Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 20000m
Adresgegevens | Urbanización Chucheve C 24, 46164 |
Casa Amigo
Super leuke accomodatie.
Zeker voor wandelaars en stedenbezoekers.
Of gewoon relaxen bij het zwembad, of met een boek op het terras.
Fijn appartement, lekker en schoon zwembad, heerlijk dakterras met prachtig uitzich! Zeer hartelijke en buhulpzame gastvrouwen die ons zeer welkom hebben geheten en ons hebben geholpen toen wij autopech hadden. Enige minpuntje was voor ons de hitte in augustus: het appartement heeft geen airco, alleen ventilatoren, dus in de ochtend en avond ventileren met de buitentemperatuur. Als wij teruggaan zou het dan ook in voor- of naseizoen zijn.
Wat een top vakantie hebben wij gehad.
Heerlijke ruimte om je heen en wat een uitzicht op de bergen.
Tis heertlijk te vertoeven aan het zwembad, zeker met die lekkere warme temperaturen al daar..
Met de auto zit je zo in diverse dorpjes en natuurlijk in het prachtige Valencia.
Maar ook kan je vanuit je vakantiehuis mooie wandelingen maken..
Als je even tot rust wilt komen en echt op vakantie wilt gaan, ga dan naar Casa Amigo.... Dit wordt ook mede mogelijk gemaakt door de eigenaren Marina en Miriam en niet te vergeten Stijn..
Het is zeker een aanrader en we komen zeker nog een keertje terug..
Caa Amigo is een fantastische plek om heerlijk bij te komen. Het uitzicht vanaf het terras is fenomenaal en het zwembad is echt heerlijk. Het huis is mooi schoon en ruim genoeg om in te verblijven. Marina en Miriam zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Vanaf Casa Amigo is het heel gemakkelijk om met de metro naar het centrum van Valencia te gaan. Zeker een plek om een keer terug te komen.
Wij waren hier 13 dagen met 3 volwassenen. Het ruime appartement ligt op de 1e etage. Deze is te bereiken via een trap buiten. Het heeft 2 terrassen. Je komt binnen via een terras met een eettafel. Op dit terras heb je een ontzettend mooi uitzicht Wij hebben hier menig uurtje doorgebracht.
's Avonds heb je hier prachtige zonsondergangen. De woning van de eigenaren bevindt zich onder het appartement op de begane grond. Hun tuin bevindt zich aan de achterkant van het huis. Je hebt als huurder hierdoor privacy.
Wat helemaal super is, is het zwembad. We hebben iedere dag in 1 van de ligstoelen aan het zwembad gelegen en heerlijk genoten en gezwommen.Het zwembad ligt in een prachtige tuin. Er zijn zoveel soorten planten en bomen; je kijkt je ogen uit.Het is wel handig om een auto te hebben. Het schattige dorpje Pedralba ligt op 4 km.Casa Amigo ligt verder erg gunstig ten opzichte vande luchthaven van Valencia en de stad Valencia.
We hebben heerlijke dagen gehad, waren hier 11 dagen met 2 personen.
Goeie bedden , lang en breed genoeg.
Heerlijk zwembad en een fijne buitendouche. Iedere dag er gebruik van gemaakt, s' avonds was het zwembad mooi verlicht. Ook lekker in de zon en schaduw kunnen genieten van het zwembad en tuin.
Marina en Meriam hadden veel tips voor de omgeving. Zo ook een fantastische optocht in Pedralba kunnen meemaken met vuurwerk en trommels en verkleed.
Een paar keer met Marina een mooie wandeling in de omgeving gemaakt, ook Stijn was van de partij. Veel oog voor de natuur en omgeving.
Een centraal punt waar je binnen 40 minuten op mooie plekjes bent.
Een auto huren is daarom erg handig.
Het appartement is erg compleet en anders vraag je het en komt het jouw kant op. We komen zeker terug.