Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

Over Camping Treumal

Camping Treumal is een terrassencamping in Spanje met uitzicht op zee. Houd er rekening mee dat er hierdoor wel veel hoogteverschil is. Het zwembad is klein maar er hoort ook een privéstrand bij de camping. Naast de mooie stranden langs de kust kun je ook goed wandelen en fietsen in de omgeving of breng een bezoek aan Girona.

De camping straalt een zonnige sfeer uit, vlak aan zee met prachtig uitzicht. Vakantiegangers waarderen de groene, bloemrijke inrichting en de gezellige terrassen met uitzicht op het strand. Het strand zelf is heerlijk om langs te wandelen en het water helder en verfrissend. Ze genieten van de speelmogelijkheden zoals volleybal, tafeltennis en voetballen, en de rustige zwembaden zijn perfect om even af te koelen. Het geluid van de zee en de geur van vers brood in het winkeltje zorgen voor mooie herinneringen. De locatie en de sfeer maken dat velen willen terugkomen, ondanks dat er af en toe blaffende honden waren. Alles bij elkaar zorgt dat voor een ontspannen, levendige en gezellige vakantie-ervaring.

• Airconditioning

Prachtige camping
Door Linda
Zoover Ontdekker
op 07-08-2026

Hele mooie camping. De ligging aan zee is fantastisch. Je kunt er prachtig snorkelen. Het is een terrassen camping dus houd rekening met wat klimmen als je heen en weer loopt. Wij hadden wel echt een heel klein plekje waar we maar net op pasten met onze vouwwagen en 1 bijzettentje, we wilden eigenlijk 2 bijzettentjes maar dat paste echt niet. Winkeltje heeft elke dag vers brood. Zwembaden zijn wij eigenlijk niet geweest, nodigde niet echt uit en bedjes constant bezet. Pad langs het strand richting Platja d'Aro is prachtig om te lopen. Het enige minpuntje voor ons waren de blaffende hond(en) aan de overkant (niet op de camping zelf) en dat ging soms echt de hele avond en nachten door..
Onze jongens hebben savonds vaak gezellig gevoetbald met jeugd, er is ook volleybal, basketbal, tafeltennis en jeu de boules.
Voor ons wel redenen om eens terug te komen, al twijfelen we wel vanwege het vele geblaf..

Prachtige camping -43eb2ff0-8489-47c9-b5c1-bbaf6f5f7362Prachtige camping -906e8be4-a6a9-45ea-a939-86a6dc335fa1Prachtige camping -1dab5bba-336b-40f6-86fc-357a8bf14e09
Mooi ingericht- en groene camping
Door Bina Manurung op 25-08-2025

2 wkn camping Treumal als goed ervaren. Aan het strand (baai) dat zag er schilderachtige uit. Mooi uitzicht aan de zee uit de camping.
Camping mooi en goed ingericht. Groen en veel bloeiende bloemen.
Restaurant is echt op een goede plek met uitzicht tot strand en zee. Mooi spaanse gebouw.
Personeels spraken slecht engels waardoor miscommunicatie. Mijn dochter was tot 2 keer ondervraagd door personeel zomaar ondanks de bekende armbandje. Met slechte engels ervaarde mijn dochter dat als bedreigingen.
De camping verlichting met name de kant van het strand is erg fel, dat zou veel mooier geweest als het een warme lampen zijn geweest 😁.
De zwembad voor de kleintjes ( niet geweest) en Ronde zwembad zag er onaantrekkelijk uit maar de pret was niet minder geworden want dan heb je de ze om lekker af te koelen. Het water was helder.
Ik zou nog een keer terug willen komen.

Prachtig uitzicht.
Door Johan op 05-03-2025

Zwembad was prima, lekker om af te koelen
Je moet geen zwemparadijs verwachten, hele mooie locatie, personeel was prima en terras was fijn en mooi uitzicht. Restaurant was matig, tip : achtergrond muziek zou wel fijn geweest zijn. We zijn wel met eigen caravan geweest maar een gemiddelde van 6 is te laag.

Veel wel tegen.
Door Irene op 28-08-2024

Wij zaten in een mobile home. Op zich niets mis mee. Vrij ruim en schoon. Alleen de bedden waren echt slecht en kraakte enorm als je je wilde omdraaien. Geen kurkentrekker, soepkommen en haakjes aanwezig. De camping was wel mooi opgezet met veel bloemen en groen.
-Het strand was FANTASTISCH!!
-De zwembaden waren zeker minder. Grote bad was 70cm diep en bomvol met baby's en kleine kindjes. Het kleinere bad was bomvol met jeugd die bommetjes wilde maken.
-Animatie???? Om 23.00u was de camping dood. Niets voor tieners geregeld.
-Het stadje Platja d'Aro is ruim 40 min lopen.
Ze zijn overnemen door Capfun maar missen duidelijk de FUN.
Voor ons zeker niet nog een keer.

Treumal/Capfun
Door Saffy op 03-08-2024

Prachtig gelegen terrassencamping met mooi eigen strand. maar kleine plekken voor caravans/campers groter dan 7 meter sinds dit jaar. Is dit jaar overgenomen door Capfun, en is er niet beter op geworden. Dat wij er waren zijn de mooiste plekken ingenomen door stacaravans en niet de mooiste. Waren ze nog volop aan het plaatsen. Blijven alleen dus plekjes over waar geen stacaravans kunnen staan. Sommige plekjes zijn net groot genoeg voor VW camper. Sanitair dik in orde. Personeel zeer vriendelijk.
Bij het kantoor van aanmelding omdat het overgenomen is door Capfun, liepen reserveringen in het honderd.
Deden wel hun best. Restaurant geen haute cuisine maar niks mis mee.
Prachtig aangelegde tuin. En ook mooi zwembad met bedjes maar niet heel diep, dan moest je een terras naar beneden. een stuk kleiner zwembad vlakbij de ingang.
Bij het strand een wandelpad maar je moet wel goed kunnen klimmen. Wel leuk om te doen en mooie uitzichten.

Mooie nette camping
Door Manon Jonker op 24-08-2022

Onderaan bij het strand heb je mooie caravan plaatsen. Je loopt zo naar het strand, waar het vervolgens hutje mutje vol ligt.
Een goed restaurant op de camping en een snackbar . Winkeltje waar je vers brood en van alles kunt kopen.
Wij hebben er 5 dagen gestaan en dat was ook genoeg. (Ivm wat kleinere plekken en zeer dicht op elkaar)