Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.2

Over Camping Rodas

Camping Rodas in Roses (Costa Brava) ligt op 500 meter van het strand. Wie liever niet in de zee zwemt, kan ook in het zwembad een duik nemen. Op het terras van de camping word je snel geholpen en het sanitair wordt meerdere malen per dag goed schoongemaakt. Tip: maak eens een strandwandeling naar het gezellige centrum van Roses.

Deze camping oogt als een pareltje vol zon en gezelligheid. Vakantiegangers genieten van super schoon sanitair en een vriendelijk team dat altijd klaarstaat. Het restaurant met terras bij het zwembad serveert eenvoudige, lekkere maaltijden voor een goede prijs. Het strand, de winkels en de boulevard liggen allemaal op loopafstand, waardoor je de sfeer van Roses snel proeft. De gezellige animatie en voldoende strandstoelen maken het helemaal af. Het veldje voor sport beweegt lekker mee en de kleine plek was perfect voor de vouwwagen. Het enige kleine minpuntje is de honden op de camping, maar dat mag de pret niet drukken. Een plaatje om zeker weer terug te keren, vol herinneringen aan zon, zee en stralende dagen.

• Fietsverhuur

9.2
FenomenaalScore uit 13 reviews

Top camping
Door Karin op 16-08-2025

Fijne camping , zo schoon sanitair nog nooit gehad, vriendelijk personeel, restaurant met terras bij het zwembad, eenvoudig lekker eten en drinken voor een goede prijs.
Supermarkten op loopafstand, boulevard naar Roses en strand ook loopafstand, centrum van Roses 25 minuten lopen.
Wat ontbreekt op de camping is een sportveld voor bv voetbal of basketbal.
Wij waren met onze vouwwagen en dat pastte precies , was voor ons een kleine plek (257) er zijn ook grotere plekken .

Genieten in roses
Door Woudenberg op 07-08-2025

Een van de leukste camping net over de grens.
Enigste min punt zijn de honden op de camping

Camping rodas Spanje
Door Severine op 10-07-2025

Super content van deze camping !!
Bungalow proper bij aankomt, flesjes fris water in de koelkast bij aankomst ook toiletpapier was voorzien.
Sanitair proper en werd meermaals per dag schoongemaakt.
Genoeg strandstoelen rond het zwembad voor iedereen.
Eten is het restaurant lekker en niet duur.
Animatie was ook leuk .
Strand en winkels dichtbij, ook een mooie boulevard.
Een plaatjes om zeker terug te gaan !!!

Top vakantie gehad
Door Miranda op 22-07-2024

Wat een heerlijke camping. Super vriendelijk personeel en ontzettend schoon.
De hele dag werd er gepoetst.
Wij komen volgend jaar zeer zeker terug! Nu al zin in!

SUBLIEM
Door José Ouwerkerk op 18-06-2024

Een goed onderhouden en mooie camping met zeer betrokken personeel.
Receptie, restaurant, sanitair, etc. al het personeel is zeer vriendelijk.
Modern, mooi en zeer schoon sanitair, wordt de hele dag schoongehouden door twee dames.
Op loopafstand, ca. 10-15 minuten, van het strand, 3 supermarkten op loopafstand.
Brood op de camping verkrijgbaar, er is een een bibliotheekje.
Restaurant is prima en gezellig zo aan het zwembad.
Standplaats was groot genoeg voor onze caravan (6,5 meter in totaal).

Zéér schone camping!
Door Marleen Lakerveld op 28-09-2023

Wij verbleven van 19 mei tm 15 juni 2023 op camping Rodas in Roses, Costa Brava en waren zeer onder de indruk van het vriendelijke ontvangst, om de grote plekken, het geweldig schone sanitair dat van 7.30 uur tot 20.00 uur constant bemand was door 2 zeer vriendelijke dames, van het schoon maken en houden van het terrein, het onderhoud van de vele planten, van het restaurant waar je heerlijk kon eten, een lekker drankje of een heerlijk ijsje kon nemen en waar je s'morgens lekkere verse broodjes kon halen.
Het zwembad zag er keurig en verzorgd uit met vele ligbedden rondom het zwembad en op een grasveld.
De camping is ideaal gelegen, ongeveer 500 meter van de schitterende boulevard ( 7km.lang) aan het mooie strand met vele terrasjes, restaurants, winkeltjes etc.
Binnen een straal van 500 meter zijn er 3 supermarkten en het centrum is op 3km. Er zijn in de omgeving vele bezienswaardigheden. Dus.....voor ons zeker voor herhaling vatbaar!