Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 127 reviews

Brabantse gastvrijheid in Spanje
Door Tom van de Koevering
op 30-08-2026

Het was wederom een fantastische verblijf.
Mooi ook om te zien hoe Henk & Angelie hun prachtige "casa" iedere keer nog mooier hebben gemaakt als de vorige keer.
Waar je ook je koffie drinkt binnen hun poorten, overal vind je een fijne plek met een mooi uitzicht.
Verder kan ik zeggen dat de kamers schoon en mooi zijn, het ontbijt lekker en afwisselend, het zwembad heerlijk is, maar vooral hun gastvrijheid en spontaniteit maken het verblijf helemaal top!

Een dikke 10 en eigenlijk nog een beetje meer.
Door Ingrid
op 30-08-2026

Een dikke 10… en eigenlijk nog een beetje meer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sommige B&B’s zijn een plek om te overnachten. Deze B&B is een plek waar je thuis komt. Vanaf het eerste moment voelde we ons welkom of je even onderdeel bent van de familie.

De gastvrijheid is hartverwarmend, de sfeer ontspannen en de rust… . Een echte oase van rust, waar je vanzelf een paar versnellingen terugschakelt. Geen haast, geen stress,alleen genieten.

De kamers zijn heerlijk schoon en sfeervol, en dan het eten… fantastisch! Met liefde bereid.

Ook aan leuke uitstapjes is gedacht: De tips van Henk zijn persoonlijk, verrassend en maken het extra leuk om de omgeving te ontdekken.

Kortom: hier kom je binnen als gast en vertrek je met het gevoel dat je eigenlijk nog lang niet naar huis wilt. Een absolute aanrader.

Een top locatie
Door Patricia
op 27-08-2026

Een zeer rustige verzorgd B&B met mooie kamers en zwembad,het dagelijks ontbijt was super lekker,ook het avond eten dat ze voor ons 2maal klaar maakte was om van te smullen,we waren ontvangen als familie,ze legden alles uit waar je kon lekker gaan eten, sporten cultuur, wandelen,niets was hen teveel,Angelie en Henk bedankt voor alles, ik had een traantje voor afscheid te nemen jullie zijn super fijne mensen en dat menen we uit de grond van ons hart,tot in juni volgend jaar vele grtjes Patricia en Symphorien

Casa de la Pina, het thuiskomen in Spanje
Door Lilly en John
op 27-08-2026

Casa de la Pina, het thuiskomen in Spanje bij Henk en Angelie. Al vele malen zijn we daar met veel plezier geweest en we hopen er nog vele malen te komen.
Het is er echt helemaal te gek. Voor 2027 hebben we al weer geboekt. Wij geven aan anderen dan ook het advies om er ook te boeken.
1 tip: zorg dat je altijd een auto hebt die je kunt huren op het vliegveld Alicante.
De uitstapjes die we maken zijn ook nog ieder jaar naar iets nieuws. Henk en Angelie kunnen je hierin adviseren.
Het zijn toppers.

Super fijne B & B
Door Vincent en Anja
op 25-07-2026

Wat hebben wij genoten van een week vakantie in Casa de la Piña!
Elke ochtend een heerlijk ontbijt
Schone kamers, fijne douche, heerlijk bed
2x mogen genieten van de kookkunsten van Angeli en Henk
Henk en Angeli zijn heel gastvrij, veel tips om te doen. Niets is teveel!!!
Dankjewel voor de hele fijne week en tot de volgende keer!!!

Mooie propere en gastvrije B&B
Door Wendy Schaerlaeken
op 15-07-2026

Heel gastvrij, 100% proper, superontbijt, de beste plek om tot rust te komen en centraal gelegen om marktjes, bezienswaardigheden en zoveel mooie plekken te bezoeken. Niets is de gastvrouw en gastheer teveel. Wij gaan volgend jaar terug

Mooie propere en gastvrije B&B-8976674f-6024-43d3-aabb-a93c4de633a8Mooie propere en gastvrije B&B-16f6045e-399a-407f-b64d-52e2fa80b85dMooie propere en gastvrije B&B-f41dd923-6a74-43e2-b728-7cd723e559d2