Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 2 reviews

Ruimte

gewoon ongelooflijk
Door Nora op 15-08-2023

Ik heb Afisso de afgelopen 8 jaar bezocht en 6 daarvan specifiek in Sofia en ik kan zeggen dat ik het voor geen enkel ander huis zou willen ruilen. Ik heb in alle appartementen verbleven, allemaal erg leuk. de buitenkant en het meubilair zijn volledig gerenoveerd. het lijkt niet op de foto's die Ross Holidays heeft, ze zijn erg oud. de tuin is geweldig, je kunt overal zitten omdat er tafels rond de omtrek staan. het uitzicht is ongelooflijk, de bedden en beddengoed zijn enkele van de beste die ik heb gezien. het zwembad heeft op een gegeven moment een hot tub.de eigenaren zijn geweldig, vooral Katia is erg lief en behulpzaam. ze is zeer goed geïnformeerd over wandelen naar alle nabijgelegen dorpen van Pilion, maar ze zal je overal doorheen leiden. ze ziet er erg jong uit maar ze is rond de 30 en zeer goed opgeleid, gesprekken met haar zijn altijd leuk.bezoek het zonder een tweede gedachte. tijdens de coronaperiode werkte het zonder reis

Tussen de Grieken
Door Sander Janssen op 23-11-2022

Een ruim appartement met weids uitzicht! Een uitstekende eigenaar die betrokken was. Het zwembad was prettig om na een dag wandelen even af te koelen.