Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Winkelmogelijkheden: 1200m
Skigebied: 150000m
Skilift: 150000m
B&B Hacienda Riogordo
Wat een heerlijke tijd hebben we hier gehad ! Perfecte ligging in Andalusië , dichtbij Malaga en andere mooie bezienswaardigheden maar bovenal is de B&B van Menno & Harmke prachtig 👌 Mooie luxe kamers, heerlijk zwembad, prachtig uitzicht en een super ontbijt service. Wat werden we elke ochtend verwend door Menno z’n heerlijke taartjes, broodjes en wat nog niet meer. En dit alles met een perfecte service van Harmke (hoogtepunt dat persoonlijke kopje espresso 😉). Onze kinderen (12/15/18) loved it (ook de goede wifi 😅). Op de za avond nog ingeschreven voor een heerlijk 3 gangen diner met de andere gasten, echt heel gezellig. Kortom, wanneer gaan we weer 👌😎 ?
Voor reizigers die nog nooit de Axarquia streek in Spanje-Andalusië bezochten is dit verblijf een absolute aanrader. Je wordt vriendelijk en op een originele manier ontvangen. De B&B oogt mooi, is supernetjes, verschillende zithoekjes om al dan niet van de zon te genieten of ze juist even uit de weg te gaan. Kamers zijn mooi ingericht en voor een goede nachtrust, ook volledig te verduisteren dankzij de luikjes aan de ramen. Ontbijt is gevarieerd en elke dag weer verrassend. Wil je meer weten over deze bestemming en vooral verblijf? Gewoon boeken en zelf ontdekken...achteraf spijt zal er niet zijn!!!! Misschien een suggestie voor de eigenaars : voorzie toch een ijskast voor gemeenschappelijk gebruik : gasten in een B&B willen toch wel eens graag iets aangekochts koel bewaren. (met uitzondering van de door u aangeboden verfrissingen, drankjes)
Vanaf de eerste ontmoeting voel je je gelijk thuis bij Menno en Harmke, hun gastvrijheid is hartverwarmend en ze weten hun gasten het ultieme gevoel van vakantie te laten beleven op hun prachtige haciënda!
Van begin tot eind een fantastisch verblijf op deze serene plek met een waanzinnig uitzicht!

B&B Hacienda Riogordo
Geweldige plek om je vakantie te vieren. Mooie locatie met geweldig uitzicht. Schone kamers en goedverzorgde badkamer. Bed wordt elke dag opgemaakt en toilet schoongemaakt. De gastheer en vrouw hebben plezier in hun werk en zorgen voor een uitgebreid en origineel ontbijt. In de omgeving is ongelooflijk veel te doen en je kan lekker relaxen aan het schone zwembad.
Een pareltje onder de accommodaties in Andalusië! Wat een prachtige B&B. Menno & Harmke doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. We werden hartelijk ontvangen en kregen een mooie en schone kamer toegewezen. De B&B is rustig gelegen en de accommodaties liggen in een prachtige tuin met mooie bloemen en citrusbomen. Het zwembad is geweldig; groot, schoon en voorzien van fijne ligbedden en parasollen. Vanaf het zwembad is het genieten van het uitzicht op de omliggende bergen. Het ontbijt was uitstekend en was beide keren gevarieerd met vers fruit, warme broodjes, verse jus, zelfgemaakte hangop en versgebakken zoete baksels. De omgeving nodigt uit tot wandelen, fietsen en er zijn diverse uitstapjes mogelijk naar o.a. Granada, Malaga en Caminito del Rey.
Voor de tweede keer deze prachtige B&B bezocht. Eigenlijk kun je dit niet zomaar een B&B noemen. Prachtige ligging, met mooie uitzichten, prima en ruime appartementen, heerlijk zwembad en overal mooie zitjes en een gemeenschappelijke ruimte om te eten of 's avonds een spelletje te doen als het wat kil wordt. Ontbijt van hoog niveau met eigen en lokale producten met liefde en passie bereid. Met Menno weer een prachtige mountainbike tour gemaakt door de omgeving. Met de gehuurde electrische mountainbikes goed te doen. Ook 's avonds een keer meegegeten, er werd ons een kwalitatief goed 3-gangen menu voorgeschoteld voor een heel zacht prijsje waar menig restaurant niet aan kan tippen. Hoewel de B&B misschien wat afgelegen ligt kun je met een huurauto (niet duur in Spanje) overal makkelijk komen. Van strand en zee tot mooie steden met historische bezienswaardigheden. Maar ook lekker toeren door het binnenland en de bergen is prachtig en door