Laagsteprijsgarantie

Facebook, Instagram

B&B Hacienda Riogordo

9.8
FenomenaalScore uit 60 reviews

Zeer gastvrij en fantastisch mooie B&B.
Door Tinka
Zoover Ontdekker
op 24-06-2026

De B&B ligt op een prachtige locatie met een waanzinnig uitzicht, en wat een rust.
Heerlijk zwembad.
Het ontbijt fantastisch, super goed verzorgd door Menno en Harmke.
Ik was met m'n dochter, we hadden een auto gehuurd en hebben leuke tripjes gemaakt in de mooie omgeving.
Echt een droomplekje om weer een keer terug te komen.

Zeer gastvrij en fantastisch mooie B&B.-93e7f57d-75bc-41c6-afd4-1cca2baceaceZeer gastvrij en fantastisch mooie B&B.-8970e106-39e6-4fc9-8363-364b33e8d64eZeer gastvrij en fantastisch mooie B&B.-915f84cc-c60b-4813-ab20-d10cdcdfbc51
Hacienda Riogordo......... "the place to be"
Door Edith Thys
Zoover Ontdekker
op 16-06-2026

Verleden jaar waren we eind september reeds te gast in Hacienda Riogordo . Aangezien we zo enthousiast waren hebben we bij thuiskomst quasi onmiddellijk terug geboekt voor 2 weken in mei jl. En dat was niet zo maar ! Wij voelen er ons helemaal relax......van het tot in de puntjes verzorgde ontbijt en het zalig genieten aan het zwembad met een drankje uit de honesty bar. Het uitzicht op de bergen is er adembenemend . En er is in de omgeving zoveel moois nog te zien, van de pittoreske witte dorpjes met gezellige restaurantjes tot mooie steden als Cordoba, Malaga,Granada enz. En natuurlijk de kust is er prachtig....Nerja met het "balcon d'europe" is een aanrader. Wij zijn er zeker nog niet uitgekeken en vooral de warmte die Harmke en Menno ons gaven is subliem en zal ons zeker een derde maal naar deze unieke hacienda brengen !!

Again feeling @home !
Door Erna & Richard op 03-06-2026

Wij gaan eigenlijk zelden twee keer naar dezelfde B&B, simpelweg omdat we het leuk vinden steeds weer nieuwe plekjes te ontdekken. Heel eerlijk: we hadden deze keer toch een klein beetje twijfel… De eerste keer was namelijk zó ontzettend fijn en gezellig — zou het de tweede keer net zo goed zijn?
Die twijfel verdween echter als sneeuw voor de Spaanse zon (en dat gaat écht heel snel 😉) zodra we weer binnenstapten. De warme ontvangst, de schone en comfortabele kamer met de heerlijke Rituals-producten, de ontbijtjes met een persoonlijke touch, het prachtige uitzicht en de tips en adviezen voor leuke uitstapjes in de omgeving — het klopte gewoon weer helemaal.
Kortom: een plek waar je eigenlijk stiekem tóch graag nog eens terugkomt. 😊

Wederom een heerlijk verblijf. TOP locatie
Door Esther Jellema op 08-05-2026

Wederom een heerlijk verblijf gehad bij Harmke & Menno. Net als de vorige keren is het ontbijt een geweldige start van de dag. Allerlei heerlijke, eigen gebakken lekkernij. Echt een feestje. Deze keer Cordoba en Malaga bezocht en een heerlijk dagje strand. Geweldig dat je vanuit deze plek zo makkelijk diverse tripjes kan doen. Wij komen zeker weer een keer terug ❤️

Wat een parel! Zo vind je ze niet vaak!!
Door Herna van Diest op 08-04-2026

Wat een parel van een B & B. Een fantastische plek, waanzinnig uitzicht en geweldige kamers. Goede bedden, alles heel fijn en mooi voor elkaar.
Menno en Harmke maken er een fantastisch verblijf van met ontbijtjes waar wij u tegen zeggen. Elke dag was een feestje!!
Dikke vette aanrader!!

Deze B&B wil ik meenemen naar elke vakantie!
Door Marloes op 16-11-2025
Alleen gereisd

Wat heb ik genoten van de gastvrijheid, persoonlijke aandacht, de overheerlijke ontbijtjes en de haciënda zelf met de mooie kamer en het prachtige uitzicht met zwembad! Ik vind het echt een meerwaarde om bij Nederlanders te overnachten en bij Harmke en Menno voelde ik me meteen thuis. Ik raad een huurauto met automaat aan om eropuit te gaan in de bergen en naar de kust te rijden. Harmke en Menno hebben allerlei tips en zorgen dat je een onvergetelijk verblijf hebt!