Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Bushalte: 800m
Openbaar vervoer: 800m
Adresgegevens | Urb El Majuelo 30, 41807 |
Casa Adelante
We hebben 4 geweldige dagen gehad in Casa Adelante. Bianca en Klaas zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Ook goede zorg en alternatieven bij het ontbijt voor mijn gluten intolerantie. Bianca kan heerlijk koken. De gerechten op de kleine kaart zijn een 10 waard. Ook werden we elke ochtend een verrast met een ander extra gerechtje. Kortom een aanrader om op een gemakkelijke manier Sevilla te bezoeken en om volledig tot rust te komen in een zeer prettige ambiance. Van harte aanbevolen!
Casa Adelante is een absolute aanrader in het prachtige Andalusië!
Vanaf het moment dat je binnenstapt voel je je welkom. Het huis is sfeervol, comfortabel en met veel oog voor detail ingericht. Alles is aanwezig voor een ontspannen en zorgeloos verblijf.
De nieuwe B&B‑eigenaren, Bianca en Klaas, hebben de slaapvertrekken duidelijk opgeknapt en verfrist door nieuwe, smaakvolle spullen te plaatsen. Dit zorgt voor extra comfort en een fijne, frisse uitstraling.
Casa Adelante ligt in Andalusië, in de omgeving van Sevilla, op een rustige locatie die ideaal is om de regio te verkennen. Na een dag vol cultuur, tapas en zon is het heerlijk thuiskomen in deze fijne accommodatie – een echte plek om tot rust te komen.
Wat het verblijf extra bijzonder maakt, is de warme en persoonlijke gastvrijheid van Bianca en Klaas. De communicatie verloopt prettig en je merkt aan alles dat deze plek met veel zorg en aandacht wordt gerund.
Wij mochten 3 nachten logeren bij Maarten en Monique. En dat was een hele bijzondere en fantastische ervaring. De plek is geweldig, heerlijk om tot rust te komen. Monique en Maarten zijn ontzettend gastvrij en gezellig. Monique staat altijd voor je klaar. Je kunt er ontbijten, lunchen en dineren. Ze maakt alles zelf en ze kookt als de beste. Om 17.30 uur maakt ze voor de gasten een Sangria klaar en komt even gezellig met de gasten kletsen over de dag. Wij hebben genoten en kunnen deze plek van harte aanbevelen. Overdag in de drukte van Sevilla en daarna relaxen bij Casa Adelante. Bedankt Monique en Maarten voor de mooie dagen die we bij jullie hebben gehad.
Waar zal ik beginnen? Voor het eerst in Spanje zonder huurauto of eigen auto. Heerlijk om opgehaald en gebracht te worden. De hele week zijn we overal gekomen met het openbaar vervoer: 12 minuten wandelen naar de bushalte om na precies 25 minuten aan te komen midden in het centrum van het schitterende Sevilla. Met prima reistips van gastvrouw Monique. Maar we zijn ook blijven hangen in de B&B. Heerlijk relaxed aan het perfecte zwembad op zeer comfortabele bedjes met een lekker en zeer betaalbaar drankje. De kamer is perfect, ruim, zeer schoon met ern lekkere douche.
Hoogtepunt? Zeker het eten. Wat Monique tovert uit haar keuken is pure verwennerij. En ook hier tegen een schappelijke prijs. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner. Alles is heerlijk! Beslist voor herhaling vatbaar. Wij komen terug! Ik zou bijna Maarten vergeten: hij zorgt voor een prachtige omgeving met zwembad (en samen met Monique voor veel gezelligheid).. Muy Bien!
Wat een heerlijke B en B van Maarten en Monique. Nederlandse gastvrijheid, hygiëne, vriendelijkheid en overheerlijk eten door Monique zelf bereid. Alles is super georganiseerd en geregeld en je wordt enorm in de watten gelegd. We hebben een heerlijke vakantie gehad en komen heel graag weer terug!