onderhoud vriendlijk petsoneel
Fantastische kleinschalige camping! Wij verbleven in een bungalow en zaten tegenover de speeltuin wat heel fijn was voor onze kinderen. De camping incl sanitair is erg schoon en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Als enige minpunt heb ik dat de bedden/matrassen in de bungalow erg hard zijn en dit onze slaap niet ten goede heeft gedaan. Mogelijk een zachte topper aanbieden tegen een meerprijs?
9 chalets op het park. Best krap met 3 kids.Goed schoon en airco bsb. Core business zijn hier echt de kampeerders. Je moet bijv zelf een grill (geen huur optie) of bbq, wasknijpers meenemen. Mensen van de receptie, winkeltje en animatie zijn zeer vriendelijk. Eten niet verrassend. Het brood van de bakker lekker ook verse jus verkrijgbaar. Weinig animatie. Ze organiseren wel op elke dag een bepaalde activiteit. Op maandag was dat bijv luchtkussens in het zwembad. Park/Sanitair/wasmachines: ik snap wel dat mensen hier terugkomen. Echt netjes onderhouden en zeer schoon. We hadden een leuke speeltuin voor. Zwembad is overzichtelijk. Geen glijbanen. Mijn kids waren vorig jaar naar sandaya dragonier geweest dus dit vonden ze saai. Wel een baai in de buurt waar ze konden zoeken naar visjes. Vermoedelijk 80% NL en kennen elkaar. Op loopafstand (jocks) kermis in de buurt. Strand wel met auto. Lidl in de buurt. Girona goed aan te rijden.