Garden of Sun Hotel

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Garden of Sun Hotel
Stap binnen in de wereld van comfort en ontspanning bij Garden of Sun Hotel, een paradijs voor strand- en zwembadliefhebbers. Met zijn uitnodigende buitenzwembaden, waterglijbanen en ligging vlak bij het zachte zandstrand, biedt dit hotel eindeloos waterplezier en zon. Een plek waar elke dag voelt als een ontsnapping aan de dagelijkse sleur.
De Ligging
Garden of Sun Hotel geniet van een benijdenswaardige locatie, slechts 150 meter van het verleidelijke strand en dichtbij de sprankelende jachthaven. Haltes van het openbaar vervoer liggen op een steenworp afstand, wat de verkenning van de omgeving moeiteloos maakt. Het bruisende centrum van Altinkum, met zijn scala aan winkels, bars en restaurants, ligt op slechts 1 kilometer afstand. Bezienswaardigheden zoals de Tempel van Apollon zijn gemakkelijk te bereiken. Voor de vakantiegangers die verder willen verkennen, ligt de stad Didim op ongeveer 1 km en Bodrum op 100 km. De luchthaven Bodrum (BJV) bevindt zich op ongeveer 90 km afstand, terwijl Dalaman (DLM) iets verder ligt, op circa 229 km.
Garden of Sun Hotel biedt een indrukwekkend scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger te bekoren. Met 250 kamers en suites verspreid over 7 verdiepingen, biedt het hotel comfortabele en toegankelijke accommodatie. De buitenzwembaden, inclusief kinderzwembaden en een zone met waterglijbanen, beloven onvergetelijke momenten van plezier en ontspanning. Voor degenen die willen ontspannen, is er een spa, sauna en hamam beschikbaar, terwijl actievelingen kunnen kiezen uit een breed scala aan activiteiten, waaronder fitness, tafeltennis en fietsverhuur. Vakantiegangers met kinderen zullen de kinderclub en speelruimtes waarderen, wat het hotel een ideale keuze maakt voor gezinnen.
Bij Garden of Sun Hotel kunnen vakantiegangers zich culinair laten verwennen in het restaurant, koffiehuis en de bar. De all-inclusive optie omvat buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, evenals snacks en een selectie van alcoholische en alcoholvrije dranken. Voor de kleine vakantiegangers zijn er speciale kindermenu's, waardoor het hotel zorgt voor een zorgeloze en smakelijke ervaring voor iedereen.
Het hotel is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, hoewel het aangeraden is vooraf contact op te nemen voor specifieke wensen of informatie. Ter plaatse kunnen Visa en MasterCard worden gebruikt voor betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers die het naar hun zin hadden, prezen vooral het fantastische eten en de vriendelijkheid van het personeel. Ze benadrukten hoe per hotel elke dag voor aroldoende variatie zorgde met basisgerechten en een uitstekend grill buffet, waardoor het eten nooit eentonig werd. Het zwembad en de kamers, hoewel niet dagelijks schoongemaakt, werden ook als positief ervaren. De gastvrijheid van het entertainmentteam en de spa-medewerker droegen eveneens bij aan het plezier van hun verblijf. Ondanks dat het personeel volgens sommigen nog wat kon leren, was hun vriendelijkheid voor veel vakantiegangers van grote waarde.
24 uur inchecken
E-mailadres | |
Adresgegevens | 3.Plaj 3 Plaj Didim, Altinkum, TR-21601 |
Website |
Garden of Sun Hotel
Een heerlijk hotel met fantastisch eten. Ik snap niet dat mensen klagen over het eten en zeggen dat het elke dag hetzelfde is, dit is absoluut niet waar!!! Natuurlijk zijn er wat basisgerechten die er (bijna) elke dag zijn maar daarnaast is er voldoende keuze uit andere gerechten en ook het grill buffet is fantastisch....
Hygiëne was zeer slecht, eten was ook niet gevarieerd, alleen de ligging was goed, wij gaan ook niet meer naar dit hotel!!!
Het is zeker geen 5 sterren hotel, eerder een 3 sterren hotel. Het eten is slecht, niet warm genoeg en eentonig. Mensen worden er ziek van. Bij ons in het gezin hebben 3 van de 4 voedselvergiftiging gehad, waarvan mijn oudste zoon 5 dagen ziek is geweest en we waren er maar 9 dagen. Na 2 dagen voelde hij zich iets beter en ging wat eten, toen begon alles opnieuw. Naast ons heb ik nog zeker 20 man gesproken waarbij hetzelfde gebeurde. De gast relations deed er niks mee en zei dat ze geen klachten hadden, terwijl ik wist dat al meerdere mensen geklaagd hadden. Kwam door de warmte zei ze, dan moesten we maar niet buiten komen. Al het eten werd opgestapeld op karren (zonder deksels erop) en later kwamen die karren weer terug en werd alles er weer ingezet. Heel slecht! Het personeel, de entertainment en de man van de spa waren wel echt heel aardig. Het zwembad was goed en de kamers werden niet elke dag schoongemaakt, maar waren wel goed.

Garden of Sun Hotel
Prima hotel erg naar ons zin gehad
Personeel moet nog een hoop leren voor het hoogseizoen maar ze zijn vriendelijk en dat vind ik een hoop waard
Ik weet niet waar te beginnen. Maar wat heeft dit hotel onze vakantie verpest! Bij aankomst om half 12 avond krijgen we niet eens wat te drinken aangeboden en dit met een baby en peuter. Hier moet je voor betalen wordt er dan gezegd, want all inclusive eindigd om 11 uur. Daar begon het al.. nou prima op naar de kamers. De kamers waren te vies voor woorden, ben vaker jn turkije geweest maar dit nog nooit meegemaakt. Ik durfde niet eens te douchen zo smerig is het. De slaapkamer is super oud en het rook vreselijk muffig. Als of er in geen jaren is schoongemaakt. Verder heb je niks op de kamer behalve een oudbollige tv. Geen water niks niet. Nou de volgende dag opgestaan en gaan ontbijten we waren wat aan de late kant en zowat alles was op en niks wordt bijgevuld en er lopen katten om je heen ( lekker hygiënisch). Eten is zowat elke dag het zelfde niet veel keus. Verder zitten tegels los bij het kinderbad ook in het speeltuintje voor de kinderen is alles oud, los en geroest.
slecht,geen servise,plasiek bekers,,1 fles water bij aankomst in kamer,om 23u in hotel, slechts soep en droog brood,anders nieks,geen flesjes water,dagelijks dus zelf grote fles vullen, slecht eten de eerste dagen,plastiek lepeltje,5 sterren hotel???? nooit gezien in 4 hotel,vuil bed aan de zijkant,papier van de muur in kamer,klein badkamertje met geen comfort,animatie niet zo geweldig,om 11 u savonds alles betalen,5geen coctails,of betalen,handdoeken zijn zo zwaar als dekens en kleine is zoals karton,zwembad 150 diep,met slechts enkele trapjes en voor de rest wie ni kan zwemmen mag aan de kant hangen,alles is er Turks gericht,voor 5*mag er wel wat meer ander eten gegeven worden,ook geen enkel glas word er bediend aan tafel,je moet voor alles aanschuiven,en dan nog het enorme lawaai van de zware stoelen,2 liften te weinig voor een bomvol hotel,enig goed puntje het eten verbeterde na een week en toch blijft het een 2 ,ben moe van op reis te gaan in plaats van uitgerust

- € 445
Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 536
Maxeria Blue Didyma