Over Camping Playa Montroig
Camping Playa Mont Roig del Camp is een luxe camping aan de Costa Brava. Hier drink je een lekkere Spaanse sangria terwijl je geniet van de zon of een van de avondshows. Gezinnen met kinderen van alle leeftijden kunnen hier terecht en er zijn zelfs twee verschillende disco’s. De camping is niet ver van de kust en vlakbij de Spaanse stad Tarragona.
Vakantiegangers zijn dol op de fantastische ligging aan het strand van de camping en de luxe van het sunset huisje, inclusief een gloednieuwe vaatwasser tijdens hun verblijf. De netheid en het goed onderhouden terrein krijgen veel lof, evenals het professionele animatieteam dat zumbales in de ochtend aanbiedt als een echte aanrader. De camping blinkt uit in hygiëne, met uitstekend sanitair en een prachtig aangelegde omgeving. Bovendien biedt de camping eerlijke prijzen voor snacks zoals ijsjes en suikerspinnen, en de supermarkt op het terrein met heerlijke broodjes en een uitstekende slagerij wordt zeer gewaardeerd. Een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen met mooie plaatsen en baaitjes.
- € 623
Camping Tamarit Beach Resort
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 242
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Carretera N-340 Km. 1136, E-43300 |
Camping Playa Montroig
Fantastische ligging aan het strand heeft deze camping. Het sunset huisje is heel luxe, tijdens ons verblijf werd zelfs de vaatwasser vervangen. De camping is schoon en wordt goed onderhouden. Het animatieteam is professioneel. Zumbales in de ochtend is een aanrader!
Mooie schone camping. Ze besteden veel tijd in het onderhoud en schoonmaken van de camping. Wij zaten in zone D en helaas was hier geen strand meer..wat voor ons wel een tegenvaller was. Tip neem waterschoenen mee ivm de dikke stenen en keien in het water. Zwembad is mooi aangelegd en ook hier is alles weer heel schoon. Wel zijn de lifeguards erg streng. Je hoort ze werkelijk de hele dag fluiten op hun fluitje, erg irritant. Spelen, balletje overgooien, ringen opduiken of even op je nek zitten het mag allemaal niet. Verder hanteren ze eerlijke prijzen een ijsje halen of een suikerspin kopen het is allemaal niet duur. Boodschappen doe je prima in de supermarkt op de camping , heerlijke broodjes en een uitstekende slagerij.
Wat betreft de plekken premium classic en premium deluxe.. wij zagen het prijsverschil hier niet in terug.
Tip aan personeel van de receptie en de ijssalon...een glimlach is gratis!
We hebben deze camping vooral geboekt om de directe ligging aan het strand. Bij aankomst bleek echter dat het strand bij onze zone volledig was weggespoeld en dus niet toegankelijk. Hierdoor moesten we naar het andere gedeelte ( 10 min lopen) waar het dus behoorlijk druk was. Snap wel dat dit voor een camping overmacht is, maar was wel handig geweest om hier aan de voorkant over te communiceren ihkv verwachtingsmanagement..
Hadden geen WiFi in onze zone, wat voor de Kids tegenwoordig een must is. Zwembad was een mierenhoop, geen ligbedjes en er mocht niets. Gezien de prijs dat we betalen voor deze camping waren de verwachtingen toch echt anders.
Positieve is dat het een prachtig aangelegde camping is, sanitair uitstekend ( hygiëne en aantal douches en toiletten) en een prima uitvalsbasis om de omgeving te bezoeken met mooie plaatsen en baaitjes.
Al met al voor ons het geld zeker niet waard.

Camping Playa Montroig
Camping ziet er verzorgd uit, maar veel te streng bij het zwembad veel kinderen worden er dagelijks uitgestuurd en weten niet eens de reden. Bij het linker deel van de camping is het strand volledig weggevaagd, plekken worden verkocht alsof ze aan het strand liggen, als je hier wat van zegt halen ze hun schoudersop. Ze vragen hier heel veel geld voor. Medewerker bij de receptie erg onbeschoft en fel. Er zijn veel verbeterpunten op deze camping
Mooie nette camping. Alleen met veel te veel regeltjes. In het zwembad mag je niets meenemen. (Bal etc)
Badmeesters fluiten overal voor. Veel te streng lijkt wel een strafkamp.
Geboekt via Homair en dat zullen we nooit meer doen. De Camping an Sich is goed. Echter de kwaliteit van de huisjes en de service van Homair is ondermaats en staat niet in verhouding tot de prijs.
Ik heb voor twee families op één reservering twee mobilhomes geboekt. De huisjes stonden ver uit elkaar. Eén huisje was bij een stinkend waterput geplaatst waar mensen van campeerplekken ook nog eens hun afwas deden. Hier zijn we diversen keren over in contact geweest met Homair maar er kon niets aan gedaan worden, SMAKELIJK ETEN!!! Warm water was er niet tot nauwelijks, hier ben ik 3 dagen met Homair ter plekke bezig geweest om het verbeterd te krijgen. Koelkasten koelden niet, deze zouden te vol zitten volgens Homair. Onzin natuurlijk, gewoon een kwestie van betere apparatuur aanschaffen.
Al met al is de kwaliteit van de huisjes van Homair en de medewerking om zaken op een goede manier op te lossen ondermaats.