B&B Hacienda Riogordo

We hebben de beste aanbieders voor B&B Hacienda Riogordo voor je op een rij gezet:
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Cerro de la Sacristia 107, 29 180 |
Website | |
Social media |
B&B Hacienda Riogordo
Wat een paradijsje in Andalusië is dit! Supermooie B&B met een prachtig, groot zwembad en mooi verzorgde tuin. Ontbijt was heel erg goed met elke dag een eitje naar wens en specialiteiten uit de regio. We hebben hele goede tips gekregen van Valerie en Filip, oa het varen met de catamaran was onvergetelijk met de dolfijnen die lange tijd met de boot meezwommen. Wij hadden de suite op de verdieping, mooi ingericht, met eigen dakterras. De kamer werd elke morgen perfect schoongemaakt en de minibar weer aangevuld. Voor herhaling vatbaar!!!
Wij waren hier een weekje met onze kinderen in de paasvakantie. Deze B&B is top, Valerie en Filip leggen hun gasten echt in de watten. Zeer verzorgd uitgebreid ontbijt met elke dag variatie. En voor de uitstappen die we gepland hadden werden we telkens uitgebreid geïnformeerd en kregen we de nodige plannetjes mee. Het eten dat ze 's avonds enkele keren per week klaarmaken is zeker ook een aanrader. Filip en Valerie baten hun B&B uit met hart en ziel en dat stralen ze ook uit. Je voelt je er direct thuis. Wij gaan zeker nog terug.

B&B Hacienda Riogordo
Een prachtige locatie, goed gelegen om veel interessante uitstappen te maken. Kamers stijlvol ingericht, alles aanwezig wat je verlangt van een kamer. Gastheer en gastvrouw zorgen iedere dag voor een gevarieerd en smaakvol ontbijt. Ook de maaltijden 's avonds zijn een aanrader: lokale verse producten verwerkt in een smakelijk en mooi gedresseerd bord.
Bij deze Belgen uw vakantie boeken is telkens opnieuw UNIEK. Valerie, Filip en ook zoon Cédric staan met hun WARME uitstraling TELKENS behulpzaam klaar voor hun gasten. Na verschillende keren te verblijven in hun Hacienda kozen we deze keer voor hun PENTHOUSE 'Torredelmar 4you'... gelegen aan het strand van Torre del Mar. Een puur luxe appartement. Ruim én comfortabel ingericht voor 4 personen én met 2 riante terrassen. De UITNODIGENDE tuin met palmbomen en zwembad én kinderbad waar je RELAX... urenlang kan genieten. Ook de garage zijn uiteraard een meerwaarde. Voor ons WEEROM een PERFECTE VAKANTIE in ons geliefde Andalusië! Bij leven en wel zijn... gaan we proberen ook dit jaar dat nog eens over te doen!!!
"Hacienda Riogordo" staat voor thuiskomen, een plaats waar we ons goed voelen !
We brachten al voor de 3de keer onze vakantie door bij Valerie en Filip. Telkens opnieuw genieten we van het hartelijke onthaal, perfect onderhouden B&B en de mooie ligging.
Het zonnetje nemen we er graag bij.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |