Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Golfbaan: 10000m
Winkelmogelijkheden: 12000m
Adresgegevens | (postbus) Calle Maestro Antonio Muñoz 8, MEE-071, 29120 |
Casa Don Carlos
Laatste keer volop genoten als gezin met aanhang van de goede zorgen van Ronald en Carlo. Auto van Tony's was op tijd, kaartjes voor Alhambra lagen klaar, de hosts waren weer zeer goed in informatie en gastheerschap. Tip over museum van de illusies was prima.
Wat een geweldig verblijf hebben wij gehad. Carlo en Ronald zijn top gastheren en geven je bij aankomst gelijk een warm welkom. De B&B ligt werkelijk prachtig (wat een uitzicht !!) en je wordt er helemaal 'zen'. Prachtig Spaans (gezellig) sfeertje en aan alles is gedacht. Fijn bed ook en een heerlijk ontbijt met o.a. zeer smakelijke eigen gemaakte jam. Wat ook opvalt is dat de kamer en badkamer bijzonder schoon zijn en heel praktisch ingericht voor de reiziger. Kortom echt een aanrader ! We'll be back :-)
Wat een fantastische B&B! Geweldige eigenaars. Super schone kamers. Heerlijk ontbijt. Super lekkere gezellige diners. Lunchkaart en tapasplank helemaal top. Ze weten zoveel over Spanje en de omgeving dat ze voor elke gast goede tips hebben . Wij hebben fantastisch mooie toeren kunnen rijden. Kortom super verblijf gehad. Gelijk voor 2026 weer 12 nachten geboekt. Aanrader!
Een paar geweldige dagen doorgebracht bij 'Don Carlos' in een heel mooie en rustige omgeving. Een absolute aanrader. Alles tot in de perfectie geregeld. Mooie kamer, heerlijk eten, heel fijn zwembad en last but not least: geweldige gastheren! Ronald en Carlo, dank voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten.
Wij werden gastvrij ontvangen door Carlo en Ronald. Wat een prachtige B&B met een huiselijke sfeer. Fantastisch uitzicht. En alles is aanwezig voor een rustige dag bij het zwembad. Van maandag tot vrijdag kan je eventueel ook mee eten de heren maken dan een 2 gangen diner. De kamer zijn sfeervol ingericht, veel opbergruimte en super schoon. Wij hebben vanuit de B&B wat leuke activiteiten gedaan. o.a Een bezoek aan Alhambra in Granada De wandeling Caminito del Rey hebben we gelopen en fietsen in Malaga. Ook zijn we in Torremolinos, Benamàdena en Marbella geweest.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.