Laagste prijsgarantie

8FantastischScore uit 21 reviews

Ruimte

Goed vertoeven
Door Hanneke op 08-08-2024

Rustig gelegen en schoon appartement. Eigenaresse erg vriendelijk en behulpzaam.

Ons 2de thuis
Door Marc op 03-04-2021

Super verblijf, service, schoon en vooral rustig ideaal kom er voor de 6de keer hopelijk volgende maand weer voor 2 weken.

Fantastisch
Door M Derks op 16-09-2019

Klein (nr6 ) maar prima appartement , alles is aanwezig voor een fijn verblijf in rustige omgeving .Elke dag schoonmaak , heerlijke bedden en bijzonder in Griekenland een hordeur. Ruim balkon met fijne stoelen met kussens met uitzicht op mooie tuin en heerlijk schoon ruim zwembad met voldoende ligbedden met zacht matras en parasols .Mini markt vlakbij dus elke dag vers brood en eitjes voor ontbijt. Valtos strand 15 minuten lopen en Parga via strand en dan berg op 30 minuten. Het eerste restaurant op 3 minuten lopen en voldoende in het levendige Parga. Wifi binnen redelijk op het balkon wat beter.

Wij gaan weer terug!
Door Floor Mouwen op 21-04-2019

Wat een heerlijk verblijf! Rustig aan de rand van het centrum. Supermarktje op 5 minuten loop afstand. Strand op 10 minuten loopafstand. Centrum ook goed te doen met een bootje. Genoeg restaurantkeuze.
Service in het appartement was ook top! Een hele aardige vrouw.

We hebben het heerlijk gehad fijn schoon zwembad
Door Yolanda Dolne op 31-03-2019

Het is vlakbij zee heerlijk rustig en een zeer vriendelijke eigenaresse die bij de appartementen studio s woont tevens een zeer behulpzame lieve hostess van touroperator.

Voor herhaling vatbaar.
Door AAJ Spapens op 30-03-2019
Alleen gereisd

Rustig gelegen kleinschalige accommodatie met supermarkt vlak bij en restaurants op loopafstand. Mogelijkheid voor mooie wandelingen in de omgeving.