Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9.7

• Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award

Over Hotel Ruyghe Venne

Bij Hotel Ruyghe Venne voel je meteen de vakantiebestemming dichtbij. Dit gezellige hotel ligt in Westerbork, klaar om jouw comfort en plezier te bieden. Met heerlijke faciliteiten en een mooie omgeving wordt dit jouw ideale uitvalsbasis. Stap binnen en proef alvast de vakantiesfeer die je lang zal bijblijven!

De ligging

Hotel Ruyghe Venne ligt in Westerbork, perfect voor een relaxte vakantie in het noorden van Nederland. Het is makkelijk te bereiken en ligt dichtbij mooie natuur en leuke activiteiten, en geeft je dat fijne vakantiegevoel vanaf het eerste moment.

Als gast bij Hotel Ruyghe Venne voel je je snel thuis dankzij het vriendelijke personeel en de ontspannen sfeer. Je kan gebruik maken van handige faciliteiten zoals een bagagedepot, een kluis, wasservice, en een conferentieruimte voor zakelijke dagen. Voor je connectie is er Wi-Fi in het hele hotel, en je kunt fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Rolstoelgebruikers vinden hier ook toegankelijke kamers en faciliteiten. In de tuin kun je heerlijk ontspannen, en dat alles ligt klaar om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar je makkelijk je dag begint met een vers ontbijtje. De sfeer is gezellig en laagdrempelig, ideaal om even bij te praten of te ontspannen na een dag vol activiteiten. Wat je ook kiest, je krijgt altijd verse broodjes en lekkere koffie, perfect om voldaan op pad te gaan of te genieten van een gezellige avond.

Je betaalt ter plaatse enkel de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen, deze zijn niet inbegrepen bij de prijs. Sommige faciliteiten kunnen gepast worden of tijdelijk gesloten, afhankelijk van het seizoen en onderhoud. Maar maak je geen zorgen, je bent hier goed voorbereid en kan volop genieten van alles wat Hotel Ruyghe Venne te bieden heeft.

Wat een fijn verblijf bij dit enjoyhotel! Het begint al bij die warme ontvangst en het vriendelijke personeel dat altijd klaarstaat. Het gevoel dat je je thuis voelt, straalt door in alles: de gezellige, knusse kamers en het heerlijk eten dat je doet watertanden. Je ruikt de frisse, aangename geur van het hotel zodra je binnenstapt en hoort het zachte geroezemoes van tevreden recreanten. De omgeving is prachtig en zorgt voor die ultieme vakantiekriebel. De service en vriendelijkheid maken dat je je meteen welkom voelt en alles soepel verloopt. Het hotel is echt een plek waar je met een glimlach op terugkijkt. Herinneringen aan zon, gezelligheid en ontspanning zorgen dat je zeker weer wilt terugkeren.

• Fietsverhuur

Beilerstraat 24A, 9431 TA

Hotel Ruyghe Venne

9.7
FenomenaalScore uit 180 reviews

Topper onder de Enjoyhotels.
Door Enjoy gast op 01-02-2026

Geweldig verblijf! Alles klopte gewoon. Gezellig en knus hotel. Lekker eten er met uitstekende service.

Fantastisch
Door JP Seegers op 17-12-2025
Alleen gereisd

Wat een fijn hotel.Dat begint al bij het inchecken, zeer vriendelijk onthaal. Het personeel is zeer vriendelijk, ze helpen waar ze kunnen, het eten is uitstekend. Ik was er in de rustige periode in december en kreeg een upgrade naar een 2persoons kamer evenals andere alleenreizende.
Dit enjoyhotel is zeker een aanrader. Dit was mijn 23ste van deze keten en staat bij mij heel hoog in mijn top.

Prachtige omgeving

heerlijk eten
prachtige omgeving

Voor herhaling vatbaar
Door Fred. M. Martens op 26-09-2025

Van ontvangst tot vertrek voelden wij ons thuis.
De service, gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel was subliem. Voor herhaling vatbaar

Aanrader.
Door Jan en Jenny op 15-09-2025

Ook wij zijn zeer tevreden , alles prima in orde, vriendelijk personeel.

Alles prima
Door M. Schreurs op 12-09-2025

Mooi en goed hotel. Mooi omgeving. Goed personeel. Alles prima. Komen zeker een keer terug