Laagste prijsgarantie

Partida Solana 9/Cañada de las Matas 12, E-03689

9.7FenomenaalScore uit 154 reviews

Topverblijf
Door Geert op 14-03-2025

Uitstekende locatie voor wie van de rust houdt. Héél vriendelijke, hupvaardige uitbaters Henk en Angelie. Geven goede tips over de omgeving, restaurantmogelijkheden, uitstappen. In de tuin zijn er verschillende plaatsen waar je kan relaxen. Kamer (Almendra) was super mooi, badkamer top. Ontbijt héél variërend. Ook het avondmaal was superlekker. In de warmere maanden moet het super gezellig verfrissen zijn in het zwembad. Zeker een aanrader.

Fantástico!
Door Teun op 25-10-2024

Super verblijf en uitstekend verzorgd! Echte aanrader!

Super B en B in Hondon de los Frailes. (Spanje)
Door Marja op 25-10-2024

Een super B en B met Henk en Angelie als geweldige gastheer en gastvrouw. Iedere ochtend een heerlijk ontbijt, de mogelijkheid om ook het diner (in overleg) te nuttigen, vele tips voor uitstapjes en restaurantjes in de omgeving. Korte: Een super accommodatie voor een vakantie onder de zon.

Casa de la Piña

Fijne B&B met gastvrije service!
Door Rob & Dunja op 25-10-2024

We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Henk en Angelie. De kamers waren schoon en van alle gemakken voorzien. Elke ochtend een heerlijk ontbijt met elke dag een andere ‘special’. Je hebt ook de mogelijkheid om een keer mee te eten bij hen en ook dat smaakte heerlijk!
Helaas was het bij ons te koud om echt te zwemmen, maar het zwembad en de bij behorende ligbedjes zien er goed uit! Ook wanneer het buiten te koud was, konden we binnen terecht. Super fijn en gastvrij!
In de omgeving voldoende te doen! Henk en Angelie geven fijne tips en denken mee waar je het beste kan gaan parkeren.
Zeker een aanrader deze B&B!

Doce puntos!
Door René & Jolanda op 11-10-2024

Het was een onvergetelijk verblijf bij Henk & Angelie in hun prachtige Casa de La Piña. Wij verbleven 10 dagen in dit Spaanse paradijsje met op en top Brabantse gastvrijheid onder de Spaanse zon in een schitterende en rustige omgeving tussen de lokale bevolking. "Mi Casa es tu Casa" is hier helemaal van toepassing. Hier ervaar je het echte Spanje en geeft "reisgids" Henk je de beste tips en mooiste routes naar de vele bezienswaardigheden en activiteiten. Na ons vertrek misten we meteen de heerlijke ontbijtjes, diners van Henk en Angelie en de gezelligheid met de andere gasten. Ons volgend bezoek aan Casa de La Piña hebben we direct geboekt want we willen nog meer zien van de mooie omgeving van regio Alicante en genieten van de enorme gastvrijheid van Henk en Angelie.

Een paradijsje in prachtig bergachtig gebied
Door Willy & Lianne op 09-10-2024

"Wat een paradijsje" was onze eerste gedachte toen we in 2022 La Casa de La Pina bezochten en er met Brabantse gastvrijheid werden ontvangen. In juli 2024 hebben we er voor de 3e keer vakantie gevierd! Het is genieten in het zwembad tussen de prachtig groen aangelegde tuin. De kamers zijn mooi en stijlvol ingericht. In de ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd met verse producten.
De kennis van Henk en Angelie over de omgeving is uitgebreid, ze kunnen je adviseren en tips geven over steden, dorpen, wandelingen/hikes/leuke stranden enz.
De omgeving bij Hondon de Los Frailes biedt veel mogelijkheden om te wandelen/hiken in de fantastische natuur die zeer afwisselend is. Een echte aanrader is de kloof Rio Chicago Avatar. Je waant je in een totaal andere wereld.
Daarnaast is een dagje strand, op 50-60 km afstand, prima te doen en ontvang je tips om te parkeren, lunchen en dineren.
We komen zeker nog een keer terug !