Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.8

Over Camping Cala Pola

Bij Camping Cala Pola loop je 's ochtends zo met je slippers uit en de zeelucht in je neus het strand op. Deze gezellige camping ligt aan de zonnige kust van Tossa de Mar, vlakbij de kalme zee en het bruisende centrum. Alles is hier stralend en ideaal voor een ontspannen vakantie vol plezier en herinneringen. Dit wil je echt meemaken!

De ligging

Camping Cala Pola ligt in het mooie Tossa de Mar, slechts een paar meter van het strand. Je wandelt zo de zoutige zeelucht in en zit binnen no-time met je voeten in het zand. De camping is ideaal gelegen, want je hebt snel toegang tot de levendige sfeer van de stad en de rust van de oceaan. Fietsen en wandelen in de omgeving brengen je in een precieze mood voor ontspanning en avontuur, en je kunt in de buurt volop genieten van de zee en de zon.

Wanneer je op Camping Cala Pola bent, voel je direct dat je vakantie hebt. De camping biedt diverse faciliteiten zoals een zwembad met buitenbaden en een speelplaats voor de kids. Je verblijft in leuke accommodaties met eigen keukentje, koelkast en Wi-Fi, zodat je je thuis voelt. Of je nu in de zon wilt liggen op een ligstoel onder een parasol, of actief wilt mountainbiken en tennissen, hier kan het allemaal. De sfeer is ontspannen en gezellig, met allerlei voorzieningen die je verblijf compleet maken.

Bij Camping Cala Pola haal je verse broodjes bij het ontbijt en geniet je van een drankje in de gezellige bar of pub. Er is keuze uit verschillende eetgelegenheden, waardoor je altijd iets lekkers vindt voor een goede prijs. Of je nu zin hebt in een simpel frietje of een leuke avond met muziek, de sfeer op de camping is altijd vriendelijk en uitnodigend. Alles is praktisch geregeld zodat jij kan genieten van lekker eten en drinken in een ontspannen setting.

Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen ter plekke, deze zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Sommige faciliteiten kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen of onderhoud geopend of gesloten zijn. Het is handig om vooraf te weten dat je campingervaring soepel verloopt. Maar maak je geen zorgen, alles is goed geregeld zodat je met een gerust hart op vakantie kunt gaan en volop kunt genieten van je tijd hier.

Camping Cala Pola straalt echt vakantiegevoel uit. De ligging midden in een prachtige baai met een schoon strand nodigt uit tot ontspannen uren snorkelen en zonnen. Het uitzicht is adembenemend en geeft je meteen dat relaxte vakantiegevoel. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, en het vernieuwde park met stijlvolle faciliteiten maakt dat je je meteen thuis voelt. De huisjes en campingsplekken bieden veel privacy dankzij het hoogteverschil. De kinderen kunnen genieten van het fijne zwembad, en je kunt makkelijk het strand bereiken voor een zonnige dag. Winkeltjes en restaurantjes rondom de camping maken je vakantie compleet. Het is een plek waar je straks met een grote glimlach op terugkijkt en graag nog eens terugkomt.

• BBQ toegestaan

Apartado de Correos 71, E-17320

Camping Cala Pola

9.8
FenomenaalScore uit 4 reviews

Fenomenale camping op een droomlocatie
Door Hoekstra op 15-08-2025

Camping Cala Pola is écht één van de mooiste campings waar we ooit zijn geweest. De oude, mindere reviews mogen wat ons betreft direct de prullenbak in, want wij hebben alleen maar genoten. De ligging is perfect: midden in een prachtige baai, en hoe fijn is het dat je ’s avonds nog even vanaf de camping naar het strand kunt wandelen?
De sfeer is gemoedelijk, het uitzicht adembenemend en de omgeving straalt vakantiegevoel uit. Houd er wel rekening mee dat het rijden naar andere dorpjes of steden wat langer duurt door de bochtige kustwegen, maar dat is het meer dan waard. Een plek waar we zeker terugkomen!

Top camping !!
Door Marc op 25-07-2025

Wij waren met eigen caravan in juni op deze camping. Wij kamperen al meer dan 30 jaar eerst met vouwwagen nu met caravan. Veel 4* campings gehad in Spanje, Frankrijk en Italie dit is de mooiste waar we ooit zijn geweest. Het groen, planten, de weggetjes kortom de totale aanleg van de camping , top gedaan. Alle faciliteiten; receptie sanitair blok, restaurant, campingwinkel en zwembad zijn ontzettend stijlvol. Camping is schijnbaar in 2022 geheel vernieuwd, deze camping verdient het gewoon dat alle recensies van voor die tijd van deze side worden verwijderd, want is een totaal nieuwe camping en in niets te vergelijken met voor de vernieuwing, enig min puntje, camping ligt aan een mooie baai met dito strand, maar om ergens heen te gaan moet je altijd weer een stukje door de bergen met alle slingerbochten rijden. Wij komen zeker nog eens terug!!

Super fijne plek!
Door Ilona op 25-07-2025

Wij zaten in Oreig nature huisje, nr 15. Prachtig uitzicht, wel een hele klim. Door het hoogteverschil hebben de huisjes best veel privacy. Inventaris was wat karig (overal waren 5 exemplaren van, dus veel afwassen).
Het park is in 2022 gerenoveerd, alles is mooi aangelegd met fijne sfeer. Ook toiletgebouwen zijn vernieuwd, alles is nieuw en wordt netjes onderhouden.
Fijn zwembad met altijd wel een vrij bedje en parasol.
Prachtige baai! Er komen ook andere mensen naar het strand. Hierdoor lagen we op zondag echt handdoekje aan handdoekje. De andere dagen was het veel minder druk. Schoon strand en heerlijk kunnen snorkelen in de zee. Subboarden zijn te huur.
Winkeltje op de camping heeft een fijn assortiment en lekker brood. Over het prijsniveau waren wij positief verrast. Restaurantjes leuk,goed, niet duur.
Ligging is prachtig, maar je hebt wel auto nodig om op pad te gaan.

Prachtige camping
Door Ingrid op 16-07-2024

Geweldig mooie luxe camping. Super chill met geweldige faciliteiten. Mooi zwembad en direct aan een mooi baaitje.
Ook voor de sportievelingen ideaal. Rondje hardlopen naar Tossa ( goede hoogte training) of rondje wielrennen. Ook wandeling langs de kust is een aanrader.