Laagsteprijsgarantie

Grand Bahama Beach Hotel

Over Grand Bahama Beach Hotel

Ontsnap naar het Grand Bahama Beach Hotel, een paradijs dat uitblinkt met zijn verfrissende buitenzwembaden en de nabije sprankelende strand. Dit juweeltje in Alanya is de perfecte keuze voor waterliefhebbers en biedt naast aquatische avonturen een scala aan vermakelijke faciliteiten. Laat je meevoeren door de golven van plezier in dit idyllische toevluchtsoord!

De ligging

Het Grand Bahama Beach Hotel bevindt zich in het levendige Alanya, een plek waar het gouden strand altijd binnen handbereik is. Dit hotel geniet van een uitstekende positie dicht bij zowel de zee als de boeiende lokale attracties. Voor de avontuurlijke vakantiegangers biedt de omgeving tal van bezienswaardigheden en activiteiten. Transport naar het hotel is gemakkelijk te regelen, of je nu een taxi neemt of gebruikmaakt van de door het hotel aangeboden transferservice. De afstand tot de luchthaven zorgt voor een zorgeloze aankomst en vertrek, waardoor meer tijd overblijft om te genieten van je vakantie.

Het Grand Bahama Beach Hotel is een ware oase van plezier en ontspanning. Met 100 gezellige en in 2016 gerenoveerde kamers biedt het hotel een comfortabel verblijf. Het hotel schittert vooral met zijn zwemfaciliteiten, waaronder verleidelijke buitenzwembaden en een speciale zone voor kinderen, compleet met een waterglijbaan voor het maximale plezier. Voor ontspanning staan er op het zonneterras comfortabele ligstoelen en parasols klaar. Naast zwemmen kunnen vakantiegangers genieten van een verscheidenheid aan sportieve activiteiten, van fietsen tot beachvolleybal, of zich laten verwennen in de spa. Het hotel biedt ook een scala aan diensten zoals Wi-Fi in alle openbare ruimtes, parkeergelegenheid en een gevarieerd entertainmentprogramma, waardoor je verblijf zowel plezierig als gemakkelijk zal zijn.

In het Grand Bahama Beach Hotel word je culinair verwend in het restaurant, waar je kunt kiezen uit een breed aanbod van smakelijke gerechten. De bar biedt verfrissende drankjes en de unieke strandbar zorgt voor onvergetelijke momenten met je voeten in het zand. Voor wie opteert voor een zorgeloze vakantie, is er de mogelijkheid om te kiezen voor een all-inclusive arrangement. Dit omvat niet alleen diverse maaltijden gedurende de dag van het uitgebreide buffet, maar ook een selectie van alcoholische en alcoholvrije dranken, waardoor je onbeperkt kunt genieten van alles wat het hotel culinair te bieden heeft.

Het Grand Bahama Beach Hotel biedt faciliteiten voor vakantiegangers die behoefte hebben aan toegankelijkheidsvoorzieningen. Hoewel het hotel een scala aan diensten en faciliteiten biedt, is het goed om te weten dat voor sommige diensten een toeslag kan gelden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

2 Konakli Mah. 22 Sok No:2, 07490

Grand Bahama Beach Hotel

3.5
OnvoldoendeScore uit 2 reviews

Zeer teleurstellende vakantie – helaas geen aanrad
Door Dallal
Zoover Ontdekker
op 12-08-2026

Helaas hebben wij een erg teleurstellende vakantie gehad bij Bahama Beach Hotel in Turkije. De hygiëne liet veel te wensen over. Het zwembad was erg vies en voelde bovendien niet veilig aan. Ook werd onze kamer tijdens ons verblijf niet goed schoongemaakt.
Daarnaast vonden wij het personeel erg onvriendelijk en soms zelfs brutaal. Wanneer we een klacht hadden of om hulp vroegen, werden we niet serieus genomen en kregen we nauwelijks hulp. Dit maakte de ervaring alleen maar vervelender.
Een vakantie hoort ontspannen en plezierig te zijn, maar helaas hebben wij dat hier totaal niet zo ervaren. We hebben dan ook veel spijt van onze keuze voor dit hotel en zouden het op basis van onze ervaring helaas niet aanraden.

Hells Kitchen
Door John Kats
Zoover Kenner
op 04-08-2026

Meest verschrikkelijke vakantie ooit
Met hele gezin 10 dagen heen alle 4 voedselvergiftiging.
Elke dag zelfde eten. Turkse worst met turkse worst of spaghetti met gebakken Turkse worst.
Bedorven kip
Geen gaar vlees.
Dat dit hede ten dage nog kan 🤢😡😡😡😡

Hells Kitchen -d9a4d163-9d53-43ae-928f-3dd095c5d288Hells Kitchen -2f344752-a7aa-4573-b734-5bec0d857b6aHells Kitchen -2c0dbb25-ef06-43e2-81fb-c16216714a81