Laagsteprijsgarantie

• Deze accommodatie heeft een score van 9.9

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Ruimte

Over Vakantiehuis El Capricho

Welkom op onze betoverende boerderij in het hart van Spanje! Genesteld tussen majestueuze bergen en uitgestrekte amandelboomgaarden, ligt onze idyllische boerderij. We nodigen je uit om met ons mee te gaan op een onvergetelijke reis door dit prachtige stukje Spanje. Ontdek de omgeving We delen graag onze insider tips om de omgeving te verkennen. Volg onze blogs en laat je inspireren door de verhalen over ons dagelijks leven op de boerderij. We nemen je mee op ontdekkingstocht naar verborgen plekjes, lokale feesten en adembenemende wandelingen met panoramische uitzichten. Daarnaast delen we tips voor leuke citytrips en nog veel meer! Het Spaanse leven in Sax Onze boerderij is gelegen in het charmante dorpje Sax, op slechts een half uur rijden van de bruisende stad Alicante. Sax is de perfecte plek om het authentieke Spaanse leven te ervaren. Hoewel het dorp van alle gemakken is voorzien, heerst er een gemoedelijke en rustige sfeer. Tijdens de siësta, wanneer de winkels even gesloten zijn, lijkt de tijd even stil te staan. Maar vanaf 17.00 uur komt het dorp weer tot leven en vullen de terrassen zich met locals die genieten van goede wijn, koud bier en heerlijke tapas. Natuurpracht De natuur rondom onze boerderij is adembenemend. Uitgestrekte wandel- en mountainbikepaden slingeren door het landschap en leiden je naar de mooiste plekjes met spectaculaire uitzichten. Je wandelt door boomgaarden vol olijf- en amandelbomen, afgewisseld met geurige dennenbossen en imposante bergen. De stilte is er oorverdovend, op het gezang van de vogels en het getrippel van konijnen na.

De vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer op een heerlijke plek naast het dorpje Sax. Ze worden verwelkomd door een stralende omgeving, rust en mooie appartementen bij elkaar. Het zwembad is perfect voor ontspanning en zwemmen, terwijl de bar gevuld is met ijs, frisdrank en koud bier. Ze waarderen het lekkere ontbijt en de mogelijkheid om ’s avonds samen aan te schuiven voor diner. Alles is goed geregeld in een relaxte sfeer die uitnodigt om te genieten op je eigen tempo. Ze lachen om Spaanse sferen en de vriendelijke hospitality. Het complex voelt als een rustgevende oase, waar je echt kunt bijkomen. Vakantiekriebels zorgen voor een glimlach na elke herinnering aan deze topplek.

• 24 uur inchecken

Ruimte

Ontspanje op zij best
Door Y boot
op 08-08-2026

Op een heerlijke plek naast het dorpje Sax. Mooie 3 mooie appartementen bijelkaar. Een heerlijk zwembad goed gevulde bar met lekker ijs frisdrank en koud bier. Waar je lekker kan ontbijten en in de avond aan kan schuiven voor het diner. Het was erg naar ons zin bedankt Dennis en Renata..

Ontspanje  op zij best-af95c071-6697-4b25-9ab6-28554b312d06Ontspanje  op zij best-39a8a62e-d956-4bda-84c1-da56d9357efa
Topper
Door Roy op 08-08-2026

Wat een super mensen en wat een heerlijke omgeving. Bedankt amigo's

Topper -26eab4ac-b465-4d5e-be4a-f019a2d35ed6
Heerlijk en gezellig verblijf.
Door Ria en Hans van Leeuwen
op 20-06-2026

Super leuke vakantie gehad . Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Je kan er perfect ontbijt afnemen en ook eventueel dineren. Alles is goed geregeld in een relaxte omgeving. We gaan er zeker weer een keer naar toe. Een 10 met griffel. Groetjes Hans en Ria🏖🍹🌞

100 % Genieten !
Door Sander
op 16-06-2026

In alles heerlijk genoten !
Spaanser kan het niet;
Het huis, de omgeving, de rust, het eten, het zwembad, sport & spel en de hospitality van Renata & Dennis.
Het was Top !

Grenzeloos genieten
Door Roel van Leeuwe op 20-05-2026

Geweldig complex op een heerlijk rustige plek. Voor gastheer en gastvrouw Dennis en Renata is niets te veel om het de gasten naar hun zin te maken.

El Capricho, een El Dorado keer op keer!
Door Wim op 09-10-2025

De absolute vakantiebeleving ervaar je bij Dennis en Renata, eigenaren van El Capricho. Twee bevlogen mensen die alles in het werk stellen om de gasten te verzorgen, te vermaken en te verwennen. Het knusse complex met 3 bungalows biedt voldoende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Daarnaast zijn er vele uitstapjes mogelijk, waarbij de twee eigenaren allerlei informatie kunnen verschaffen. Mijn elfde bezoek was wederom een feest voor mij en mijn reisgenoten. Alles kan verzorgd worden als dat gewenst wordt. Je wordt in de watten gelegd voor zeer schappelijke prijzen. Een El Capricho bezoek nodigt altijd uit voor een volgend bezoek. In maart 2026 ga ik met vrienden weer om de Middeleeuwse feesten in Villena te bezoeken. Nu al zin in!