Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Boerhaarsveld
Bij Boerhaarsveld ontdek je een heerlijke plek waar je in een gezellig vakantiehuisje staat. De zon schijnt stralend, het landschap is prachtig, en je voelt meteen die echte vakantiekriebel. Dit is dé plek waar je ontspannen en genieten wordt. Stap je slippers uit en beleef een onvergetelijke tijd op deze Brabantse parel!
De ligging
Boerhaarsveld ligt in Brabant, een ideale plek voor wie van rust en natuur houdt. Het ligt makkelijk bereikbaar, of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt. In de omgeving vind je gezellige dorpjes en mooie natuurgebieden, perfect om te fietsen, wandelen of gewoon te genieten van de frisse lucht. De streek zit vol leuke activiteiten en bezienswaardigheden, dus je vakantie begint al bij aankomst. Bereid je voor op een stralende tijd, vol mooie herinneringen en veel ontspannen momenten!
Wanneer je bij Boerhaarsveld aankomt, voel je gelijk dat je op vakantie bent. De huisjes stralen gezelligheid uit, ingericht voor comfort en lekker knus. Je kunt genieten van een mooie tuin en een speelweide voor de kids. Het vakantiepark biedt faciliteiten die je vakantie compleet maken, zoals een loungeplek waar je in de warme zon neerploft of een jeu-de-boulesbaan voor gezellige spelletjes. Wat deze plek echt bijzonder maakt, is de rust en de warme sfeer die je overal voelt. Je merkt meteen dat je hier je zorgen achter kunt laten, klaar voor relaxed genieten.
Boerhaarsveld heeft geen restaurant ter plekke, maar je begint je dag goed met verse broodjes bij het ontbijt. Mocht je uit willen eten, dan haal je eenvoudig in de omgeving iets lekkers, of je bakt samen een lekker avondmaaltje in je eigen keuken. Het is heerlijk om na een dag buiten je slippers uit te doen en te genieten van een simpele, smaakvolle maaltijd. In de omgeving vind je bovendien gezellige theetentjes en eetcafés, perfect voor een relaxed diner of een kop koffie in de zon.
Wat je moet weten: de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of niet het hele jaar door open, bijvoorbeeld door het seizoen of onderhoud. De huisjes zijn compleet ingericht, maar neem zelf handdoeken mee. Voel je gerust, je gaat hier een ontspannen tijd tegemoet. Alles is goed geregeld voor een zorgeloze vakantie, zodat je je nergens druk om hoeft te maken.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Warmenbossenweg 5, 9443 TN |
Boerhaarsveld
Een rustig park met particuliere huisjes... dus varierend in interieur en voorzieningen.
Altijd gastvrije ontvangst, behulpzaam en er is veel mogelijk als het gaat om specifieke wensen.
Wij komen al jaren vanwege het betaalbare en gerieflijke onderkomen tijdens het HIBF in Grolloo.
Maar ook toen dát niet doorging vanwege Covid-19 zijn we wél naar Boerhaarsveld gegaan: fijne uitvalsbasis voor mooie fietstochten naar oa Grolloo, Amen, Westerbork, Hooghalen (herinneringskamp Westerbork), Borger enz...
Het park breidt zich nog steeds uit, dus nu wat bouwactiviteiten, maar voor ons niet hinderlijk.
Voor ons telt vooral het onderkomen zelf en de locatie...dat er wel of geen activiteiten of voorzieningen voor kinderen zijn is voor ons niet belangrijk.