Adresgegevens | Avda Verona - Terol, 17250 |
Camping Vall d'Or
De ligging van de camping en de camping plaats zijn top, maar daar is alles mee gezegd. Het sanitair is vreselijk.... de toiletten en douches zijn ronduit smerig. Wastafels en toiletten lopen zelfs over. De prijs kwaliteit is uit verband. Deze camping zal ik zeker nooit adviseren.
Nog nooit eerder zulk smerig sanitair getroffen. De prijs kwaliteit verhouding is ronduit slecht. Je betaald voor faciliteiten, maar die zijn er niet (zwembad) of ze zijn slecht (sanitair). De ligging van de camping is daarentegen fantastisch. Toch kom ik er nooit weer.
Camping op een fijne locatie ten opzichte van het centrum. Grote plekjes. Front beach plekjes liggen prima maar de parkeerplaats naast de camping geeft erg veel herrie s nachts. Prijs kwaliteit is onvoldoende en dat heb ik het nog alleen maar over het voorseizoen. Douchekranen werken erg slecht en het water is vaak koud. Ook om af te wassen zijn er maar 2 kranen waar warm water uit zou komen naar dit water is lauw tot koud. Lastig afwassen dus.
Vieze gore bende en je reservering is niets waard, ze zetten je doodleuk op een andere plek. Klagen betekent vertrekken of mond houden. Luifel paste er niet meer aan. De prijs voor 4 weken staan is buiten proportioneel. Sanitair is diep triest en erg vies. Er zijn zo weinig douches en toiletten dat de wachttijd 30 min is, terwijl je wacht staan de jeugdkampen te schreeuwen, roken en met beatboxen in de doucheruimten. Stront zit aan de muren. Terrein word niet onderhouden en moet je als campinggast zelf harken. Water tappen moet je 100 meter lopen met je jerrycan en het water loopt er met een pisstraaltje uit. Warm water tappen is maar op 1 punt op de camping en met regelmaat op. De poort naar het strand staat de hele dag jeugd van de kampen te roepen om open te doen, daar zij geen eigen pasje krijgen. Poort word door deze jeugd dagelijks gesloopt of het hek stuk geknipt. Eigenaresse loopt schreeuwend over het terrein en maakt ruzie.
XL beach plaats gereserveerd (kinderen komen later). Bij aankomst was deze niet beschikbaar. Kregen een standaard plaats met toezegging van de plaats ernaast welke vrij zou komen. Door tussenkomst van de eigenaresse ging dit niet door, die wilde geld zien. Nu blijkt dat veel Nederlandsche gasten als oud vuil worden behandeld, slikken of je vertrekt maar. Nu staan we op de plaats welke voor een ander gereserveerd stond, die staan op de plaats van …… Nog nooit zo’n zooitje meegemaakt