Dos Iberos Luxury Boutique B&B

Minibar
adults-only-hotel: true
Adresgegevens | Camino Borrajo s/n, 29120 |
Dos Iberos Luxury Boutique B&B
Prachtige B&B op een mooie plek, erg gastvrij met een bevlogen gastvrouw. Torremolinos, Malaga en Marbella op een klein half uurtje rijden. Geweldig ontbijt en een schitterende kamer. Zeer zeker gaan wij nog een keer terug.
Dos Iberos, een b&b met twee grote B’s! Comfortabele, ruime kamer, heerlijke badkamer, een prachtig uitzicht en heerlijk zwembad in een prachtige tuin. En de dag beginnen met een lekker en vers ontbijt. Niet te vergeten, de gastvrijheid en zorgzaamheid van de gastvrouw. Zij zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt.
Prachtige B&B, het uitzicht is fenomenaal.
Heel attente en vriendelijke gastvrouw.
Wat een fantastische vakantie hebben we gehad bij Dos Iberos! Onze prachtige kamer en suite waren een oase van rust en comfort, en we hebben volop genoten van het heerlijke ontbijt, de lunches en de verrukkelijke diners. Marie-Claire, jouw warme gastvrijheid en goede zorgen hebben onze vakantie echt bijzonder gemaakt. Het was in één woord perfect! We kunnen niet wachten om volgend jaar terug te komen en opnieuw te genieten van alles wat Dos Iberos te bieden heeft.
Liefs bedankt voor alles! Jos, Sylvia en Marieke
Na een verblijf in februari, nu eentje in november. Het was weer geweldig; lekker weer (niet te warm maar met de zon van de partij), magische zonsop-en ondergang vanop het terras, super onthaal en erg lekkere gerechten klaargemaakt door een kei van een gastvrouw, allemaal in een unieke setting. Je komt er meteen tot rust, dicht bij bergen en zee voor wandeling en ontspanning of gewoon genieten van cultuur in naburige kleine en grote steden als Malaga. Alles op mensenmaat en goed bereikbaar. Het was maar een weekje maar wàt een week!