Laagste prijsgarantie
8.2FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Over Les Medes

Camping Les Medes (Estartit) is een kleinschalige en zeer schone camping. In het restaurantje of in de snackbar kun je terecht als je even niet wil koken. Overdag vermaken de kinderen zich met de gezellige animatie-activiteiten of in het zwembad. Aanrader is om eens de Montgri te beklimmen en daar het fort te bekijken. Of ga een dagje naar Girona.

• Camping Castell Montgrí

• Tafeltennis

• Zandstrand

Apartat de Correus 140, CP 17250

8.2FantastischScore uit 116 reviews

Leuk maar niet voor ons.
Door Loes op 25-08-2023

Onze eerste zomer vakantie aan de Costa Brava. De camping staat vooral vol met mensen die er al jaren komen (ik denk dat dit op bijna iedere camping aan de Costa Brava zo is). Maar deze mensen weten van te voren welke plek ze moeten reserveren. Wij niet helaas en hadden een kleine plek. Het paste maar net en we stonden “hutje mutje”. Auto op parkeerterrein in principe prima , wij rijden een bus daar ga je niet zo snel de camping mee op. Dus alles in de bolderkar en dan op die manier. Wij kwamen ook nauwelijks van de plek af met onze bus na het plaatsen van de caravan omdat alles zo dicht op elkaar staat. Veel kliekjes onder de kinderen, dochter van 11 wat meer aansluiting dan onze zoon van 13. Onze kinderen zouden overigens volgend jaar weer terug willen 😉 Laatste 1.5 week zaten we omringd door Spanjaarden. Voor ons weinig aansluiting.
Altijd schoon sanitair. Alles dichtbij met de fiets. Leuke camping maar volgend jaar een andere.

Heerlijke vakantie gehad
Door Ineke op 14-08-2022

Voor ons was het als 1 van de weinigen de eerste keer op deze camping en de eerste keer naar Spanje. Beide is ons super goed bevallen. We moesten eerst even wennen aan de kleine plaatsen, maar met de auto op de grote parkeerplaats, konden we ons prima redden. Omdat de camping klein is ben je overal super dichtbij. Wij zaten tegenover het toiletgebouw en de hele dag werd er schoongemaakt, echt fantastisch! Sanitair was echt top!! Zwembad was heerlijk, altijd genoeg ruimte. Animatie was leuk met de disco's en de silent disco's!

Goed, gastvrij en correct
Door Ad van boxtel op 13-03-2020

We hadden gereserveerd en 50 euro aanbetaald.
Een week vooraf door ziekte geannuleerd en we kregen keurig reserveringskosten
Terug.
Dat maak je niet vaak mee.
Geweldig
Thank you very Munch familie Pla Coll!!
👍👍👍👍👍

Heerlijke camping
Door Richard op 04-02-2020

Afgelopen jaar wederom naar Les Medes geweest. Inmiddels al 6x hier geweest (niet jaarlijks), en elke keer voelt het weer goed . Fijne camping, super netjes sanitair (wat ik echt belangrijk vind) en wordt continu schoongehouden overdag, mooi zwembad en mooie omgeving.
Aardig personeel en leuke animatie voor de kinderen.
De camping ligt op fietsafstand van het dorp, en langs de camping rijdt een treintje langs die je naar de stad kan brengen.
In de omgeving zijn leuke tochtjes te maken langs de baaitjes in de ondergelegen dorpjes. l'Escala en Girona liggen op korte afstand en Barcelona is ook goed te doen vanaf hier (1.45 uur rijden)
Wij komen zeker nog eens terug!

Fantastisch
Door Karin op 01-12-2019

Voor het eerst op deze camping geweest.
We hebben genoten! Vriendelijk personeel, schone sanitaire voorzieningen en prima plaatsen.
Op deze camping verblijven veel mensen die elkaar al jaren kennen, veel Engelsen ook maar wij voelde ons als nieuwkomers beslist niet buitengesloten, integendeel zelfs. Veel leuke contacten gehad met mensen op de camping.
Wij komen hier zeker terug!
Een aanrader; wij dachten dat we eind september niet meer hoefde te reserveren, we hadden nog wel plek maar de camping stond aardig vol, vermoedelijk omdat de camping het hele jaar open is, volgende keer reserveren we wel!

Nooit meer verkassen dan naar iets anders
Door Vakantieliefhebber op 01-10-2019

Het sanitair is schoon. We hadden een prima plek tot we moesten verkassen. De plek bleek de helft tezijn. De zakluifel(deze zijn niet eens zo groot) kon maar net uit.
En dan de super luidruchtige jongeren die vol drank tot tegen de ochtend vloekend tegen over je staan. Over groepjes gesproken kom je op een andere plek er word door sommige mensen niet eens gedag gezegt.wij nederlanders onder elkaar. Vreselijke laatste week.